Registrul Potentialilor Contractori (RPC)

Slides:



Advertisements
Prezentări similare
Asistenta sociala Activitatea de asistenta sociala presupune verificarea informatiilor privind identitatea cetatenilor, veniturile si patrimoniul.
Advertisements

OFICIUL DE STAT PENTRU INVENȚII ȘI MĂRCI
Finantarea proiectelor de investitii aferente IMM-urilor
Educație financiară Internet banking.
BINE AŢI VENIT !.
LEGE nr. 336 din 21 decembrie 2018 privind aprobarea Programului pentru stimularea angajării tinerilor în sectoarele agricultură, acvacultură şi industria.
ORGANIZAŢIILE DE MICROFINANŢARE Realizări, oportunităţi şi provocări
Incluziune si valorizare sociala
CREŞTEREA COMPETITIVITĂŢII: DE CE, CUM, CINE?
Masuri de sprijinire a contribuabililor aflati in dificultate financiara Temei legal: * Art.VIII si art. XI din OG 30/2011 pentru.
Atelier tematic Liceul teoretic "Mihai Eminescu“ Cluj,
Cardul Electronic de Asigurări de Sănătate
Mai mult decat finantare, un pachet de servicii
BANII, FRAUDA ŞI POLITICIANUL
Materiale electrotehnice noi
completări şi modificări aferente drepturilor acţionarilor:
„Cum facem sa nu ni se intample noua?...“!
România 2008 PENSIILE PRIVATE o evaluare la start
7 aprilie 2019 Ziua Mondială a Sănătăţii
Analiza arieratelor. Măsuri propuse
MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE
Metodologia elaborării proiectelor de intervenţie
Prezentare de D-na. Veronica Toncea
Codul de guvernare corporativă
Banca Tiriac - Servicii la dispozitia detinatorilor de carduri si comerciantilor 1. Sistemul de plata al obligatiilor bugetare locale prin intermediul.
Seminar de lucru privind piaţa muncii şi ocuparea pentru stimularea rolului dialogului social la nivel local organizat de CNSLR-Frăţia Moneasa, 7-9 iunie.
Eveniment de lansare proiect Activitati si rezultate
PROIECTUL « EDUCAŢIA PENTRU INFORMAŢIE ÎN MEDIUL RURAL DEFAVORIZAT”
PROIECTUL EDUCAŢIONAL
ERASMUS CLUJ-NAPOCA 25 martie 2014.
Seminar de lucru privind piaţa muncii şi ocuparea pentru stimularea rolului dialogului social la nivel local organizat de CNSLR-Frăţia Mamaia,
Ordin CSA nr. 14/2012, depunerea situatiilor contabile semetriale de catre societatile de asigurari si brokerii in asigurari Comisia de Supraveghere a.
Unităţi de învăţământ Calendarul activităților specifice pentru stabilirea cifrei de școlarizare
PRIVATIZARE PRIN PIATA DE CAPITAL
CONFERINTA “CRESTERE SUSTENABILA: ROLUL MEDIULUI DE AFACERI IN ECHILIBRUL MACROECONOMIC SI IN CONVERGENA REALA” 28 OCTOMBRIE 2015 SPINOASA PROBLEMA A CONTEXTULUI.
Provocarea G2 Fotografiaza si castiga cu Panasonic!
Seminar de lucru privind piaţa muncii şi ocuparea pentru stimularea rolului dialogului social la nivel local organizat de CNSLR-Frăţia Băile Felix,
Servicii de Comert Electronic
Bilanţ Absorbţia fondurilor structurale și de coeziunie
Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare - Romania -
“Educatie cu responsabilitate si oportunitate de dezvoltare pentru copii si tinerii romi din Homorod, judetul Brasov –EROD” Proiect finanţat cu sprijinul.
Perspectivele implementarii SEPA in Romania
Ministerul Economiei ACCESAREA FONDURILOR STRUCTURALE
CONFERINTA in parteneriat cu SECTRA si
  GUVERNUL ROMÂNIEI MINISTERUL ÎNTREPRINDERILOR MICI ŞI MIJLOCII, COMERŢULUI ŞI MEDIULUI DE AFACERI  Agenţia pentru Implementarea proiectelor şi Programelor.
care vor să demareze o afacere în mediul urban, cu fonduri europene
METODA PROIECTULUI.
Status EUGA in cifre Ce reprezinta EUGA?
EVALUAREA IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI
MOBILITĂŢI INDIVIDUALE DE FORMARE CONTINUĂ
UNIUNEA EUROPEANĂ Fondul Social European GUVERNUL ROMANIEI
MĂSURI DE INFORMARE ŞI PUBLICITATE
MUNICIPIUL SEBES SOLICITANT in cadrul proiectului “Dezvoltarea economiei sociale prin înființarea și dezvoltarea de întreprinderi sociale. Șansă-Evoluție-Stabilitate”
TRANSACTIONAL BANKING
prin Banca Transilvania
Monitorizarea modului de creştere şi îngrijire a copilului cu părinţi plecaţi la muncă în străinătate.
Stadiul implementării POSDRU în 2008 Braila,
Centrul Istoric plan de management Seminar:
PREZENT! Stimularea participării la formarea continuă a angajatilor aflati în situatie de risc pe piata muncii – informare, constientizare si acces la.
Suportul statisticii în societatea civilă
Posibilităţi de garantare prin F.G.C.R.
PARTENERIATUL CU BCR IN CADRUL PROIECTELOR FINANTATE DIN FONDURI EUROPENE
Instrumente financiare (IF)
Facilităţi fiscale şi modificarea Codului fiscal
Contractul de voluntariat
TEMA “CAPITAL AUTOHTON”
MINISTERUL JUSTIŢIEI ŞI LIBERTĂŢILOR CETĂŢENEŞTI ROMÂNIA DIRECŢIA DE PROBAŢIUNE “Prezentarea experienţei României în dezvoltarea sistemului naţional de.
Buletin Informativ nr.55/22.08
Speranța Pîrciog, director științific
PENSIILE PRIVATE, START 2007! IN PIATA FONDURILOR DE PENSII
Transcriere de prezentare:

Registrul Potentialilor Contractori (RPC)

Planul sectorial, lansat in anul 2004 raspunde, prin proiectele componente, unor necesitati ale Ministerului Educatiei si Cercetarii si faciliteaza, tuturor celor care activeaza in domeniul cercetarii, accesul la fondurile de la bugetul de stat, alocate prin Programele Nationale de Cercetare, precum si diseminarea rezultatelor cercetarilor in scopul asigurării accesului organizatiilor, care doresc sa beneficieze de rezultatele cercetarilor. Proiectele sectoriale lansate in anul 2004, de M.Ed.C. au ca obiectiv principal, apropierea metodelor de accesare a fondurilor alocate cercetarii de cele utilizate de Comunitatea Europeana prin Programele cadru. Un prim pas catre facilitarea depunerilor de propuneri de proiecte pentru competitii, a ofertelor pentru licitatiile organizate de Ministerul Educatiei si Cercetarii si de Unitatile de Conducere ale Programelor Nationale sau pentru oricare alta forma de alocare a fondurilor din bugetul cercetarii, il reprezinta conceperea si realizarea, in cadrul unuia dintre proiectele sectoriale, cat si lansarea Registrului Potentialilor Contractori. Registrul Potentialilor Contractori, raspunde prevederilor H. G. nr. 1265 din 13 august 2004 si O. G. nr. 57 din 2002, articolele 6, 7 si 8.

Prin inscrierea in Registrul Potentialilor Contractori organizatiile care prezenta propuneri de proiecte sau oferte, in vederea selectarii acestora pentru a fi finantate, nu vor mai depune setul de documente care sa contina informatiile privind organizatia sau documentele financiare care sa dovedeasca eligibilitatea organizatiei. Inscrierea in RPC se face o singura data si se actualizeaza de ori cate ori survin modificari ale datelor privind organizatia, sau atunci cand Ministerul Educatiei si Cercetarii solicita acest lucru. Inscrierea in RPC se face „on line”, dupa ce, in prealabil, se solicita si se obtin cont si parola, unice pentru o organizatie.

Pentru inscrierea corecta si completa a informatiilor privind organizatia este necesara pregatirea acestei actiuni, asa cum se solicita prin anuntul de inscriere in RPC. Registrul Potentialilor Contractori are doua zone de acces: „Zona Publica” este acesibila tuturor celor care doresc sa obtina informatii privind denumirea, abrevierea, codul fiscal si tipul organizatiei; „Zona Privata” este accesibila organizatiei inscrise in RPC la informatiile proprii. In zona publica se poate vizualiza si statusul organizatiei privind eligibillitatea verificata si declarata de Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Informatiile din RPC sunt inscrise, de fiecare organizatie, pe propria raspundere si in functie de acestea M.Ed.C poate face verificari privind corectitudinea lor si declara eligibilitatea organizatiei. Informatiile din RPC sunt structurate pe urmatoarele categorii: Informatii generale privind organizatia; Informatii generale privind conducerea organizatiei; Informatii privind domeniul de activitate identificat prin: Coduri CAEN, NABS, UNESCO, ORTELIUS; Informatii privind bonitatea organizatiei si resursele umane de care aceasta dispune; Informatii privind structura actionariatului.

In ultima pagina a RPC se pot incarca documentele specifice organizatiei si anume: Statutul; Actul juridic de infiintare; Ultimul bilant al organizatiei; Alte documente care dovedesc capabilitatea organizatiei.

Pentru a facilita inscrierea corecta si completa a informatiilor de catre fiecare organizatie in RPC, toate tipurile de coduri sunt accesibile direct acolo unde trebuie completate. In RPC se pot inscrie, atat organizatiile care doresc sa aiba acces la fondurile publice destinate activitatilor de cercetare - dezvoltare, cat si cele care doresc sa cofinanteze proiecte de cercetare - dezvoltare, pentru a beneficia de rezultatele aceastora.

Registrul Potentialilor Contractori a avut, la lansare, inscrise peste 2400 de organizatii dintre cele care au participat, in calitate de contractor, de partener sau de cofinantator la proiectele din Planul National. Informatiile inscrise in RPC referitoare la organizatiile deja inscrise sunt colectate de la Programele Nationale si de Institutul National de Statistica.

Pagina de acces la RPC

Pagina de solicitare a inscrierii in RPC

Pagina cu informatiile publice din RPC

Pagina cu informatiile generale ale organizatiei

Pagina privind bonitatea si resursele umane ale organizatiei

Pagina unde se incarca copiile scanate dupa documentele organizatiei

Paginile referitoare la structura actionariatului