Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Provocarea G2 Fotografiaza si castiga cu Panasonic!

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "Provocarea G2 Fotografiaza si castiga cu Panasonic!"— Transcriere de prezentare:

1 Provocarea G2 Fotografiaza si castiga cu Panasonic!

2 Concept Provocarea G2 In perioada 16 august – 5 octombrie Panasonic organizeaza concursul Provocarea G2. Obiectivul principal al competitiei il reprezinta incurajarea creativitatii fiecarui fotograf, pozitionand astfel fotografia drept o forma de arta in randul participantilor .

3 Aparatul foto te ajuta sa descoperi lumea minunata a detaliilor!
Provocarea G2 implica un brief zilnic pe care participantii il vor primi pe parcusul celor 30 de zile de concurs. Fiecare va avea la dispozitie 24 de ore pentru a posta varianta proprie de rezolvare a briefului (pentru fiecare tema sunt admise maxim 3 fotografii). Pentru a obtine statutul de eligibilitate este nevoie de solutionarea a cel putin 10 dintre briefuri.

4 Premii [Presented by]

5 Provocarea G2 beneficiaza de doua categorii de premii: premiul juriului si cel de popularitate.
Premiul juriului: o camera foto Lumix G2 Premiul de popularitate: o camera DMC-G10. Castigatorul va fi desemnat pe baza voturilor obtinute pe site-ul

6 Panasonic Romania i-a invitat sa se alature acestui concurs in calitatea de jurati pe: Alexandru Galmeanu, Alexandru Maziliu, Harris Wallman si Eduard Schneider. Juriul va decide marele castigator si va impartasi din experienta proprie persoanelor inscrise in competitie.

7 Conditii de participare
- Varsta de minim 18 ani - Inscrierea la concursul Provocarea G2 (in conformitate cu regulamentul) - Finalizarea a minim 10 dintre briefuri Rezolvarea brief-ului postata in maxim 24 de ore de la anuntarea temei zilei pe site-ul campaniei Perioada de inregistrare in concursul Provocarea G2 este cuprinsa intre 16 august-5 septembrie (inclusiv).

8 Impreuna putem face o echipa!
Panasonic va propune sa va alaturati Provocarii G2 si sa sustineti concursul pe site-urile pe care le reprezentati. In schimb va oferim: Mentionarea in comunicatele de presa Introducerea logo-ului in newsletter-ele trimise catre baza de date a companiei Panasonic pe parcursul campaniei Prezenta logo-ului in pagina de parteneri din cadrul site-ului campaniei:

9 Multumim!


Descărcați ppt "Provocarea G2 Fotografiaza si castiga cu Panasonic!"

Prezentări similare


Publicitate de la Google