Premiile Romaniacurata.ro

Slides:



Advertisements
Prezentări similare
Curtea Supremă a Republicii Croația
Advertisements

INFORMAŢII GENERALE Asociaţia ADIVEST este persoană juridică română de drept privat, fără scop patrimonial, apolitică, nonsindicală şi nonsectantă, constituită.
CERCETARE ŞTIINŢIFICĂ UNIVERSITARĂ
Barometrul opiniei publice Mai 2010
In inima Ardealului Arieseni, 2014.
Subiectele 1. Administrarea publică centrală şi locală în R.Moldova
Acte juridice normative
Idealul democratic Ce este democratia?.
Test PACT
CAZUL TUNDREA.
Convenția de la viena articole.
Participări şi aprecieri la expoziţii internaţionale și naționale
STRATEGIA NAȚIONALĂ DE REINTEGRARE SOCIALĂ
Arbitru al integrității
Coordonator: Andreea Paul, conf. univ. dr
Total cauze de soluţionat şi soluţionate – perioada
Railway PRO Investment Summit , București 2016
Cadrul european cuprinzând Regulamentul 606/2013,
Mecanismul de alertă în temeiul Directivei 2005/36/CE a Parlamentului European și a Consiliului.
Concurs din Genesa / II.
Potrivit art. 1 alin. (4) din Constituţia României, republicată în 2003: „Statul se organizează potrivit principiului separaţiei şi echilibrului puterilor.
1 2 3 X O Tabela de scor Clic aici dacă X câştigă
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor
GENUL EPIC BALADA POPULARĂ – MIORIŢA
BANII, FRAUDA ŞI POLITICIANUL
completări şi modificări aferente drepturilor acţionarilor:
O femeie manager in cariera, momentan la Paris cu serviciul, primeste o scrisoare de la logodnicul ei care locuieste in o alta tara.
ESPON Climate – Schimbări climatice şi efecte teritoriale asupra economiilor locale şi regionale în Europa Dr. ecol.-urb., drd. geogr. Alexandru-Ionuţ.
Raport de bilanţ al activităţii profesionale desfăşurate în anul 2015

TIMPUL, FORȚA SUPREMĂ A EXISTENȚEI
RAPORT DE ACTIVITATE FNPLR
Codul de guvernare corporativă
AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ
Conferinţele Finmedia Piaţa creditului
GRADINITA GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT NR.3 CU PROGRAM NORMAL NR.24
Unităţi de învăţământ Calendarul activităților specifice pentru stabilirea cifrei de școlarizare
Laurențiu Dan Leoreanu Deputat circumscripția electorală nr. 29 Neamț
Un nou tip de consumator? Tendinte si preferinte
Raport de bilanț al activității profesionale desfășurate în anul 2016
JUDECĂTORIA GĂEȘTI ȘEDINȚĂ BILANȚ
HOTĂRÂRE nr din 14 decembrie 2011
Raport de bilanț al activității profesionale desfășurate în anul 2018
(Din)EXPERIENȚA ELECTORALĂ a REPUBLICII MOLDOVA
Judecatoria Gaesti 2 Februarie 2011 Sedinta Bilant 2010.
Comuna Branesti.
SINDICATUL ÎNVĂŢĂMÂNT PREUNIVERSITAR JUDEŢUL HUNEDOARA
Problemele reglementării asociațiilor de asigurări în Ungaria
STRATEGIA DE LA LISABONA
EVANGHELIA VEŞNICĂ Studiul 10 pentru 9 martie 2019.
CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE
BILANȚUL activităților desfășurate în anul 2017 Nr. 70/
ESTE REINTERGRAREA ȘI RESOCIALIZAREA CONDAMNATELOR POSIBILĂ ÎN CONDIȚIILE ACTUALE? Prezentare pentru Conferința Internațională „Femeile și minorii în detenție:
Suportul statisticii în societatea civilă
PARTENERIATUL CU BCR IN CADRUL PROIECTELOR FINANTATE DIN FONDURI EUROPENE
JUDECĂTORIA GĂEȘTI ȘEDINȚĂ BILANȚ
Scoala Gimnaziala “Alexandru Ivasiuc” REZULTATE EVALUARE NATIONALA
Şcoala Gimnazială „Grigore Moisil”- Năvodari RAPORT ANUAL DE EVALUARE INTERNĂ (R.A.E.I.) FINALIZAT De către C.E.A.C. cu următoarea.
Judecatoria Gaesti 23 Ianuarie 2009 Sedinta Bilant 2008.
Proiect nr. LLP-LdV/TOI/2010/RO/005 - Crearea unui centru de excelenţă pentru pregătirea profesională iniţială şi continuă, pe linia managementului stresului.
MINISTERUL JUSTIŢIEI ŞI LIBERTĂŢILOR CETĂŢENEŞTI ROMÂNIA DIRECŢIA DE PROBAŢIUNE “Prezentarea experienţei României în dezvoltarea sistemului naţional de.
Viaţa independentă şi autoreprezentarea
Cod SIPOCA 109 Închidere proiect:
Actualitatea politică
CONFERINŢA ECONOMICĂ NAŢIONALĂ
Bucuresti 1900.
PORTOFOLIUL PROFESORULUI METODIST
Relațiile de muncă se schimbă. Cât de repede se schimbă legislația?
Rolul procurorului în sistemul de justiţie penală
POLITICA AGRICOLĂ COMUNĂ
Transcriere de prezentare:

Premiile Romaniacurata.ro Anul 2013

Premiul “Traseistul Anului 2013” Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei,  fost în PSD, PDL, UNPR, PP-DD, pentru performanţa de a fi fost exclus şi apoi rechemat în acelaşi partid în acelaşi an. Cristian Preda a ajuns la al treilea partid, Mişcarea Populară, după PDL (unde a fost prim-vicepreşedinte) şi PNL, partid părăsit după ce nu i-a prelungit funcţia de secretar de stat MAE pentru organizarea unui summit francofon. Romeo Florin Nicoară care a reuşit să treacă din PNL la PPDD şi înapoi fără ca prezenţa sau absenţa lui să fie observate de cineva.

Se acordă prin vot popular lui... Antonie Solomon fostul primar al Craiovei,  fost în PSD, PDL, UNPR, PP-DD, pentru performanţa de a fi fost exclus şi apoi rechemat în acelaşi partid în acelaşi an

Premiul “Supravieţuitor Fruntaş” Rovana Plumb, Ministrul Mediului şi Schimbărilor Climatice, a supraviețuit căderii proiectului Roșia Montană, Legii Minelor și propriei ei declarații că Parlamentul decide ce e periculos pentru mediul înconjurător.  Gelu Stefan Diaconu, finul lui Dan Radu Rusanu, a supraviețuit unui an de proastă colectare a taxelor ca șef al ANAF, așa cum supraviețuise și investigațiilor procurorilor pentru activitățile sale anterioare. Dan Şova Pentru că atunci cînd s-a întîlnit cu conflictul de interese promovînd cu tărie un proiect de lege pentru o firmă unde avocat era mama lui cine nu a supraviețuit a fost articolul de lege privitor la conflictul de interese în sfera actelor administrative.

Se acordă prin vot popular lui... Dan Şova Pentru că atunci cînd s-a întîlnit cu conflictul de interese promovînd cu tărie un proiect de lege pentru o firmă unde avocat era mama lui cine nu a supraviețuit a fost articolul de lege privitor la conflictul de interese în sfera actelor administrative.

Premiul “Pericol Legislativ în Acţiune” Ioan Adam si Eugen Nicolicea (PSD, UNPR) pentru curajoasa apărare publică a pachetului de schimbari legislative care l-ar fi făcut scăpat pe Adrian Nastase si legalizat conflictul de interese în România. Ex-aequo cu enigmaticul rest al comisiei juridice care a fost prezent la ședința cu pricina. Ministrul transporturilor, Ramona Mănescu, PNL, pentru că a înghesuit în sfîrșit concurența neloială prin legea interzicerii autostopului. Liviu Dragnea, PSD, pentru curajul de a pune in sfirșit capăt centralizării corupției naționale.

Se acordă prin vot popular lui... Ioan Adam si Eugen Nicolicea (PSD, UNPR) pentru curajoasa apărare publică a pachetului de schimbari legislative care l-ar fi făcut scăpat pe Adrian Nastase si legalizat conflictul de interese în România. Ex-aequo cu enigmaticul rest al comisiei juridice care a fost prezent la ședința cu pricina.

Premiul “Intelectualul de aur” Daniel Barbu, fost ministru al Culturii, pentru că nesătul de aurul Gold a mai tînjit și la bugetul bolnavilor de SIDA. Mirel Palada, purtătorul de cuvînt al guvernului Ponta, pentru că în româna, elfă și sociologia lui tot aurul susură cel mai tare. Andrei Cornea, editorialist 22, pentru că l-a comparat pe Traian Băsescu cu regina fecioară Elisabeta I a Angliei Teodor Baconschi, etern căutător de poziţii publice, de data asta din partea Mișcării Populare, pentru că e un barbarism și o blasfemie pentru un doctor în teologie la Paris să înjuri femeile ca ”imaculate anticoncepțional” unde există expresii neaoşe perfect consacrate.

Se acordă prin vot popular lui... Daniel Barbu, fost ministru al Culturii, pentru că nesătul de aurul Gold a mai tînjit și la bugetul bolnavilor de SIDA.

Premiul “Curaj în exercitarea justiției“ Judecătoarea Grațiela Constantin de la Tribunalul București pentru că, fără teamă de Antene, a reușit să-l prindă pe Dan Voiculescu într-un moment cînd nu își dădea demisia pentru a-i articula o condamnare de cinci ani. Judecătorii ÎCCJ Ionut Matei, Francisca Vasile, Rodica Cosma, Sandel Macavei, și Livia Stanciu împreună cu Florentina Dragomir, Francisca Vasile, Mirela Sorina Popescu si Alina Ioana Ilie pentru că prin acțiunea lor combinată au dat în sfîrșit cîștig de cauză statului contra lui Gigi Becali. Președinta ÎCCJ Livia Stanciu pentru promptitudinea atacării Codului Penal schilodit de Camera Deputaților la Curtea Constituțională.

Se acordă prin vot popular… Judecătoarea Grațiela Constantin de la Tribunalul București pentru că, fără teamă de Antene, a reușit să-l prindă pe Dan Voiculescu într-un moment cînd nu își dădea demisia pentru a-i articula o condamnare de cinci ani.