Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Arbitru al integrității

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "Arbitru al integrității"— Transcriere de prezentare:

1 Arbitru al integrității
Domnului Marian Godină pentru că a folosit cu responsabilitate „fluierul de integritate” și a semnalat public cum superiorii săi au vrut să-l sancționeze, la presiunea unei membre a PSD, pentru că a aplicat legea.

2 Arbitru al integrității
Domnului Alin Goga  pentru că a folosit cu responsabilitate „fluierul de integritate” și a semnalat public gropile din CNADNR.

3 Arbitru al integrității
Domnului Liviu Costache pentru că a folosit cu responsabilitate „fluierul de integritate” și a semnalat public gropile din CNADNR.

4 Arbitru al integrității
Domnului Claudiu Țuțulan  pentru că a folosit cu responsabilitate „fluierul de integritate” și a semnalat public gropile din CNADNR.

5 Arbitru al integrității
Cetățenilor activiști din Sebeș pentru că păzesc cerul Sebeșului de norii de formaldehidă și pentru că nu se lasă intimidați de procesele în care compania Kronospan îi amenință cu amenzi și despăgubiri de câte de lei de fluierat.

6 Arbitru al integrității
Domnului Andrei Rus pentru că a folosit cu responsabilitate „fluierul de integritate” și a semnalat public presiunile conducerii UNATC asupra revistei Film Menu, devenind apoi ținta unor sancțiuni staliniste.

7 Erou pe frontul interesului public
Doamnei Emilia Șercan pentru că nu a cedat în fața tacticilor de intimidare practicate de generalul Oprea și a arătat lumii că generalul este gol.

8 Erou pe frontul interesului public
Doamnei Sidonia Bogdan pentru că nu a cedat în fața tacticilor de intimidare practicate de generalul Oprea și a arătat lumii că generalul este gol.

9 Erou pe frontul interesului public
Doamnei Ana Poenariu pentru că nu a cedat în fața tacticilor de intimidare practicate de generalul Oprea și a arătat lumii că generalul este gol.

10 Erou pe frontul interesului public
Domnului Ovidiu Vanghele pentru că nu a cedat în fața tacticilor de intimidare practicate de generalul Oprea și a arătat lumii că generalul este gol.

11 Erou pe frontul interesului public
Domnului Dragoș Pătraru pentru că nu a cedat în fața tacticilor de intimidare practicate de generalul Oprea și a arătat lumii că generalul este gol.

12 Erou pe frontul interesului public
Publicației on-line PressOne.ro pentru că nu a cedat în fața tacticilor de intimidare practicate de generalul Oprea și a arătat lumii că generalul este gol.

13 Cel mai iubit dintre parcagii
Domnului Mako Ștefan de la CasaJurnalistului.ro pentru curajul de a povesti despre un etnic rom, pentru curajul de a povesti despre un om sărac, pentru curajul de a relata despre violența din unele secții de poliție.

14 Meseria bate xenofobia
pentru contribuția lor la lupta cu stafiile din mințile românilor Jurnaliștilor:  Ștefan Mako, Matei Bărbulescu, Thomas Câmpean (fotoreporter) pentru reportajul 4000 de km garduri, publicat de CasaJurnalistului.ro

15 Meseria bate xenofobia
pentru contribuția lor la lupta cu stafiile din mințile românilor Jurnaliștilor: Ovidiu Vanghele, Andrei Pungovschi (fotoreporter) pentru reportajul Criza refugiaților: Povești de groază, multe întrebări și, deocamdată, prea puține răspunsuri, publicat de Euractiv.ro

16 Meseria bate xenofobia
Publicației Vice pentru contribuția sa la lupta cu stafiile din mințile românilor, prin politica editorială multiculturală în problema refugiaților.

17 Meseria bate xenofobia
pentru contribuția sa la lupta cu stafiile din mințile românilor, lui Andrei Manțog, de la Kamikaze, ca să îl încurajăm să renunțe la ideea de a părăsi România pentru că e xenofobă.


Descărcați ppt "Arbitru al integrității"

Prezentări similare


Publicitate de la Google