Prof.i.p. Bițeanu Anișoara Liceul Tehnologic Economic Administrativ

Slides:



Advertisements
Prezentări similare
Şcoala Gimnazială Nr. 7 "Sfânta Maria" Timişoara-România
Advertisements

Asociația copiilor întreprinzători TIME IS MONEY
GHID ELECTRONIC INTERACTIV DE EXPRIMARE CORECTĂ ÎN LIMBA ROMÂNĂ
Proiect strategic POSDRU/87/1.3/S/ 62339
Miscari rectilinii si repaus
Prezentare Power Point în cadrul lecției de istorie la tema
Propunere dezbateri la nivelul sistemului de învățământ
Proiect Erasmus+ (KA1)- „STUDENT TALENT BANK” FR01-KA aprilie 2019, Leeuwarden, Olanda   Inspector școlar general -prof. dr. Genoveva.
RAPORT – Grădina Botanică -sănătate și mișcare-
INSTRUCȚIUNEA PRIVIND MANAGEMENTUL TEMELOR PENTRU ACASĂ ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL PRIMAR, GIMNAZIAL ȘI LICEAL V.TONU,șefa DÎHâncești.
OFERTA PRIVIND ÎNVĂŢĂMÂNTUL PROFESIONAL ȘI TEHNIC / ÎNVĂŢĂMÂNT DUAL DIN JUDEȚUL ILFOV- AN ŞCOLAR
PARTENERIAT STRATEGIC DOMENIUL ȘCOLAR
CONSFĂTUIREA PROFESORILOR DE LIMBA ȘI LITERATURA ENGLEZĂ
Biblioteca Județeană Vâlcea – proiecte cu finanțare europeană ( )
PLATFORMELE EDUCAȚIONALE ONLINE
Coordonator: Andreea Paul, conf. univ. dr
Web 2.0? Radu Meza.
ŞCOALA GIMNAZIALĂ „MIHAI VITEAZUL”
Școala parteneră, Åkraskolan, Sala
Investeşte în oameni ! Program cofinanţat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 –
CURS DE FORMARE Metode eficiente de învățare a fizicii
Atelier tematic Liceul teoretic "Mihai Eminescu“ Cluj,
Metode de predare a literaturii române axate pe tehnologia on-line
Clasa: a VII -a Obiectul: Geometrie
Conferința ştiințifico-practică INOVAȚII PEDAGOGICE ÎN ERA DIGITALĂ
Utilizarea Internetului in Afaceri
UNITED ENTERPRISES: MISSION INCLUSION
Titlul proiectului: Integrarea instrumentelor IT în predare – calea de a aduce elevii înapoi la şcoală Programul Erasmus+ Acţiunea Cheie 1 – Proiect.
Inserarea hiperlegaturilor
REFLECȚIA PEDAGOGICĂ Cunoașterea în afara reflecției e greu de imaginat, deoarece actul cunoașterii nu poate fi descris doar ca informație privită izolat.
PROGRAM DE FORMARE ACADEMICA I.
LET’S SAY STOP TO GENDER DISCRIMINATION IN EDUCATION
COMENIUS REGIO ‘YES’ VIDEOCONFERINTA Bologna-Iasi 13 decembrie 2010
Nu este o lecție de istorie
Platforma e-learning: Gifted European Mathematicians
Testul docimologic Conf. dr. Florin Frumos
Eveniment de lansare proiect Activitati si rezultate
CONSFĂTUIREA PROFESORILOR DE LIMBI MODERNE
ÎMPREUNĂ PENTRU PACE Proiect educațional.
Profilul psihologic-pilonul planificării şi dezvoltării carierei elevului PROF. PĂTRĂŞCOIU ANA-MARIA, ŞCOALA CONSTANTIN SĂVOIU; TG-JIU; GORJ.
Prioritățile MECC privind dezvoltarea curriculară în învățămîntul general Valentin CRUDU, șef Direcție Învățământ general.
Invatarea centrata pe elev
RAPORT DE ANALIZĂ CEAC SEM. I.
MUSEUM CORPUS de Valer Pop Sursa:
STARTUP ECO TRAINING FIRMS
LICEUL TEORETIC ,,MIHAI EMINESCU” OR
cum SĂ REUŞEŞTI în viaţă! Ne interesează dezvoltarea fiecărui elev.
“Sesiune de Comunicări Ştiinţifice a Studenţilor”
“Educatie cu responsabilitate si oportunitate de dezvoltare pentru copii si tinerii romi din Homorod, judetul Brasov –EROD” Proiect finanţat cu sprijinul.
Proiect Erasmus+ ”Consorțiu regional pentru educație de calitate în medii defavorizate” (CREDEM) RO01-KA "Structured Educational Visit.
Ora de net Asociația Salvați Copiii
METODA PROIECTULUI.
MOBILITĂŢI INDIVIDUALE DE FORMARE CONTINUĂ
AGRESIVITATEA ȘI JOCUL PE CALCULATOR
TECHNOLOGY ADDICTION IN ADOLESCENTS
Elemente de noutate ale programei Şcolare pentru disciplina
Mai multă mobilitate = Mai multe competenţe/ More mobility = More competencies Proiect nr. RO/2006/PL 97119/E.
Prof. Mihaela Apetroae – I.S.J. Iaşi
Inspecţia şcolară Inspecţia şcolară reprezintă un ansamblu de acţiuni care urmăresc îndrumarea, controlul şi evaluarea activităţii desfăşurate de cadrele.
Subiectul:Ozoboții în acțiune
PROIECT LEONARDO DA VINCI
Lect.dr. Roxana Apostolache
Scoala Gimnaziala “Alexandru Ivasiuc” REZULTATE EVALUARE NATIONALA
în Word 5 moduri noi de a lucra Colaborați cu oricine, oriunde
Statistical data and formation of students’ statistical analysis skills/Datele statistice și formarea competențelor de analiză statistică ale studenților.
„PE CĂRĂRI DE MUNTE” – VIZITĂ DE STUDIU
LICEUL TEORETIC ,,LUCIAN BLAGA” CLUJ – NAPOCA RAPORTUL COMISIEI INTERNE DE EVALUARE ŞI ASIGURARE A CALITĂŢII ANUL ŞCOLAR 2010 – 2011.
PORTOFOLIUL PROFESORULUI METODIST
Sondajul de opinie privind transparenta activitații APL
Ghid de utilizare în siguranță a Internetului
Transcriere de prezentare:

Prof.i.p. Bițeanu Anișoara Liceul Tehnologic Economic Administrativ Erasmus + 2017-1-RO01-KA101-036080 EcoTraining Empowerment in ICT Skills, St. Julian’s, Malta 21-25 mai 2018 Prof.i.p. Bițeanu Anișoara Liceul Tehnologic Economic Administrativ

Erasmus + Empowerment in ICT Skills Am participat la selecția pentru Empowerment in ICT Skills, curs organizat de către Executive Training Institute (ETI), St. Julian’s, Malta Cursul se bazează pe abilități și se adresează celor care doresc să-și dezvolte deprinderile în domeniul tehnologiilor informației și comunicațiilor (TIC) și să utilizeze diverse instrumente și programe Web

Erasmus + Empowerment in ICT Skills Activitățile de formare au constat în învățarea de noi metode de integrare a digitalizării în procesul de predare – învățare și anume cunoașterea limbajului calculatorului care este conceput să fie ușor de învățat pentru toate culturile și limbile, și foarte ușor de utilizat, (acele simboluri, iconițe cu semnificație exactă, comenzi și scurtături).

Erasmus + Empowerment in ICT Skills Activitatea noastră a continuat cu învățarea publicării unui blog pe www.blogger.com unde am accesat pagina de design a temelor pentru a personaliza blogul, apoi am învățat cum să creem pagini, noi postări, cum adăugăm imagini, video-uri, înregistrări.

Erasmus + Empowerment in ICT Skills Pentru a putea utiliza tehnologia în pregătirea lecțiilor se accesează site-ul www.edpuzzle.com sau www.learningapps.org unde se lucrează pe clase, pot fi postate lecții video sau audio ce se pot edita pentru a oferi explicații suplimentare sau a pune întrebări. Aici elevii se înregistrează în clasa înscrisă de către profesor și poate rezolva testele sau răspunde la chestionare, online.

Erasmus + Empowerment in ICT Skills Pentru a realiza înregistrări audio- video și a putea fi editate se pot utiliza site-urile www.spark.adobe.com sau https://123apps.com .

Erasmus + Empowerment in ICT Skills Creearea unui website pe www.wix.com Folosirea blog-ului și a website- ului în procesul de predare- învățare este utilă deoarece se pot crea lecții, exerciții online cum ar fi potrivirea perechilor, texte lacunare, exerciții cu răspunsuri multiple, itemi de completare, teste ce pot fi accesate de către elevi.

Erasmus + Empowerment in ICT Skills Organizatorii cursului ne-au oferit nu numai posibilitatea de a dobândi cunoștințe și competențe noi în IT, dezvoltarea competențelor lingvistice într-un mediu intercultural, ci și posibilitatea de a afla despre valorile culturale și istorice ale Maltei prin excursiile cu ghid organizate după cursuri.

Erasmus + Empowerment in ICT Skills Am avut ocazia să vizităm frumoasa capitală Valletta care are în esență un caracter baroc, cu elemente de arhitectură manieristă neo-clasică și modernă în anumite zone, deși cel de- al doilea război mondial a lăsat cicatrici majore asupra orașului. Capitala Valletta a fost oficial recunoscută de către UNESCO în 1980 drept sit al patrimoniului mondial.

Erasmus + Empowerment in ICT Skills Am vizitat apoi Mdina, oraș medieval, cu ziduri de apărare, situat pe vârful unui deal, chiar în centrul insulei. Am mai vizitat Malta National Aquarium situat în Bugibba, apoi Floriana, Sliema orășele cosmopolite, unde întâlnești mai mulți turiști decât localnici.

Erasmus + Empowerment in ICT Skills Prin participarea la acest curs, am avut ocazia să-mi îmbunătățesc abilitățile în domeniul TIC, să-mi dezvolt fluența în limba engleză, să mă întâlnesc cu profesori din alte țări, să-mi fac prieteni noi.