Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Mai multă mobilitate = Mai multe competenţe/ More mobility = More competencies Proiect nr. RO/2006/PL 97119/E.

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "Mai multă mobilitate = Mai multe competenţe/ More mobility = More competencies Proiect nr. RO/2006/PL 97119/E."— Transcriere de prezentare:

1 Mai multă mobilitate = Mai multe competenţe/ More mobility = More competencies
Proiect nr. RO/2006/PL 97119/E

2 Parteneri Scoala Postliceala FEG Infiintata in anul1998
Organizata pe 12 specializari: AMG, AF, AV, AG, FB, SOB, AP, COS, THM, COF, PDI Nr de elevi: 1107 Nr cadre didactice: 68 Membru al EFVET din 2004 Experienta in proiecte de mobilitate: 2003, 2004, 2005

3 Parteneri ECIPAR FERRARA
Formazione e servizi innovativi per l'artigianato e la piccola impresa Institutie de formare, cu sediul in Ferrara, Italia si care opereaza la nivel local si regional in parteneriat cu CNA, Consiliul National al Mestesugarilor Ofera servicii de consultanta si de formare profesionala in domeniul serviciilor Functioneaza ca si consultant pentru IMM-uri care doresc sa obtina certificarea ISO9000 Numar de cursanti: aprox. 300/an Numar cadre didactice: 18 Experienta in proiecte europene

4 Obiectivele proiectului
Dezvoltarea competentelor si abilitatilor profesionale ale beneficiarilor proiectului prin efectuarea unui stagiu de practica organizat in parteneriat cu Centrul de formare profesionala ECIPAR, din Ferrara, Italia. Cresterea competitivitatii beneficiarilor pe o piata a muncii largita prin dezvoltarea personala, determinata de compararea la nivel institutional/organizational a celor doua sisteme si facilitarea transferului acquis-ului comunitar. Îmbunatatirea competentelor lingvistice si consolidarea abilitatilor de comunicare transnationala a beneficiarilor prin lucru si trai intr-un mediu multicultural.

5 Beneficiarii proiectului
12 cursanti ai Scolii postliceale FEG Iasi, specializarile Stilist si Cosmetician Durata si perioada de desfasurare a stagiului 4 saptamani

6 Activitatile proiectului
Selectia beneficiarilor Pregatirea lingvistica, culturala si pedagogica Mobilitatea propriu-zisa Diseminare Raportare

7 Programul de stagiu: Stagiu s-a desfasurat in laboratoarele scolii ECIPAR din Ferrara, Italia, într-un singur flux, 5 ore pe zi, timp de 4 saptamani si a cuprins urmatoarele activitati: Pregatire lingvistica si culturala - 2 ore/zi, 5 zile; Pregatire practica - 5 ore/ zi, in cosmetica si coafura; Vizite de studiu la saloane de infrumusetare.

8 Rezultatele proiectului
Parteneriatul FEG - ECIPAR Curriculum optional pentru disciplinele: Coafura in teatru si televiziune Machiajul si ingrijirea tenului in teatru si televiziune. Studiu comparativ intre sistemele de servicii de ingrijire din Romania si Italia. Culegere de teste de etapa pentru stilisti si cosmeticieni.

9 Imagini din stagiu

10 Imagini din stagiu


Descărcați ppt "Mai multă mobilitate = Mai multe competenţe/ More mobility = More competencies Proiect nr. RO/2006/PL 97119/E."

Prezentări similare


Publicitate de la Google