Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prof.i.p. Bițeanu Anișoara Liceul Tehnologic Economic Administrativ

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "Prof.i.p. Bițeanu Anișoara Liceul Tehnologic Economic Administrativ"— Transcriere de prezentare:

1 Prof.i.p. Bițeanu Anișoara Liceul Tehnologic Economic Administrativ
Erasmus + RO01-KA EcoTraining Empowerment in ICT Skills, St. Julian’s, Malta mai 2018 Prof.i.p. Bițeanu Anișoara Liceul Tehnologic Economic Administrativ

2 Erasmus + Empowerment in ICT Skills
Am participat la selecția pentru Empowerment in ICT Skills, curs organizat de către Executive Training Institute (ETI), St. Julian’s, Malta Cursul se bazează pe abilități și se adresează celor care doresc să-și dezvolte deprinderile în domeniul tehnologiilor informației și comunicațiilor (TIC) și să utilizeze diverse instrumente și programe Web

3 Erasmus + Empowerment in ICT Skills
Activitățile de formare au constat în învățarea de noi metode de integrare a digitalizării în procesul de predare – învățare și anume cunoașterea limbajului calculatorului care este conceput să fie ușor de învățat pentru toate culturile și limbile, și foarte ușor de utilizat, (acele simboluri, iconițe cu semnificație exactă, comenzi și scurtături).

4 Erasmus + Empowerment in ICT Skills
Activitatea noastră a continuat cu învățarea publicării unui blog pe unde am accesat pagina de design a temelor pentru a personaliza blogul, apoi am învățat cum să creem pagini, noi postări, cum adăugăm imagini, video-uri, înregistrări.

5 Erasmus + Empowerment in ICT Skills
Pentru a putea utiliza tehnologia în pregătirea lecțiilor se accesează site-ul sau unde se lucrează pe clase, pot fi postate lecții video sau audio ce se pot edita pentru a oferi explicații suplimentare sau a pune întrebări. Aici elevii se înregistrează în clasa înscrisă de către profesor și poate rezolva testele sau răspunde la chestionare, online.

6 Erasmus + Empowerment in ICT Skills
Pentru a realiza înregistrări audio- video și a putea fi editate se pot utiliza site-urile sau .

7 Erasmus + Empowerment in ICT Skills
Creearea unui website pe Folosirea blog-ului și a website- ului în procesul de predare- învățare este utilă deoarece se pot crea lecții, exerciții online cum ar fi potrivirea perechilor, texte lacunare, exerciții cu răspunsuri multiple, itemi de completare, teste ce pot fi accesate de către elevi.

8 Erasmus + Empowerment in ICT Skills
Organizatorii cursului ne-au oferit nu numai posibilitatea de a dobândi cunoștințe și competențe noi în IT, dezvoltarea competențelor lingvistice într-un mediu intercultural, ci și posibilitatea de a afla despre valorile culturale și istorice ale Maltei prin excursiile cu ghid organizate după cursuri.

9 Erasmus + Empowerment in ICT Skills
Am avut ocazia să vizităm frumoasa capitală Valletta care are în esență un caracter baroc, cu elemente de arhitectură manieristă neo-clasică și modernă în anumite zone, deși cel de- al doilea război mondial a lăsat cicatrici majore asupra orașului. Capitala Valletta a fost oficial recunoscută de către UNESCO în 1980 drept sit al patrimoniului mondial.

10 Erasmus + Empowerment in ICT Skills
Am vizitat apoi Mdina, oraș medieval, cu ziduri de apărare, situat pe vârful unui deal, chiar în centrul insulei. Am mai vizitat Malta National Aquarium situat în Bugibba, apoi Floriana, Sliema orășele cosmopolite, unde întâlnești mai mulți turiști decât localnici.

11 Erasmus + Empowerment in ICT Skills
Prin participarea la acest curs, am avut ocazia să-mi îmbunătățesc abilitățile în domeniul TIC, să-mi dezvolt fluența în limba engleză, să mă întâlnesc cu profesori din alte țări, să-mi fac prieteni noi.


Descărcați ppt "Prof.i.p. Bițeanu Anișoara Liceul Tehnologic Economic Administrativ"

Prezentări similare


Publicitate de la Google