Statistica evenimentelor produse în judeţul Vrancea în anul 2011

Slides:



Advertisements
Prezentări similare
Estimarea Cheltuielilor
Advertisements

Consumul de tutun și consecințele sale în România
Colegiul Tehnic “Anghel Saligny” Şcoală Europeană
Propunere dezbateri la nivelul sistemului de învățământ
VALENŢE CULTURALE ALE SECURITĂŢII ŞI SĂNĂTĂŢII ÎN MUNCĂ
Indicatori de performanță IMI și date statistice
Publicitatea in cadrul societatii S.C.CLADI S.R.L
LEGE nr. 336 din 21 decembrie 2018 privind aprobarea Programului pentru stimularea angajării tinerilor în sectoarele agricultură, acvacultură şi industria.
Abordarea cognitivă a personalităţii. George Kelly ( )
Dermatoza nodulară contagioasă
SERVICII ŞI FACILITĂŢI OFERITE DE SPO (Serviciul Public de Ocupare)
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor
Tutunul și bolile pulmonare
Autoritatea Națională pentru Calificări - ANC
Corelarea ISCED cu HG privind domeniile de studii, pentru UNIVERSITATEA TEHNICĂ „GHEORGHE ASACHI” DIN IAȘI Autoritatea Națională pentru Calificări -
„Informati-vă pacienţii despre serviciile preventive!”
Activitatea Serviciului Informatizare-Comunicaţii în anul 2004
Metodologia de organizare şi funcţionare a învăţământului dual
MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI ŞI PROTECŢIEI SOCIALE
Raport de bilanţ al activităţii profesionale desfăşurate în anul 2015
Activitatea Serviciului Informatizare-Comunicaţii în anul 2005
MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE
Alimentatia.O viata mult mai buna si sanatoasa
Percepţia mediului de afaceri asupra economiei Raport de cercetare Pregătit pentru Camera de Comerţ şi Industrie a României Martie 2015 Studiu desfăşurat.
Autoritatea Națională pentru Calificări - ANC
Seminar de lucru privind piaţa muncii şi ocuparea pentru stimularea rolului dialogului social la nivel local organizat de CNSLR-Frăţia Moneasa, 7-9 iunie.
CENTRUL NAŢIONAL DE INFORMARE ŞI PROMOVARE
Situaţia României în anul 2003
LIBERA CIRCULAŢIE A MĂRFURILOR Eliminarea barierelor în calea comerţului Aplicarea principiului recunoaşterii reciproce Mirona Coropciuc Ministerul Integrării.
în sectoarele constructii si comert
Seminar de lucru privind piaţa muncii şi ocuparea pentru stimularea rolului dialogului social la nivel local organizat de CNSLR-Frăţia Mamaia,
Autoritatea Națională pentru Calificări - ANC
ACCIDENTE DE MUNCĂ DE CIRCULAŢIE
Raport de bilanț al activității profesionale desfășurate în anul 2016
Asigurarea afacerii si Managementul Riscului
Raport de bilanț al activității profesionale desfășurate în anul 2018
Seminar de lucru privind piaţa muncii şi ocuparea pentru stimularea rolului dialogului social la nivel local organizat de CNSLR-Frăţia Băile Felix,
TIPURI DE CERERI SI SCRISORI
Colaborarea stat – asigurători – cetățean, esențială pentru o gestionare eficientă a riscurilor catastrofale Aurel Badea Responsabilul Secțiunii Property.
Ce este EURES ? EURES* - reţea de cooperare între Comisia Europeană, serviciile publice de ocupare a forţei de muncă din statele membre ale Spaţiului Economic.
Metode moderne de construcţii
Prima rectificare a anului 2019
  GUVERNUL ROMÂNIEI MINISTERUL ÎNTREPRINDERILOR MICI ŞI MIJLOCII, COMERŢULUI ŞI MEDIULUI DE AFACERI  Agenţia pentru Implementarea proiectelor şi Programelor.
Autoritatea Națională pentru Calificări - ANC
METODA PROIECTULUI.
EVALUAREA IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI
MĂSURI DE INFORMARE ŞI PUBLICITATE
Top 100 România 2003 Caracteristica esenţială: pentru prima oară, după 7 ani consecutivi cu pierderi, rata consolidată a profitabilităţii generale este.
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale AGENTIA DE PLATI SI INTERVENTIE PENTRU AGRICULTURA SISTEMUL DE ECOCONDIŢIONALITATE DIN ROMÂNIA Martie 2019.
INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE TRANSPORTUL RUTIER PUBLIC
Corelarea ISCED cu HG privind domeniile de studii, pentru UTCB
prin Banca Transilvania
„Informati-vă pacienţii despre serviciile preventive!”
Apa Prod S.A. Deva Calitatea rezidă în oameni și în managementul pe care ei îl fac. *** Sistemul Integrat de Management Calitate – Mediu – SSM.
SERVICII DE EVIDENŢA MUNCII OFERITE DE I.T.M. SIBIU
Suportul statisticii în societatea civilă
Posibilităţi de garantare prin F.G.C.R.
DELIA COMŞA - Inspector de muncă ITM Sibiu
Zilei Mondiale de Luptă Împotriva Rabiei
Contractul de voluntariat
Proiect nr. LLP-LdV/TOI/2010/RO/005 - Crearea unui centru de excelenţă pentru pregătirea profesională iniţială şi continuă, pe linia managementului stresului.
MINISTERUL EDUCATIEI, CERCETARII SI TINERETULUI
  Consultare publică cu privire la normele privind răspunderea producătorului pentru prejudiciul cauzat de un produs cu defect Constanta, 25 aprilie 2017.
Rolul procurorului în sistemul de justiţie penală
CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE PRAHOVA in calitate de Partener al evenimentului organizat de DoingBusiness.ro, are placerea sa va invite la “Business Evolution.
E-Sign Romania Solutii de securitate.
Ziua Internațională a Sănătății
Transcriere de prezentare:

Statistica evenimentelor produse în judeţul Vrancea în anul 2011 INSPECTORATUL TERITORIAL DE MUNCĂ VRANCEA - Focşani 27 aprilie 2012 ZIUA INTERNAŢIONALĂ PENTRU SECURITATE ŞI SĂNĂTATE ÎN MUNCĂ - 28 aprilie 2012 PROMOVAREA SECURITĂŢII ŞI SĂNĂTĂŢII ÎNTR-O ECONOMIE VERDE ITM VRANCEA – Compartiment SSM Statistica evenimentelor produse în judeţul Vrancea în anul 2011

4 evenimente avizate ca fiind în afara muncii. INSPECTORATUL TERITORIAL DE MUNCĂ VRANCEA - Focşani – 27 aprilie 2012 ZIUA INTERNAŢIONALĂ PENTRU SECURITATE ŞI SĂNĂTATE ÎN MUNCĂ - 28 aprilie 2012 PROMOVAREA SECURITĂŢII ŞI SĂNĂTĂŢII ÎNTR-O ECONOMIE VERDE S-au produs şi au fost comunicate la ITM Vrancea 56 de evenimente din care: 26 evenimente cercetate, avizate şi înregistrate ca accidente de muncă la unităţi din judeţul Vrancea. 4 evenimente avizate ca fiind în afara muncii. 18 accidente uşoare ( cu mai puţin de 3 zile incapacitate de muncă). 8 accidente produse în Vrancea la punctele de lucru ale unor firme cu sediul în alte judeţe şi înregistrate la inspectoratele teritoriale de muncă respective. Dintre evenimentele comunicate, 8 au fost cu victime decedate, din care: 3 cercetate şi avizate ca accidente de muncă cu victime angajate la societăţi cu sediul în judeţul Vrancea. 4 cercetate şi avizate ca accidente înafara muncii . în curs de cercetare este un eveniment soldat cu decesul victimei, produs în Bucureşti, pe şantierul unei firme cu sediul în judeţul Vrancea.

- 23 cu incapacitate temporară de muncă – ITM* - 3 mortale – D INSPECTORATUL TERITORIAL DE MUNCĂ VRANCEA - Focşani – 27 aprilie 2012 ZIUA INTERNAŢIONALĂ PENTRU SECURITATE ŞI SĂNĂTATE ÎN MUNCĂ - 28 aprilie 2012 PROMOVAREA SECURITĂŢII ŞI SĂNĂTĂŢII ÎNTR-O ECONOMIE VERDE Accidente de muncă înregistrate statistic la angajatori cu sediul în judeţul Vrancea în anul 2011: TOTAL - 26, din care: - 23 cu incapacitate temporară de muncă – ITM* - 3 mortale – D * în luna aprilie 2012, un accident cu ITM a devenit cu invaliditate, completarea cercetării iniţiale este în curs de finalizare

Prelucrarea lemnului – 20% Comerţ cu amănuntul – 12% INSPECTORATUL TERITORIAL DE MUNCĂ VRANCEA - Focşani – 27 aprilie 2012 ZIUA INTERNAŢIONALĂ PENTRU SECURITATE ŞI SĂNĂTATE ÎN MUNCĂ - 28 aprilie 2012 PROMOVAREA SECURITĂŢII ŞI SĂNĂTĂŢII ÎNTR-O ECONOMIE VERDE Din totalul accidentelor de muncă înregistrate, distribuţia pe activităţi economice (diviziuni) este: Prelucrarea lemnului – 20% Comerţ cu amănuntul – 12% Silvicultură şi exploatare forestieră – 8% Fabricarea hârtiei şi a produselor din hârtie – 8% Industria construcţiilor metalice şi a produselor din metal – 8% Transporturi terestre şi transporturi prin conducte – 8%

Cele mai multe accidente au avut drept cauză: INSPECTORATUL TERITORIAL DE MUNCĂ VRANCEA - Focşani – 27 aprilie 2012 ZIUA INTERNAŢIONALĂ PENTRU SECURITATE ŞI SĂNĂTATE ÎN MUNCĂ - 28 aprilie 2012 PROMOVAREA SECURITĂŢII ŞI SĂNĂTĂŢII ÎNTR-O ECONOMIE VERDE Cauze Cele mai multe accidente au avut drept cauză: instruirea insuficientă şi necorespunzătoare în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă; nerespectarea de către lucrători a normelor de securitate, a instrucţiunilor proprii şi măsurilor de prevenire şi protecţie stabilite; neasigurarea de către angajatori a condiţiilor de securitate la locurile de muncă.

INSPECTORATUL TERITORIAL DE MUNCĂ VRANCEA - Focşani – 27 aprilie 2012 ZIUA INTERNAŢIONALĂ PENTRU SECURITATE ŞI SĂNĂTATE ÎN MUNCĂ - 28 aprilie 2012 PROMOVAREA SECURITĂŢII ŞI SĂNĂTĂŢII ÎNTR-O ECONOMIE VERDE Graficul accidentelor de muncă înregistrate în judeţul Vrancea în perioada 2005-2011, se prezintă astfel: