Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE PRAHOVA in calitate de Partener al evenimentului organizat de DoingBusiness.ro, are placerea sa va invite la “Business Evolution.

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE PRAHOVA in calitate de Partener al evenimentului organizat de DoingBusiness.ro, are placerea sa va invite la “Business Evolution."— Transcriere de prezentare:

1 CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE PRAHOVA in calitate de Partener al evenimentului organizat de DoingBusiness.ro, are placerea sa va invite la “Business Evolution – Next Level, Smart and Better”, ce va avea loc in data de 25 iunie, ora 8:30 la Hotel Prahova Plaza, Ploiesti. In semn de apreciere a colaborarii cu Dvs, dorim sa va oferim posibilitatea de a afla noi solutii la provocarile pe care le presupune evolutia catre o noua etapa a afacerii Dvs. NOUTATI Cele mai noi trenduri si informatii de business EXPERTIZA si LEADERSHIP Leadership in actiune - angajarea si retentia oamenilor talentati BUSINESS NETWORKING Intalniti antreprenori si manageri, oameni de decizie cu care puteti interactiona si face schimb de experienta  SOLUTII PRACTICE pentru CRESTEREA afacerii: Generarea de oportunitati - surse de dezvoltare a afacerii cu costuri reduse Solutii de finantare a proiectelor de crestere SOLUTII pentru un MANAGEMENT EFICIENT Optimizarea costurilor organizationale Identificarea si administrarea riscurilor Invitatia este valabila pentru 3 membri ai conducerii companiei si / sau ai departamentelor cheie - Marketing, Vanzari, Financiar, HR, IT sau Achizitii. Avand in vedere ca locurile sunt limitate, va rugam sa confirmati participarea pana la data de 21 iunie la si la sau direct pe site-ul , in sectiunea inregistrare. Va asteptam, CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE PRAHOVA


Descărcați ppt "CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE PRAHOVA in calitate de Partener al evenimentului organizat de DoingBusiness.ro, are placerea sa va invite la “Business Evolution."

Prezentări similare


Publicitate de la Google