Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Privatizari in pietele europene: aspecte strategice, financiare si legale Bucuresti, 26 Martie 2013 In colaborare cu.

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "Privatizari in pietele europene: aspecte strategice, financiare si legale Bucuresti, 26 Martie 2013 In colaborare cu."— Transcriere de prezentare:

1 Privatizari in pietele europene: aspecte strategice, financiare si legale
Bucuresti, 26 Martie 2013 In colaborare cu

2 IL CORSO 26 Martie 2013 Privatizari in pietele europene: aspecte strategice, financiare si legale Obiectivele trainingului Obiectivele sesiunii de training sunt focalizate pe operatiunile de privatizare din punct de vedere al aspectelelor legale si al abordarilor strategice. Training-ul va ajuta participantii sa obtina cele mai bune cunostinte in ceea ce priveste abordarea si stragiile de privatizare. Metodologie Instruirea se va realiza prin analizarea unor studii de caz si exemple ale unor privatizari de success care au avut loc in lume Speakers: Lectorii Academiei londoneze care vor sustine prezentarile sunt selectati dintre expertii principalelor case de avocatura si banci de investitii, cu expertiza specifica in privatizare. Agenda: Sesiunea de dimineata Privatizarea in Europa: cadrul legal Consideratii generale ale procesului de privatizare Scopurile Privatizarii Metodele de Privatizare Cat de pregatita este tara pentru privatizare Pregatirea intreprinderilor de stat pentru privatizare Mentinerea controlului statului Perpective ale guvernelor Sesiunea de dupa amiaza Procesul privatizarii Principalele optiuni strategice Achizitii strategice Oferte publice Abordari strategice si financiare ale planului de privatizare STUDII DE CAZ: analize si discutii libere despre experienta British Petroleum si SA Telkom

3 Formular de inregistrare- termeni si conditii
Va rugam sa completati datele de mai jos si sa semnati ca acceptati termenii si conditiile de mai jos. Formularul completat va fi transmis pe adresa de NUMELE CURSULUI: Data cursului: Taxa de participare individuala, afisata pe webiste: 450 euro (Incl.TVA 20%) Numar de participanti………….Total de plata ………………..(Incl.TVA 20%) Informatii participant: Daca doriti sa inregistrati o singura persoana, va rugam sa completati urmatoarele: Titlul (Dl., D-na.) Nume Prenume Functia Numele companiei Adresa Localitatea C.N.P. Serie si numar C.I. Tel: Fax Departamentul: Domeniul de activitate (va rugam alegeti) Board / Senior Management [ ] Companii listate / private Management General [ ] Resurse Umane si Training [ ] Planificare si Control [ ] Juridic [ ] IT [ ] Contabilitate [ ] Juridic [ ] Bancar [ ] Cercetare - Dezvoltare Consultanta [ ] Taxare [ ] Fonduri [ ] Financiar [ ] Banci de investitii [ ] X Altul ______ Intermediari [ ] Capital Privat [ ] Altul__________________

4 Informatii pentru facturare
In cazul in care doriti sa inregistrati mai multi participanti, va rugam sa completati urmatoarele: Numele companiei Adresa Localitate Cod postal Tel: Persoana 1: nume si Persoana 2: nume si Persoana 3: nume si Persoana 4: nume si Persoana 5: nume si Informatii pentru facturare Numele complet al companiei Adresa Localitate Numar inregistrare la Registrul Comertului C.U.I. Persoana de contact Tel: Fax:

5 Instructiuni de participare Formularul de inregistrare va fi transmis pe , pana la data limita de 1 februarie Va rugam sa ne contactati daca nu primiti in scris confirmarea inscrierii. Toate inregistrarile sunt supuse politicii de protectie a datelor, termenilor si conditiilor de mai jos. Taxa de participare este pentru o singura persoana, va fi facturata de Asociatia Brokerilor si va trebui achitata pana la data de 15 februarie Taxa mentionata include cafea si masa de pranz, in ziua/zilele desfasurarii cursului. Inlocuirea participantului sau anularea participarii Inlocuirea persoanei inregistrate cu o alta persoana poate fi facuta cu conditia anuntarii Asociatiei Brokerilor de aceasta inlocuire, cu cel putin 72 de ore inainte de data inceperii cursului. Pentru anularea participarii dupa data de 15 februarie 2013, taxa de participare va fi retinuta integral. Asociatia Brokerilor isi rezerva dreptul de a modifica sau anula cursul, sau orice parte a programului afisat al acestuia, urmare a unor circumstante neprevazute, legate de furnizorul de curs – London Stock Exchange Academy. In astfel de situatii, Asociatia Brokerilor va face toate eforturile rezonabile pentru a-l contacta pe participant sau pe organizatie, pe . Raspundere Desi Asociația Brokerilor va face toate eforturile sa se asigure ca informatia prezentata la curs este actualizata si corecta, ea nu va fi raspunzatoare fata de niciun participant sau organizatie pentru orice inexactitate sau informație care induce în eroare, si nici pentru orice daune indirecte, cheltuiala, pierdere de profit sau orice răspundere față de terti, aparute ca urmare a utilizarii informațiilor din cadrul cursului, care sunt furnizate doar pentru scopuri educaționale. Răspunderea totală a Asociatiei Brokerilor, in temeiul prezentului acord, se limitează la taxele datorate. Drepturi de proprietate intelectuala Participantul este de acord ca toate drepturile de proprietate intelectuală ce decurg din documentele furnizate de către LSE Academy legate de curs sunt si vor ramane in proprietatea LSE Academy si prin urmare orice exploatare, copierea sau distribuirea sub orice formă este strict interzisa. Protectia datelor cu caracter personal Asociatia Brokerilor este operator de date cu caracter personal, inregistrat sub numarul Prin bifarea casutei de mai jos, participantul / organizatia declara ca este de acord cu utilizarea si prelucrarea datelor personale furnizate în cadrul formularului, precum si cu transmiterea acestora la London Stock Exchange Academy, în scopul furnizarii serviciilor comandate, în conformitate cu dispoziţiile legale stabilite de legea nr. 677/2001, care prevede protejarea datelor cu caracter personal. □ participantul sau compania este de acord si confirma SEMNATURA: NUME, PRENUME: DATA:

6 Prodotto realizzato impiegando carta con marchio e uropeo di qualità ecologica Ecolabel Rif. nr. IT/011/04


Descărcați ppt "Privatizari in pietele europene: aspecte strategice, financiare si legale Bucuresti, 26 Martie 2013 In colaborare cu."

Prezentări similare


Publicitate de la Google