Arbitru al integrității

Slides:



Advertisements
Prezentări similare
Asociația copiilor întreprinzători TIME IS MONEY
Advertisements

Punctarea *Ganditi-va bine ce inseamna Aruncarea?”
Noua Generație Când și cum se face predarea de stafeta?
CONSOLIDAREA CUNOSTINTELOR CLASA A VII-A
de Liviu Rebreanu Roman
Premiile Romaniacurata.ro
IEPURELE ŞI BROASCA ŢESTOASĂ după Esop
Valorile și principiile Uniunii Europene
MÂINI DESCURCĂREȚE PENTRU MINȚI ISTEȚE.
Este o Carte Sfântă Numită Biblia Ce trebuie iubită Din toată inima A fost și nu este Doar o simplă Carte Explică trecutul Și înțelesul a toate.
O inimă neprihănită 1. O inimă neprihănită, o minte pururi înnoită,
PERIOADA CÂND COPIII SUNT ACASĂ
Competența face diferența!
Metode de predare a literaturii române axate pe tehnologia on-line
1. De câte ori Domnul Ți-a vorbit. De câte ori a bătut La uşa ta
CÂND EŞTI SINGUR Studiul 4 pentru 27 aprilie 2019.
Registrul Educațional Alternativ
SESIUNEA ANUALĂ DE COMUNICĂRI ŞTIINŢIFICE A STUDENŢILOR NORDTech 2019
„EL VA ÎNTOARCE INIMILE...”
Integrarea socială a infractorilor în Elveția
1. Când veghezi în toi de noapte, Și suspini cu greu, Domnul bate, bate, Bate tot mereu! Să nu spui că-a fleacuri toate, Că vorbind greșești, Domnu-ți.
Nu ți-a fost prieten duhul lumii Te-a amânat de azi pe mâin’
Neprihănire, credință și faptele Legii Galateni 2:15-21
RAPORT DE ACTIVITATE FNPLR
Codul de guvernare corporativă
1. În prezența Ta eu vin, Doamne ascult-al meu suspin
INTREBARI CU PATRU PATRATE!.
O, ce valuri, de-ndurare Regele vieţii, Domnul meu,
Parteneriatul Broker – Asigurător Provocări și oportunități
Eveniment de lansare proiect Activitati si rezultate
1. Eu, voios această viață Orișicând aș părăsi, Aș privi chiar Moartea-n față, Dacă Domnul ar dori, Că al Domnului meu sânge.
Sculaţi, căci Domnul vine Ca Rege şi-Mpărat
Gala “Doamne în Energie”
Violenţa în şcoală. Agresivitate în rândul elevilor
Tu eşti Cel vrednic De mărit, De-aceea-Ţi cânt mereu, Că-n viaţă Tu m-ai cârmuit, Puternic Dumnezeu! De-am fost Vreodată strâmtorat, La plânsu-mi.
Prioritățile MECC privind dezvoltarea curriculară în învățămîntul general Valentin CRUDU, șef Direcție Învățământ general.
Luceafărul de Mihai Eminescu
HOTĂRÂRE nr din 14 decembrie 2011
Cadrul legal al procedurilor de informare și consultare a angajaților
Christ! Pentru cei ce lâncezesc, E stropul nost´ dumnezeiesc,
1. Hrist! Pentru cei ce lâncezesc, Cuvântul Tău e rouă; E stropul nost' Dumnezeiesc, Nu, ni-l închide nouă! Din mândri nori, Să-l laşi pe flori,
C E R D O P I ….
O, ce valuri, de-ndurare Voi cânta doar despre Isus,
Operațiuni de încasări și plăți în numerar
Albert Einstein Gânduri şi vorbe.
Conferinta internationala “Intarirea Legitimitatii”
Eu vin s-ascult doar vocea Lui, S-ascult doar vocea Domnului
“Educatie cu responsabilitate si oportunitate de dezvoltare pentru copii si tinerii romi din Homorod, judetul Brasov –EROD” Proiect finanţat cu sprijinul.
Înţelege diabetul, preia controlul!
Proiect co-finanţat din Fondul Social European
SINDICATUL ÎNVĂŢĂMÂNT PREUNIVERSITAR JUDEŢUL HUNEDOARA
Reinventing Public Administration Processes
Biruinţa prin Hristos.
1. Îl văd adesea și-l admir Pe-urmașul Domnului Hristos, Sorbind al lacrimii potir Cu pași smeriți pe drum spinos De unde are el puteri Să-nfrunte-atâtea.
Timpul şi Sufletul... Timpul este prea lent pentru cei care aşteaptă, prea iute pentru cei care se tem, prea lung pentru cei care se plâng, prea scurt.
O, ce valuri, de-ndurare Batjocorit, batjocorit, în locul meu
Radu Enache, Director General HP România 11/07/2011
Judecatoria Gaesti 23 Ianuarie 2009 Sedinta Bilant 2008.
1. Sculaţi fraţi toţi Și capul sus, Zoriţi în pregătire
Se numea Fleming şi era un agricultor scoţian sărac.
1. Oricâte vrăbii Sunt pe gard Le ştie Dumnezeu
Viaţa independentă şi autoreprezentarea
Cod SIPOCA 109 Închidere proiect:
Metodologia elaborării proiectelor de intervenţie
Ce cred Adventiştii de Ziua a Şaptea
CERCETASIA ESTE ALTFEL! ESTE UN MOD DE VIATA!
Cum scriem un articol.
Transcriere de prezentare:

Arbitru al integrității Domnului Marian Godină pentru că a folosit cu responsabilitate „fluierul de integritate” și a semnalat public cum superiorii săi au vrut să-l sancționeze, la presiunea unei membre a PSD, pentru că a aplicat legea.  

Arbitru al integrității Domnului Alin Goga  pentru că a folosit cu responsabilitate „fluierul de integritate” și a semnalat public gropile din CNADNR.  

Arbitru al integrității Domnului Liviu Costache pentru că a folosit cu responsabilitate „fluierul de integritate” și a semnalat public gropile din CNADNR.  

Arbitru al integrității Domnului Claudiu Țuțulan  pentru că a folosit cu responsabilitate „fluierul de integritate” și a semnalat public gropile din CNADNR.  

Arbitru al integrității Cetățenilor activiști din Sebeș pentru că păzesc cerul Sebeșului de norii de formaldehidă și pentru că nu se lasă intimidați de procesele în care compania Kronospan îi amenință cu amenzi și despăgubiri de câte 250.000 de lei de fluierat.  

Arbitru al integrității Domnului Andrei Rus pentru că a folosit cu responsabilitate „fluierul de integritate” și a semnalat public presiunile conducerii UNATC asupra revistei Film Menu, devenind apoi ținta unor sancțiuni staliniste.  

Erou pe frontul interesului public Doamnei Emilia Șercan pentru că nu a cedat în fața tacticilor de intimidare practicate de generalul Oprea și a arătat lumii că generalul este gol.  

Erou pe frontul interesului public Doamnei Sidonia Bogdan pentru că nu a cedat în fața tacticilor de intimidare practicate de generalul Oprea și a arătat lumii că generalul este gol.  

Erou pe frontul interesului public Doamnei Ana Poenariu pentru că nu a cedat în fața tacticilor de intimidare practicate de generalul Oprea și a arătat lumii că generalul este gol.  

Erou pe frontul interesului public Domnului Ovidiu Vanghele pentru că nu a cedat în fața tacticilor de intimidare practicate de generalul Oprea și a arătat lumii că generalul este gol.  

Erou pe frontul interesului public Domnului Dragoș Pătraru pentru că nu a cedat în fața tacticilor de intimidare practicate de generalul Oprea și a arătat lumii că generalul este gol.  

Erou pe frontul interesului public Publicației on-line PressOne.ro pentru că nu a cedat în fața tacticilor de intimidare practicate de generalul Oprea și a arătat lumii că generalul este gol.  

Cel mai iubit dintre parcagii Domnului Mako Ștefan de la CasaJurnalistului.ro pentru curajul de a povesti despre un etnic rom, pentru curajul de a povesti despre un om sărac, pentru curajul de a relata despre violența din unele secții de poliție.

Meseria bate xenofobia pentru contribuția lor la lupta cu stafiile din mințile românilor Jurnaliștilor:  Ștefan Mako, Matei Bărbulescu, Thomas Câmpean (fotoreporter) pentru reportajul 4000 de km garduri, publicat de CasaJurnalistului.ro

Meseria bate xenofobia pentru contribuția lor la lupta cu stafiile din mințile românilor Jurnaliștilor: Ovidiu Vanghele, Andrei Pungovschi (fotoreporter) pentru reportajul Criza refugiaților: Povești de groază, multe întrebări și, deocamdată, prea puține răspunsuri, publicat de Euractiv.ro

Meseria bate xenofobia Publicației Vice pentru contribuția sa la lupta cu stafiile din mințile românilor, prin politica editorială multiculturală în problema refugiaților.

Meseria bate xenofobia pentru contribuția sa la lupta cu stafiile din mințile românilor, lui Andrei Manțog, de la Kamikaze, ca să îl încurajăm să renunțe la ideea de a părăsi România pentru că e xenofobă.