Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Timpul şi Sufletul... Timpul este prea lent pentru cei care aşteaptă, prea iute pentru cei care se tem, prea lung pentru cei care se plâng, prea scurt.

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "Timpul şi Sufletul... Timpul este prea lent pentru cei care aşteaptă, prea iute pentru cei care se tem, prea lung pentru cei care se plâng, prea scurt."— Transcriere de prezentare:

1 Timpul şi Sufletul... Timpul este prea lent pentru cei care aşteaptă, prea iute pentru cei care se tem, prea lung pentru cei care se plâng, prea scurt pentru cei care sărbătoresc. Dar, pentru cei ce iubesc, timpul este o eternitate.(William Shakespeare) Iar Sufletul, este o scânteie divină ce şi-a uitat aripile în inima Creatorului, ...rămânând cu două răni adânci ce sângerează lumină. Melodia: Paula Seling_Către Maica Preacurată

2

3

4 Holy Trinity

5 Saint Petersbourg-Madona de Rafael

6 Lacătele de piatră Se deschid cu râuri, Lacătele de apă Se deschid cu stele, Lacătele din noi Se deschid cu o lacrimă... ( Octavian Paler )

7

8

9 Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului

10

11 Icoana BOTEZUL

12

13 Icoana Maicii Domnului-Potirul nesecat

14

15

16 Icoana Maicii Domnului de la Pochaev

17

18

19 Maicia_Domnului_Umilenia_icoana-din pădure_a_Sfântului_Serafim

20 Rugăciune către Sfântul Duh

21 Sporirea minţii-Maica Domnului

22 Sfânta Treime

23 Sfântul Gheorghe

24

25 DOAMNE, dă-mi putere să mă pot obişnui cu ceea ce nu pot schimba, dă-mi curajul sa lupt cu ceea ce pot schimba şi dă-mi înţelepciunea de a le deosebi una de alta!

26


Descărcați ppt "Timpul şi Sufletul... Timpul este prea lent pentru cei care aşteaptă, prea iute pentru cei care se tem, prea lung pentru cei care se plâng, prea scurt."

Prezentări similare


Publicitate de la Google