Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Premiile Romaniacurata.ro

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "Premiile Romaniacurata.ro"— Transcriere de prezentare:

1 Premiile Romaniacurata.ro
Anul 2013

2 Premiul “Traseistul Anului 2013”
Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei,  fost în PSD, PDL, UNPR, PP-DD, pentru performanţa de a fi fost exclus şi apoi rechemat în acelaşi partid în acelaşi an. Cristian Preda a ajuns la al treilea partid, Mişcarea Populară, după PDL (unde a fost prim-vicepreşedinte) şi PNL, partid părăsit după ce nu i-a prelungit funcţia de secretar de stat MAE pentru organizarea unui summit francofon. Romeo Florin Nicoară care a reuşit să treacă din PNL la PPDD şi înapoi fără ca prezenţa sau absenţa lui să fie observate de cineva.

3 Se acordă prin vot popular lui...
Antonie Solomon fostul primar al Craiovei,  fost în PSD, PDL, UNPR, PP-DD, pentru performanţa de a fi fost exclus şi apoi rechemat în acelaşi partid în acelaşi an

4 Premiul “Supravieţuitor Fruntaş”
Rovana Plumb, Ministrul Mediului şi Schimbărilor Climatice, a supraviețuit căderii proiectului Roșia Montană, Legii Minelor și propriei ei declarații că Parlamentul decide ce e periculos pentru mediul înconjurător.  Gelu Stefan Diaconu, finul lui Dan Radu Rusanu, a supraviețuit unui an de proastă colectare a taxelor ca șef al ANAF, așa cum supraviețuise și investigațiilor procurorilor pentru activitățile sale anterioare. Dan Şova Pentru că atunci cînd s-a întîlnit cu conflictul de interese promovînd cu tărie un proiect de lege pentru o firmă unde avocat era mama lui cine nu a supraviețuit a fost articolul de lege privitor la conflictul de interese în sfera actelor administrative.

5 Se acordă prin vot popular lui...
Dan Şova Pentru că atunci cînd s-a întîlnit cu conflictul de interese promovînd cu tărie un proiect de lege pentru o firmă unde avocat era mama lui cine nu a supraviețuit a fost articolul de lege privitor la conflictul de interese în sfera actelor administrative.

6 Premiul “Pericol Legislativ în Acţiune”
Ioan Adam si Eugen Nicolicea (PSD, UNPR) pentru curajoasa apărare publică a pachetului de schimbari legislative care l-ar fi făcut scăpat pe Adrian Nastase si legalizat conflictul de interese în România. Ex-aequo cu enigmaticul rest al comisiei juridice care a fost prezent la ședința cu pricina. Ministrul transporturilor, Ramona Mănescu, PNL, pentru că a înghesuit în sfîrșit concurența neloială prin legea interzicerii autostopului. Liviu Dragnea, PSD, pentru curajul de a pune in sfirșit capăt centralizării corupției naționale.

7 Se acordă prin vot popular lui...
Ioan Adam si Eugen Nicolicea (PSD, UNPR) pentru curajoasa apărare publică a pachetului de schimbari legislative care l-ar fi făcut scăpat pe Adrian Nastase si legalizat conflictul de interese în România. Ex-aequo cu enigmaticul rest al comisiei juridice care a fost prezent la ședința cu pricina.

8 Premiul “Intelectualul de aur”
Daniel Barbu, fost ministru al Culturii, pentru că nesătul de aurul Gold a mai tînjit și la bugetul bolnavilor de SIDA. Mirel Palada, purtătorul de cuvînt al guvernului Ponta, pentru că în româna, elfă și sociologia lui tot aurul susură cel mai tare. Andrei Cornea, editorialist 22, pentru că l-a comparat pe Traian Băsescu cu regina fecioară Elisabeta I a Angliei Teodor Baconschi, etern căutător de poziţii publice, de data asta din partea Mișcării Populare, pentru că e un barbarism și o blasfemie pentru un doctor în teologie la Paris să înjuri femeile ca ”imaculate anticoncepțional” unde există expresii neaoşe perfect consacrate.

9 Se acordă prin vot popular lui...
Daniel Barbu, fost ministru al Culturii, pentru că nesătul de aurul Gold a mai tînjit și la bugetul bolnavilor de SIDA.

10 Premiul “Curaj în exercitarea justiției“
Judecătoarea Grațiela Constantin de la Tribunalul București pentru că, fără teamă de Antene, a reușit să-l prindă pe Dan Voiculescu într-un moment cînd nu își dădea demisia pentru a-i articula o condamnare de cinci ani. Judecătorii ÎCCJ Ionut Matei, Francisca Vasile, Rodica Cosma, Sandel Macavei, și Livia Stanciu împreună cu Florentina Dragomir, Francisca Vasile, Mirela Sorina Popescu si Alina Ioana Ilie pentru că prin acțiunea lor combinată au dat în sfîrșit cîștig de cauză statului contra lui Gigi Becali. Președinta ÎCCJ Livia Stanciu pentru promptitudinea atacării Codului Penal schilodit de Camera Deputaților la Curtea Constituțională.

11 Se acordă prin vot popular…
Judecătoarea Grațiela Constantin de la Tribunalul București pentru că, fără teamă de Antene, a reușit să-l prindă pe Dan Voiculescu într-un moment cînd nu își dădea demisia pentru a-i articula o condamnare de cinci ani.


Descărcați ppt "Premiile Romaniacurata.ro"

Prezentări similare


Publicitate de la Google