R E C O R D U R I A N A T O M I E & A B I L I T Ă Ţ I

Slides:



Advertisements
Prezentări similare
S C U L P T U R I C O N T R O V E R S A T E = 2 = AVANSARE manuală !
Advertisements

Acesta este un prototip de automat de bilete/abonamente RATUC , derulati-l pe slide show si dati click pe butoane (nu pe toate butoanele)  START.
Consumul de tutun și consecințele sale în România
Ce cred Adventiştii de Ziua a Şaptea
STATELE ŞI GRUPĂRIELE REGIONALE DE STATE
10 cei mai faimosi copaci lume. 10 cei mai faimosi copaci lume.
BMW M6 TENSION.
P O R T R E T E de F E M E I la sfârşit de secol XIX.
A n i m a l e P R I E T E N E = 04 =.
Descrierea rasei mangalița
:47:25 teste teste teste.
VALENŢE CULTURALE ALE SECURITĂŢII ŞI SĂNĂTĂŢII ÎN MUNCĂ
GATEWAY ARCH de Valer Pop Bibliografie: Jurnalul casei mele
REFLECTÂND LUMINA LUI [SĂ LUMINĂM ÎMPREUNĂ]
Idei de afaceri si Modele de management:
ZIUA PORŢILOR DESCHISE,
Un defect al femeii.
1 2 3 X O Tabela de scor Clic aici dacă X câştigă
DISPOZITIVE DE INTRARE
MEDIUL LIMBAJULUI DE PROGRAMARE STUDIAT
Evanghelia după Marcu Cap. 1 Cap. 2 Cine este Isus ?
Lucruri inedite.
Cine-a crezut în ce ni se vestise
ARTĂ cu muşte a de Valer Pop 5.II.2010.
P SONATA AO LUAR EM FRANCÊS - CAPA INICIAL COM LEGENDA
SĂPTĂMÂNA DE RUGĂCIUNE A TINERILOR MARTIE 2018
INTREBARI CU PATRU PATRATE!.
Aquarelles de Marcel REYNAERT.
SperanțaTV este singura televiziune din România care transmite LIVE, 24/7, pe Facebook
Picturi murale 3D pe pereţii unor clădiri ale artistului John Pugh.
CUNOAŞTEREA MEDIULUI CE VOM ÎNVĂŢA ASTĂZI
Te I n t e r e s e a z ă Avansare Manuală !.
Literatura Clasica.
Gabriel Garcia Marquez
UNITATEA ÎN FAMILIE Studiul 7 pentru 18 Mai 2019.
Câinele CREDINŢA.
MUSEUM CORPUS de Valer Pop Sursa:
Oferiți prietenilor un cadou pregătit de Sola Scriptura
C E R D O P I ….
Provocarea creierului
CORPURI ROTUNDE Soft Educațional –Matematică Nivel gimnazial
Albert Einstein Gânduri şi vorbe.
Originea familiei Avansati manual.
“Educatie cu responsabilitate si oportunitate de dezvoltare pentru copii si tinerii romi din Homorod, judetul Brasov –EROD” Proiect finanţat cu sprijinul.
E o hotărâre... E hotărârea mea... Joi 17 mai :08:48 a.m.
Înţelege diabetul, preia controlul!
Corpul tău....
Ce cred Adventiştii de Ziua a Şaptea
Provocarea creierului
Cel mai costisitor POD Bibliografie: Jurnalul TV de Valer Pop
pestera Red Flute China
D U P Ă C E R N O B Â L.
FEMEIA VERITABILĂ.
Filozofia batranetii George Carlin
România şi migranţii 12 iunie 2014.
August 2009 LUNI MARŢI MIERCURI JOI VINERI SÂMBĂTĂ DUMINICĂ
Locul Legii în viața poporului lui Dumnezeu
Biruinţa prin Hristos.
Un cintec japonez faimos -Rimi Natsukawa –
Tren Maglev.
prof. Valer Pop Şc.Gen.”Enea Grapini” Şanţ, Bistriţa-Năsăud
Cardul Anti-Radiatii, cel mai bun din lume!
Haine şi accesorii comestibile de Valer Pop
Cele 7 minuni ale lumii antice
Probabil ca nu vei crede in asta, dar sfatul este minunat!
Astăzi e marţi, 17 decembrie 2019
Transcriere de prezentare:

R E C O R D U R I A N A T O M I E & A B I L I T Ă Ţ I Click pentru avansare !

Joe Allison (Marea Britanie), în vârstă de 9 ani,a reuşit la data de 1 aprilie 2008, să menţină pe faţă, prin magnetism propiu, 16 linguri. Acesta este recordul oficial în domeniu.

Guinness World Record pentru cel mai tare strigăt, de către o persoană fizică, este de 129 decibeli, stabilit în 2000 la Londra de Jill Drake (52), din Tenterden, Kent.

Michel Lotito din Grenoble, Franţa, mănâncă metal şi sticlă din 1959, în raţii de 900 gr/zi. Michael spune că bananele sau ouăle fierte tare îi provoacă indigestii. Din 1966, dieta lui a inclus 18 biciclete, 15 cărucioare de supermarket, şapte televizoare, şase candelabre, două paturi, o pereche de schiuri, o aeronavă Cessna şi un computer. Până în octombrie 1997, a mâncat aproape nouă tone de metal.

Xie Qiuping are părul cel mai lung din lume, cu cei peste 16 metri Xie Qiuping are părul cel mai lung din lume, cu cei peste 16 metri. Părul ei este atât de lung încât ea trebuie să-l poarte într-o tiară, pe cap, şi să călătorească cu un însoţitor. Ultima tunsoare a executato în anul 1973.

Cel mai bun timp pentru a scăpa dintr-o valiză cu fermoar, 7 Cel mai bun timp pentru a scăpa dintr-o valiză cu fermoar, 7.04 secunde, a fost realizat de Leslie Tipton (SUA) la 31 mai 2008, în Los Angeles, California, SUA.

Christian Adam din Lübeck, Germania, a învăţat să meargă cu bicicleta la vârsta de 4 ani şi a inceput să cânte la vioară, în 1970. De atunci, el a combinat cele două pasiuni pentru a sparge recorduri mondiale pentru ciclism cu spatele. Ultimul lui record mondial, pentru ciclism înapoi cântând la o vioară în acest timp este de 60.45 km în 5 ore, 9 minute.

Claudio Pinto poate să-şi scoată, din orbită, ochii aproximativ 4 cm ( sau 95% din orbite). Domnul Pinto a suferit diferite teste, iar medicii spun că nu au văzut sau auzit de o persoană care poate împinge ochii la fel de mult ca şi el.

La cei 95 de ani ai săi, Frank, cetăţean american, este cel mai în vârstă om cunoscut care participă la concursuri de alergări organizate oficial.

Începând cu anul 2000 viaţa lui Lee Redmond a început să se schimbe Începând cu anul 2000 viaţa lui Lee Redmond a început să se schimbe. La acea dată ea a hotărât să nu-şi mai taie unghiile. Aşa se face că la finalul anului 2008 ele măsurau 33 cm, cu un total de 8,65 metri. Conform declaraţiei propii, acestea, nu o împiedcă să aibe o activitate casnică coerentă, dar sperie copii. În februarie 2009 le pierde într-un accident auto.

Cathie Jung măsoară doar 15in (38cm) Cathie Jung măsoară doar 15in (38cm). Regina corsetelor, aşa cum singură sa autointitulat, a purtat corsete strânse pe corp ani de zile. Ea apare în ediţia din 2007 a Guinness Book of World Records, luând locul lui Ethel Granger care cu cei 13 in. a fost femeia cu cea mai mică talie cunoscută vreodată.

Chinezul Lui Hua suferă de o boală rară cunoscută sub numele de macrodactyly. Când el a fost internat la Shanghai în iulie 2007, degetul mare stâng măsura 10.2 inch iar degetul index măsura aproape 12. Pe 20 iulie chirurgi au efectuat o operaţie de şapte ore pentru a reduce dimensiunile degetelor. Medicii au eliminat 11 kg de ţesut.

Annika Irmlert (12 ani) din Tangstedt, Germania, a intrat în Cartea Recordurilor ca având limba cea mai lungă, cunoscută oficial în lume. Cu cei şapte centimetri ai limbii, ea poate linge îngheţata din fundul cornetului, operaţie pentru care colegii ei folosesc degetele.

Folosind un computer şi patru tastaturi, şi fără să se uite la monitor, Michele Santelia (Italia), a dactilografiat67 de cărţi (3,503,013 cuvinte, 19760936 caractere, 23.198 pagini, 263931 puncte, 499554 linii) în limba lor originală. Printre acestea Odysea, Macbeth, Biblia Vulgata, Guinness World Records 2002, şi Dead Sea Scrolls în ebraică antică. El a tastat scrieri etrusce în limba etruscă şi “Milionul” din China antică, la 16 noiembrie 2008

Băcanul indian Radhakant Baijpai este bărbatul cu cel mai lung păr din ureche, cu cei 25 cm., măsuraţi în anul 2008.

Frank Ames Saranac din New York, şi-a câştigat locul în Guinness Book of World Records cu o pereche de sprâncene stufoase ce măsoară 9.6cm. Omologarea a avut loc în anul 2003.

Leonard Traenkenschuh Port Townsend, din Washington, este alt om cu sprâncene anormal de lungi. Ele au o lungime de 3,5 inch ( an 2008) şi cresc în continuare.

Vivian Wheeler din Illinois este femeia cu cea mai lungă barbă naturală, în lungime de 29,5 cm. Deşi de la vârsta de şapte ani, la insistenţele tatălui, ea sa ras, începând din anul 1993 a renunţat la acest artificiu de cochetărie.

Rusoaica Svetlana Pankratova este, conform Guinness World Records, femeia cu cele mai lungi picioare, din lume. Deşi ea nu este cea mai înaltă femeie din lume (are 196 cm.) picioarele ei măsoară 132 cm. lungime, purtând măsura 46 (UE).

Turcul Mehmet Ozyurek, născut în 1949, este omul cu cel mai lung nas cunoscut oficial pe pământ, cu cei 8,8 cm ai săi.

JA Balthrope, din Texas este deţinătorul celui mai borcănat nas.

Indienii Pranamya Menaria şi Devendra deţin titlul de oamenii cu cele mai multe degete, cu cele 25 degete ale fiecăruia. Ambi sânt diagnosticaţi cu polydactylism.

Deşi neomologat oficial, în lume există un tânăr ce este posesorul a 31 degete. Numele acestuia nu a fost făcut public dar fotografiile membrelor sale au făcut înconjurul lumii.

Melcul Gigantic african este cel mai mare gasteropod terestru cunoscut.

F I N A L Montaj : DIEGIS. << diegisro@yahoo.com >> 02.08.2010. F I N A L Montaj : DIEGIS. << diegisro@yahoo.com >> Coloana sonoră : Dolanes Melodie.