Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

SperanțaTV este singura televiziune din România care transmite LIVE, 24/7, pe Facebook

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "SperanțaTV este singura televiziune din România care transmite LIVE, 24/7, pe Facebook"— Transcriere de prezentare:

1

2 SperanțaTV este singura televiziune din România care transmite LIVE, 24/7, pe Facebook
“Suntem foarte mulțumiți de această realizare și sperăm că prezența noastră pe Facebook va fi apreciată de un public tânăr, activ, utilizator fidel al rețelelor de socializare”, a declarat Cristina Isvan, redactorul șef al postului de televiziune Speranța TV.

3 Pastorul Teodor Hutanu, Președintele Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România apreciat la nivelul Diviziunii Euro-Africa pentru cele peste 50 de campanii de evanghelizare susţinute. „Este o surpriză ce mă face să mă simt încurajat şi apreciat. Eu nu sunt demn de laude, dar mă bucur că Domnul nostru este glorificat prin munca mea umilă.”

4 Ligia Pop, membră a Bisericii Adventiste din Mediaș și promotoarea alimentației raw vegane în România, selectată de Google pentru noul program - YouTube Next Chef. Programul a selectat dintre mii de aplicanți la nivel mondial doar 16 bucătari deosebiți, pentru a le oferi un program de specializare, în timpul căruia se vor împărtași secrete profesionale despre filmare, editare și tehnici de bucătărie

5 A mai rămas o lună în care cei 5000 de voluntari ai proiectului Copiii ajută copiii vor face economii pentru a putea oferi cadouri, la sfârșit de an, unor copii aflați în dificultate.

6 Pe 12 noiembrie a fost organizat un serviciu de dedicare a bisericii din Provița de Sus, Prahova. Primele întâlniri ale unor adventiști din localitate au avut loc cu 80 de ani în urmă.

7 Diviziunea Euro-Africa şi ASI Europa au semnat un memorandum de cooperare
Asociaţia pentru Suport şi Iniţiativă este o organizaţie mondială ce uneşte diferite entităţi de suport ce susţin biserica prin reunirea oamenilor de afaceri şi a profesioniştilor pentru părtăşie, pentru a-i întări ca martori creativi la locul de muncă şi a oferi conexiuni oamenilor de afaceri adventişti.

8 ADRA Guatemala a finalizat o campanie de strângere de fonduri, în parteneriat cu Televiziunea Națională, prin care au fost distribuite 45 de tone de ajutoare de urgență miilor de persoane afectate de recentele cutremure, furtuni tropicale și ploi prelungite.

9 Pe 5 noiembrie, un grup de studenți de la Colegiul Adventist New Bold, Anglia s-au întors dintr-o zonă izolată a Etiopiei unde au realizat ce-a de-al treilea proiect umanitar anual

10 Mii de membrii din Diviziunea Inter-Americană (3,4 milioane membri) au început să se înscrie într-un proiect care își propune să instruiască un milion de ucenici activi pentru Hristos.

11 Informează-te de la Sursă!
Pentru mai multe știri vizitați site-ul oficial al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea Informează-te de la Sursă!


Descărcați ppt "SperanțaTV este singura televiziune din România care transmite LIVE, 24/7, pe Facebook"

Prezentări similare


Publicitate de la Google