Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

04.07.2019 02:47:25 teste teste teste.

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "04.07.2019 02:47:25 teste teste teste."— Transcriere de prezentare:

1 :47:25 teste teste teste

2 TEST 1 La funeraliile mamei sale una dintre fiice zăreşte un tânăr de care se îndrăgosteşte pe loc. I se pare că el este bărbatul visurilor sale. Este un coup de foudre şi pur şi simplu nu se mai poate gândi la altceva decât la el. După câteva zile, fata îşi ucide sora De ce ?

3 Răspundeţi şi abia apoi citiţi soluţia.

4 Răspuns: Ea spera că tânărul va veni şi de data asta la înmormântare. Dacă acesta e răspunsul pe care l-aţi dat, atunci gândiţi ca un psihopat.Acest test este utilizat de un celebru psiholog american pentru a verificadacă o persoană are mentalitate de asasin. Un număr mare de ucigaşi în serie au dat acest răspuns la întrebare. Dacă aţi dat alt răspuns, cu atâtmai bine pentru dumneavoastră. Dacă unii din prietenii dumneavoastră au dat răspunsul consemnat mai sus, ar fi mai bine să păstraţi o distanţă prudentă faţă de ei.

5 TEST 2 Încercaţi să rezolvaţi testul în zece secunde, Dacă folosiţi un timp maiîndelungat, testul nu mai este edificator. Număraţi literele "F" din textul de mai jos: FINISHED FILES ARE THE RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC STUDY COMBINED WITH THE EXPERIENCE OF YEARS

6 Gata. Câte aţi găsit. Trei. De fapt sunt şase
Gata ? Câte aţi găsit ? Trei ? De fapt sunt şase. Reluaţi numărătoarea cu mai multă atenţie.

7 Explicaţia este mai jos :
Creierul nostru nu procesează cuvântul 'OF'. De necrezut, nu-i aşa ? Oricine a numărat şase litere F este un geniu. Patru sau cinci este destul de rar, trei este normal. Mai puţin de trei - ai nevoie de ochelari.

8 TEST 3 Testul următor trebuie să îl rezolvaţi neapărat până la sfârşit pentru a funcţiona. V-aţi întrebat vreodată dacă spiritul dv este normal sau dacă este diferit? Dacă veţi rezolva acest test veţi găsi răspunsul. Rezolvaţi adunările propuse mai jos cît repede puteţi, dar nu săriţi niciuna.

9 Nu sunteţi obligat să notaţi răspunsurile. Veţi fi uimit de rezultat!

10 Cât fac:      

11 REPEDE ! GÂNDIŢI-VĂ LA O CULOARE !

12 Coborâţi.

13 Coborâţi.

14 Coborâţi.

15 V-aţi gândit la roşu, nu-i aşa ?

16 REPEDE ! GÂNDIŢI-VĂ LA O UNEALTĂ ŞI LA O CULAORE.

17 Coborâţi.

18 Coborâţi.

19 Coborâţi.

20 V-AŢI GÂNDIT LA UN CIOCAN ROŞU NU E AŞA ?

21 Dacă nu e cazul, faceţi parte din acele 2% din populaţie al căror spirit este destul de diferit pentru a se putea gândi la altceva. 98% din populaţie va răspunde < ciocan roşu > în urma acestui exerciţiu. Interesant, nu ?

22 TEST 4 Aşezat la birou, ridicaţi piciorul drept şi mişcaţi-l în sensul acelor de ceasornic. În timp ce mişcaţi piciorul, desenaţi cifra 6 în aer, cu mâna dreaptă. Veţi observa că piciorul îşi schimbă sensul de rotaţie.

23 TEST 5 Testul porcului.  Luaţi o foaie de hârtie şi desenaţi un porc. Nu coborâţi mai departe înainte de a desena ! Nu trişaţi ! Desenul serveşte la un test de personalitate.

24 Dacă ai desenat porcul : -      Pe partea superioară a foii de
hârtie : eşti optimist. -      În centru : eşti realist. -      În partea de jos : eşti pesimist şi ai tendinţa spre un comportament negativ.

25 Dacă porcul priveşte spre dreapta : crezi în tradiţii, eşti prietenos şi îţi aminteşti uşor datele aniversărilor... Dacă porcul priveşte spre stânga: eşti inovator, activ, dar nu ai un simţ al familiei prea dezvoltat şi nu acorzi prea multă atenţie datelor importante. Dacă porcul te priveşte în faţă : eşti direct şi nu îţi e teamă de confruntări.

26 Dacă i-ai adăugat multe detalii: eşti analitic, minuţios şi circumspect. Dacă nu are prea multe detalii: eşti emoţional, nu foarte metodic şi destul de temerar. Dacă i-ai desenat mai puţin de 4 picioare: eşti ezitant sau trăieşti o perioadă de schimbări în viaţă. Dacă i-ai desenat 4 picioare: eşti sigur pe tine, încăpăţânat şi nu renunţi la idealurile tale. Dacă i-ai desenat mai mult de 4 picioare : eşti idiot.

27 Mărimea urechilor arată capacitatea ta de a-i asculta pe alţii.
Cu cât sunt mai mari, cu atât este mai bine, din acest punct de vedere. Lungimea cozii arată calitatea relaţiilor tale sexuale. Din nou, cu cât e mai lungă, cu atât e mai bine. A uitat cineva să deseneze coada ?

28 Nu, testul nu se poate reface.

29 D.M. text: internet

30


Descărcați ppt "04.07.2019 02:47:25 teste teste teste."

Prezentări similare


Publicitate de la Google