Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Haine şi accesorii comestibile de Valer Pop 3.03.2010.

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "Haine şi accesorii comestibile de Valer Pop 3.03.2010."— Transcriere de prezentare:

1 Haine şi accesorii comestibile de Valer Pop

2 Cei mai mari ciocolatieri şi patiseri ai Europei şi-au expus talentele artistice şi culinare la Noaptea Ciocolatei, eveniment găzduit anul acesta pentru a doua oară de China - ţara în care ciocolata nu are nimic de-a face cu cultura gastronomică locală. Tematica show-ului a fost "Opera". 

3 Într-o atmosferă deja îndulcită de fântâni de ciocolată, telefoane mobile, statuete - toate din ciocolată, modelele au defilat pe podium îmbracate în rochii din şi cu ciocolată, numai bune de mâncat. 

4 Le Salon du Chocolat este deja o tradiţie.
Pentru prima dată acest gen de scpectaol a fost organizat la Paris, în anul 1994; şi de atunci la  New York, Tokyo, Moscova şi Beijing (anul trecut). Tehnicile şi ingredientele speciale au asigurat piesele vestimentare să nu se topească pe corpul manechinelor.

5 Vestimentaţia realizată din ciocolată sau din diverse ambalaje ale acestui desert a fost vedeta Salonului de Ciocolată care a avut loc în Shanghai, China. Modelele au purtat corsete din ciocolată, accesorii realizate din acelaşi "material" dulce şi chiar pantofi comestibili. Între timp, în Germania, modelul Alena Gerber a pozat îmbracată într-o rochie din ciocolată, realizată de cofetăria Lambertz.

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16 Frances Cooley, din Clifton, Bristol, un expert gastronomic a transpus în realitate una dintre cele mai adorabile fantezii feminine - pantofi şi genţi din ciocolată pură. 

17

18

19

20

21

22

23


Descărcați ppt "Haine şi accesorii comestibile de Valer Pop 3.03.2010."

Prezentări similare


Publicitate de la Google