O reteta gustoasa pt. orice ocazie Prajitura cu Whisky O reteta gustoasa pt. orice ocazie
Compozitie: 1 cana cu apa 1 cana cu zahar alb 1 cana cu zahar maro 4 oua mari 1 pachet de unt 2 cani cu fructe uscate 1 lingura sare 1 cana cu nuci 1 lamaie 2 Liter Whisky
Prepararea: Gusta intai din Whisky, sa verifici calitatea.
Ia un vas mare.
Mai incearca odata calitatea Whisky-ului si daca e bun, toarna o cana plina si bea. Repeta actiunea de cateva ori.
Porneste Mixer-ul si bate untul pana este pufos. Porneste Mixer-ul si bate untul pana este pufos.
Pune o lingura de zahar.
Verifica daca Whisky este in ordine. Mai bea o cana plina. Verifica daca Whisky este in ordine. Mai bea o cana plina.
Opreste Mixer-ul.
Sparge doua oua si anume ...in vas. Zvarle inauntru fructele zbarcite. Sparge doua oua si anume ...in vas. Zvarle inauntru fructele zbarcite.
O..hac..reste Mixarul. Daca fructele cretine nu ies din Hixar ...incearca cu suru..hac-benita.
Verifica Whisky ce consistenzzzzzzzzzzzz.....a.. are. Verifica Whisky ce consistenzzzzzzzzzzzz.....a.. are.
Arunca lamaia in Hixer si stoarce nucile. Adauga o cana la ea. Zahar sau ce-o fi.
Unge cuptorul si pune-l la 360°
Bate mixerul pana se opreste. Arunca vasul pe geam .
Gusta Whisky-ul ce a mai ramas Gusta Whisky-ul ce a mai ramas. Du-te in pat si da-o incolo de prajitura!!!!!!!!!!!!!!! Nu trebuie sa-ti scoti pantofii.