Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Merita sa acordati 2 min. de lectura

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "Merita sa acordati 2 min. de lectura"— Transcriere de prezentare:

1 Merita sa acordati 2 min. de lectura
Accident cerebral Un ac poate salva viata unei persoane cu inceput de accident cerebral vascular ACV Merita sa acordati 2 min. de lectura

2 Un ac poate salca viata unui pacient cu inceput / simptome de accident vascular .....
Zice un profesor din China... Pastrati un ac de cusut pentru a realiza urmatorul lucru – este o metoda neconventionala pentru a recupera pe cineva cu ACV.

3 Cand vedeti pe cineva cu simptome de ACV pastrati-va calmul.
Indiferent unde se afla victima, nu o mutati din loc. Cand se intampla ACV, venele capilare din creier se rup gradual. Daca persoana se misca, venele capilare se rup mai repede.

4 Daca aveti in casa o siringa, mai bine
Daca aveti in casa o siringa, mai bine. Daca nu, puteti utiliza un ac de cusut sau cu gamalie. 1. Incalziti varful acului pentru a-l steriliza si apoi intepati fiecare deget de la mainile pacientului. 2. No sunt puncte specifice in degete pentru acupunctura, puteti intepa la cca. 1 mm de unghie. 3. Intepati atat cat sa inceapa sa iasa sange.

5 4. Daca sangele nu iese, apasati in jurul intepaturii.
5. Cand toate degetele sangereaza, asteptati cateva minute apoi frectionati lobul urechilor pacientului pana devin rosii. 6. Intepati fiecare lob al urechilor pacientului pana incepe sa sangereze.

6 Dupa cateva minute persoana isi va recapata cunostinta.
Asteptati pana revine la stadiul normal si atunci il puteti transporta la spital. Daca il duceti in graba la spital, transportul ar cauza ruperea vaselor capilare din creier. 'Am invatat sa scot picaturi de sange de la un medic de medicina traditionala din China. Se numeste Ho Bu Ting. Are experienta practica in domeniu si poate demonstra ca aceasta metoda este 100% eficienta.

7 In 1979, ca profesoara la Universitatea Fung Gaap in Tai Chungkin, intr-o dupa-amiaza, un profesor din alta clasa, a venit in fuga si mi-a zis: D-na Liu, veniti repede, supervisor-ul nostru are un ACV! Am fugit imediat catre locul in care se afla D-nul Chen Fu, care era palid, nu putea vorbi, gura era stramba – simptome de un ACV.

8 I-am cerut unui student sa cumpere o siringa de la farmacie si am inceput sa intep degetele d-lui Chen. Cand toate degetele sangerau (fiecare deget cu o picatura de sange de marimea unui bob de mazare), d-nul Chen a inceput sa-si recapete culoarea.

9 Dar gura era tot stramba
Dar gura era tot stramba. Atunci am apasat loburile urechilor sale pentru ca sangele sa iasa. Cand urechile s-au inrosit, am intepat lobul urechii drepte de doua ori pentru ca sa inceapa sa sangereze (2 picaturi) apoi lobul urechii stangi. Dupa 3-5 min. Gura a revenit la forma normala si a putu vorbi clar. L-am lasat sa se odihneasca un pic, apoi l-am dus la spital.

10 A stat in repaus o noapte si ziua urmatoare a fost externat si s-a putut reintoarce in aula sa.
Totul a functionat normal. Nu a aparut nici o boala derivata de la primul ajutor care i-a fost aplicat.

11 Víctimele ACV sufera in general rupturi iremediabile a vaselor capilare ale creierului in timpul transportului la spital. Ca rezultat, aceste victime nu se mai recupereaza. ACV este a doua cauza de deces in lume. Cei care au bafta pot supravietui, dar pot ramane paralizati sau cu leziuni pentru tot restul vietii. Lucru dureros care se poate intampla in viata cuiva.

12 Trimite acest e-mail dupa ce il citesti
Trimite acest dupa ce il citesti. Puteti salva viata cuiva cu ACV.

13


Descărcați ppt "Merita sa acordati 2 min. de lectura"

Prezentări similare


Publicitate de la Google