C E R D O P I ….

Slides:



Advertisements
Prezentări similare
LĂSAŢI COPILAŞII SĂ VINĂ LA MINE ACELOR CA EI VA FI ŢARA DE SUS LĂSAŢI COPILAŞII SĂ VINĂ LA MINE AŞA A ZIS ISUS.
Advertisements

PISICI MAI MULT SAU MAI PUTIN...
de Liviu Rebreanu Roman
Duhul Sfânt și darurile Lui
Povestea lui Moș Crăciun
A fost odată o fetiţă căreia i se spunea Norişor pentru că privea mereu norii.
Ce cred Adventiştii de Ziua a Şaptea
Nicolae Labis.
Dragostea e din Dumnezeu Şi ne-a arătat-o Prin Fiul Său Ce S-a jertfit şi s-a dăruit Pentru noi, la fel Să faceţi şi voi.
O, ce valuri, de-ndurare Luaţi, mâncaţi din trupul Meu,
Este Exact Ora 20:27.
LA MULTI ANI.
George prezintă Gaumont.
Dragostea Ta de viata mea Caci Tu nu dai-napoi
Ai fost in Hristos impacandu-ma cu Tin’
1. Când greutățile Mă copleșesc, Și simt că-I greu, 'Nainte sa pășesc //: Pe brațul Său, Cu dragoste mă ia, Mă ține strâns Și-mi șterge lacrima. ://
Cum sa faci o campanie pe twitter?
Un defect al femeii.
Ileana Vulpescu.
Tu ești Creatorul Universului întreg, Tu ești început Și întregire tuturor. Stelele și luna Glasul Tău Îl înțeleg. Marea și pământul, Tot ce are viață,
CÂND EŞTI SINGUR Studiul 4 pentru 27 aprilie 2019.
“Cand nu mai am putere inchid ochii si realizez ca prietenii mei imi sunt energia mea .”
VIATA... in pasi de VALS By GRETA.
1. Când veghezi în toi de noapte, Și suspini cu greu, Domnul bate, bate, Bate tot mereu! Să nu spui că-a fleacuri toate, Că vorbind greșești, Domnu-ți.
Cum să transmitem valorile generației următoare
SĂPTĂMÂNA DE RUGĂCIUNE A TINERILOR MARTIE 2018
Într-o zi, profesorul ne-a cerut să aducem la şcoală nişte cartofi cruzi şi o pungă de plastic. Ne-a spus să punem în punga de plastic câte un cartof.
1. Mi-e așa de dor, De Tatăl meu Ce mult aș vrea, S-ajung in cer Mi-e așa de dor, să Îl privesc Și să Îi spun: Ce mult Îl iubesc.
Divi Un joc DIVIN .
1. În prezența Ta eu vin, Doamne ascult-al meu suspin
Cu ocazia zilei de nastere !!!!!
IUBIRE VIRTUALĂ.
Cele 3 blonde si comisarul
1. Eu sunt un băieţel voinic Şi mama m-a-nvăţat de mic, Ca Biblia eu s-o citesc Și Lui Isus să-i mulțumesc. Mama îmi spune: „Fata mea, citeşte zilnic Biblia!”
Literatura Clasica.
Gabriel Garcia Marquez
MAXIME.
Untdelemnul cel binemirositor
UNITATEA ÎN FAMILIE Studiul 7 pentru 18 Mai 2019.
Provocarea creierului
Armele Vietii tale . Din intelepciunea iudaica.
Vrei sa vezi de ce sunt capabil ?
Eu vin s-ascult doar vocea Lui, S-ascult doar vocea Domnului
Originea familiei Avansati manual.
ÎMPREUNĂ ÎN PRAG DE PRIMĂVARĂ
Aurelian Iulius Şuţă ŞAI
Atâta vreme ai căutat Bătând la porţi străine Dar fericire n-ai aflat Şi-ai zis să n-am pe nimeni Dar când spre Domnul ai strigat Plângând în rugăciune.
Ce cred Adventiştii de Ziua a Şaptea
,,Eu n-am să te las, ca să pieri, Când treci prin necazul cel greu, Atunci când Mă chemi, în dureri, Eu vin! A promis Dumnezeu. Cheamă-Mă-n ziua ce-a grea,
Definitia iubirii...spusa de niste copii cu varsta intre 4 si 8 ani!
Provocarea creierului
Albina Atunci cand Dumnezeu a creat lumea, a dat fiecarei vietuitoare si cate o arma de aparare : la unele le-a dat dinti ascutiti, altora le-a dat gheare.
Filozofia batranetii George Carlin
1. Frumos Tu ai creat Întregul univers Păduri, câmpii, livezi Toate Te cheamă! Oceane, râuri, mări, Planete, galaxii Și păsările-nzbor, și apa De izvor.
//: Fă să se cunoască Doamne O schimbare-n viaţa mea Faţa mea să radieze De iubirea Ta Fă ca dragostea-Ţi Isuse Să reflecte-n viaţa mea Şi-ncercări şi-n.
Mesaje de.
NICOLAE NICOLAE IORGA IORGA.
2. Jertfa de miros Plăcut pe altarul Său Este-atunci Când mulţumirea //: O dai lui Dumnezeu. ://
1. Gândul lui Hristos să fie Viu în mintea mea de-acum, Să conducă, în iubire, Tot ce fac şi tot ce spun! De Cuvânt să fie pline Inima şi viaţa mea, Ca.
Avansare automata.
Se numea Fleming şi era un agricultor scoţian sărac.
Exemplu pentru arborele meu genealogic
Probabil ca nu vei crede in asta, dar sfatul este minunat!
Ce cred Adventiştii de Ziua a Şaptea
1. Sta gandul martor uimit Apune ca o stea
1. De am să port A mea cruce Domnul meu Mă conduce Nici grijă N-am nici temere El m-ajută-mi dă putere.
Transcriere de prezentare:

C E R D O P I …

Ce este sufletul? Suflet e cand iti pune mama prajituri pe farfurie si ii lasi prajituri si lu ala mic. (8 ani) Ce este respectul? Respect înseamnã sa te scoli si sa stea babele pe scaun. (9 ani)

Ce inseamna sa fi nemuritor Ce inseamna sa fi nemuritor? Nemuritor e cand sunt doi banditi si trage cu pistolul, unul moare si celalalt ramane in picioare nemuritor. De ce gãina nu zboarã pe sus, ca celelalte pãsãri? Gãina nu zboarã pe sus ca celelalte pãsãri, pentru ca-i e frica sa nu scape oul, când ii vine sa-l facã. (10 ani)

Despre iubire

Cand o fata se da cu parfum si baiatul se da cu after-shave si ies la plimbare impreuna si se miros unul pe celalalt. (Karl – 5 ani) Dragostea este cand , cand bunica mea avea artrita, si nu-si putea vopsi unghiile, bunicul meu le-a vopsit pentru ea cu toate ca si el avea artrita.. ( Rebecca- 8 ani) Cand cineva te iubeste, felul in care iti rosteste numele este diferit. Chiar stii ca numele tau este in siguranta in gura lui. (Billy, 4 ani)

Iubirea este o chestie care te face sa te razi atunci cand esti obosit Iubirea este o chestie care te face sa te razi atunci cand esti obosit. (Terri, 4 ani) Atunci cand mama il vede pe tata cum este, adica transpirat si nespalat, si totusi ii zice ca e cel mai frumos.(Chris, 8 ani) Iubirea este cand ii spui unui baiat ca-ti place camasa lui, si atunci el se imbraca cu ea in fiecare zi. (Noelle, 7 ani)

Dragostea este cand spui cuiva ceva rau despre tine si ti-e frica ca n-o sa te mai iubeasca din cauza la ce ai spus si apoi cealalta persoana te surprinde iubindu-te mai mult.( Samantha–7ani) Niciodat sa nu spui te iubesc doar cand iti vine. Daca o simti, atunci spune-o mai des. Oamenii uita prea mult sa spuna te iubesc (Jessica–8ani)

Cand catelul tau te linge pe fata cu toate ca l-ai lasat acasa singur toata ziua .(Maria-4 ani) Iubirea este atunci cand mamica ii da lui taticu cea mai buna bucata din friptura de pui. (Elaine, 5 ani)

Despre mamici

De ce a facut Dumnezeu mame? Sa ne ajute pe noi cand ne nastem. Mai mult ca sa curete casa.

De ce Dumnezeu te-a dat pe tine mamei tale si nu altei mame De ce Dumnezeu te-a dat pe tine mamei tale si nu altei mame? Dumnezeu a stiut ca ea ma iubeste mai mult decat mamele altor oameni.. De ce mama ta s-a casatorit cu tatal tau? Tatal meu face cele mai bune macaroane din lume.Si mama mea mananca mult.. Bunica mea mi-a spus ca mama mea nu a avut sapca gindirii pe cap cand s-a maritat cu el.

D E S P R U M N Z

“Inima bate, bate pana se stinge, ca inima e ca lumanarea si daca tu crezi in Dumnezeu, El ti-o aprinde din nou in cer.”(Claudia-9ani) “Omul este o adevarata fabrica de dorinte, pentru ca se naste cu dorinta de viata si moare cu dorinta implinita.”(Filiomn-14 ani) “Dumnezeu ii iubeste pe cei necredinciosi, dar ii iubeste cu suferinta.”(Martin-10 ani)

Perle Lingusitor este cand lingi lingura, lingi farfuria si vrei sa lingi si cratita toata.(8 ani) La prima intalnire, oamenii isi spun unii altora minciuni, si asta ii face sa fie destul de interesati unul de celalalt ca sa mearga si la a doua intalnire(baiat-10 ani). Ce este cerul? Cerul are doua feluri de nori, aia care merg noaptea se numesc noptari si aia care merg ziua, se numesc ziotari. (5 ani)

Noi visam ca sa nu ne plictisim noaptea. (7 ani) La ce folosesc sprancenele? Sprancenele folosesc ca sa tina fruntea sus, sa nu-i vina fruntea pe ochi. (6 ani) De ce visam noi? Visele sunt ca sa poti sa dormi. Ca ochii vad mereu ceva in fata ochilor si atunci si noaptea ei vrea sa vada ceva in fata ochilor. (7 ani) Noi visam ca sa nu ne plictisim noaptea. (7 ani) Ce sunt lacrimile? Lacrimile sunt facute din mare, de-aia sunt ele sarate. (7 ani) Lacrimile sunt, cand creierul da un moment de gandire, el transpira si transpiratia iese prin ochi. (11 ani)