Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Mesaje de.

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "Mesaje de."— Transcriere de prezentare:

1 Mesaje de

2 AN NOU

3

4

5 A mai trecut un an … Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit.. Sarbatori Fericite!

6 Iti doresc atitea clipe fericite cati fulgi de nea intr-o iarna ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!

7 Spune anului ce vine, sa-ti aduca numai bine… si mai spune-i sa iti dea, tot ce vrea inima ta… fericire, sanatate si multi bani “La Anu’si La Multi Ani!”

8 Anul nou…o bucurie viata toata sa va fie
Anul nou…o bucurie viata toata sa va fie! Bani, masina, fericire, sanatate si iubire. Nu-i de-ajuns sa le doresti.. tipa, lupta, da din coate Asa le obtii pe toate!

9 Aho, aho, prieten bun... Care stai pe mess acum... I-a opreste-te din scris... Si-asculta ce-am de zis... Chiar de esti cu DND... BE RIGHT BACK sau NMD...

10 Sper sa nu imi dai ignore. Ca iti spun un plugusor
... Sper sa nu imi dai ignore... Ca iti spun un plugusor... N-am intrat sa te stresez... Am intrat sa iti urez... La Multi Ani si fericire... Liste de id-uri pline!

11 Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!

12 In anul ce vine, sa te ploaie bucuria, sa te lumineze pacea, sa te fulgere sageata lui Cupidon, sa te ninga cu fericire si sa te viscoleasca cu euro. La multi ani!

13 Acum, cind sarbatorile crestine se apropie cu repeziciune iti doresc: bucurie fara margini, sanatate cat cuprinde, credinta in bine si saruturi o mie.

14 Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde…

15 Colind Curat, Brad Luminat, Mos Bogat, Craciun Luminat, Gand Implinit, An Nou Fericit! La Multi Ani!

16 Viata sa iti fie Numai bucurie Sfanta Sarbatoare Numai inaltare Anul care vine Numai roduri pline .

17

18 La cumpana dintre ani ne gandim mereu la cei care ne sunt dragi si cu care am dori sa petrecem clipe de neuitat. Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!

19 Fii mandru(a )ca ai ramas acelasi suflet cald , Sarbatori Fericite!

20

21 Sarbatori fericite alaturi de cei dragi
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Noul an sa fie presarat cu realizari remarcabile, sanatate, fericire, bafta,

22 impliniri

23 dragoste

24 Bunatate

25 Pace si liniste in suflet

26 Prosperitate

27 2009 Spune anului ce vine, sa-ti aduca numai bine… Si mai spune-i sa iti dea, tot ce vrea inima ta… Fericire, sanatate si multi bani “La Anu’si La Multi Ani!” Pentru toti prietenii mei

28


Descărcați ppt "Mesaje de."

Prezentări similare


Publicitate de la Google