Filozofia batranetii George Carlin

Slides:



Advertisements
Prezentări similare
de Liviu Rebreanu Roman
Advertisements

CE ESTE POLUAREA?.
Povestea lui Moș Crăciun
Pentru copii si parinti
Împrumuturile. Neologismele – Recapitulare
A fost odată o fetiţă căreia i se spunea Norişor pentru că privea mereu norii.
CUM DUMNEZEULUI AM SUPRAVIETUIT COPILARIEI NOASTRE?
1826 Prima fotografie din lume.
Nicolae Labis.
Merita sa acordati 2 min. de lectura
Este Exact Ora 20:27.
LA MULTI ANI.
Spune Talmud-ul: “Un vis neinterpretat e ca o carte necitită.”
Educație financiară Internet banking.
Incluziune si valorizare sociala
A venit aseară mama. La click.
Constantin Alexandru Sebastian
Un defect al femeii.
Ideile din această prezentare le-am primit prin
Ileana Vulpescu.
1. Voi toți, cei ce căutați Cetatea cea de sus, Veniți acum cu noi în rând, Aceleași flamuri fluturând! Veniți pe-același drum, Spre-al nostru Tată Sfânt!
“Cand nu mai am putere inchid ochii si realizez ca prietenii mei imi sunt energia mea .”
De ce sărbătorim Paştele
ÎMPREUNĂ PENTRU TOLERANŢĂ
Evanghelia după Marcu Cap. 1 Cap. 2 Cine este Isus ?
Un fragment dintr-un proces
AZI PLÂNGE MAREA.
ﻙ Adevărul despre Ciocolată.
O femeie manager in cariera, momentan la Paris cu serviciul, primeste o scrisoare de la logodnicul ei care locuieste in o alta tara.
VIATA... in pasi de VALS By GRETA.
TIMPUL, FORȚA SUPREMĂ A EXISTENȚEI
Nu ți-a fost prieten duhul lumii Te-a amânat de azi pe mâin’
Campania Globală pentru Educație
SĂPTĂMÂNA DE RUGĂCIUNE A TINERILOR MARTIE 2018
Într-o zi, profesorul ne-a cerut să aducem la şcoală nişte cartofi cruzi şi o pungă de plastic. Ne-a spus să punem în punga de plastic câte un cartof.
Divi Un joc DIVIN .
INTREBARI CU PATRU PATRATE!.
Cu ocazia zilei de nastere !!!!!
Aquarelles de Marcel REYNAERT.
Pentru copiii noştri si nu numai lucruri ce nu se învaţă la şcoală.
Cele 3 blonde si comisarul
Simulare de examen Psihologie medicală
Literatura Clasica.
Gabriel Garcia Marquez
VIN PASARILE CALATOARE.
Reînvie Speranța 7 Iubire și protecție Finanțele Familiei SET SERIA
MAXIME.
Untdelemnul cel binemirositor
C E R D O P I ….
Provocarea creierului
Sf. Petru si Pavel Ce spune numele despre tine Care sunt sarbatoritii
Incluziune socială prin furnizarea de servicii sociale integrate la nivelul comunităţii - Componenta Educaţie Parentală - - Unicef - Bacău
Cum ai facut sa supravietuiesti…?
Corpul tău....
Definitia iubirii...spusa de niste copii cu varsta intre 4 si 8 ani!
Provocarea creierului
TINERII INTRE “DA” SI “NU”
FEMEIA VERITABILĂ.
Biruinţa prin Hristos.
Un cintec japonez faimos -Rimi Natsukawa –
Mesaje de.
NICOLAE NICOLAE IORGA IORGA.
1. Am auzit Că ai murit pe-o cruce Eu cred Isus Ce spui în Sfânta Carte //: Că pentru min’ Un păcătos Isuse Ai suferit ca să mă Scapi de moarte. ://
Studiul 10 pentru 8 Iunie 2019 MOMENTE DE TULBURARE.
Avansare automata.
Kalokagathia 18 DECEMBRIE 2007
Probabil ca nu vei crede in asta, dar sfatul este minunat!
CERCETASIA ESTE ALTFEL! ESTE UN MOD DE VIATA!
Transcriere de prezentare:

Filozofia batranetii George Carlin Music: Ernesto Cortazar “Eternal Love Affair”

Constientizati ca singura data in viata cand ne place sa 'imbatranim' este in copilarie? La mai putin de 10 ani, suntem asa de incantati de asta, incat gandim si in fractiuni de an. 'Cati ani ai?' 'Am patru ani si jumatate!' Nu vei spune niciodata ca ai 36 ani ...si jumatate. Da, dar ai patru ani si jumatate..... Asta e diferenta!

"Cati ani ai ?" " Patru si jumatate ! ". Ai patru ani si jumatate , in curand vei avea cinci ! Asta e cheia.

Ai ajuns adolescent, acum nu te mai poti opri Ai ajuns adolescent, acum nu te mai poti opri.. Sari de bunavoie la numarul urmator sau chiar putin mai departe.

'Cati ani ai. ' 'O sa am 16. ' Poate ca ai 13, dar vei avea 16 'Cati ani ai?' 'O sa am 16!' Poate ca ai 13, dar vei avea 16! Si vine si cea mai grozava zi din viata ta.... ai 18. Chiar si cuvintele suna ca o ceremonie: ai devenit major, ai 18 ani! Da !!! Ai implinit 18 !

Apoi, faci 30. Oooohh, ce se intampla aici. Parca ai fi lapte batut Apoi, faci 30. Oooohh, ce se intampla aici? Parca ai fi lapte batut! Ala 'se face' si e numai bun de aruncat, nu mai e amuzant, te-ai acrit. Ce nu e in regula? Ce s-a schimbat?

Ai DEVENIT major, FACI 30, MERGI PE 40. Whoa. Pune frana, o iei razna Ai DEVENIT major, FACI 30, MERGI PE 40. Whoa! Pune frana, o iei razna. Pana sa bagi de seama, AJUNGI la 50 si toate visele s-au spulberat.

Dar, asteapta!!! IMPLINESTI 60. Nici tu nu credeai ca vei face si asta!

Deci: DEVII major, FACI 30, MERGI pe 40, AJUNGI la 50 si IMPLINESTI 60.

Si uite asa , zi dupa zi , iti dai seama ca ai ajuns aici : Asa viteza ai luat, incat ATINGI 70. Dupa asta este 'de pe o zi pe alta': astepti 'SA O DUCI PANA MIERCURI'. Si uite asa , zi dupa zi , iti dai seama ca ai ajuns aici : Sunday, October 13, 2019!

La varsta de 80 ani, fiecare zi e un ciclu complet: O TII pana la pranz, AI PRINS si 4:30; AI AJUNS si seara asta. Si nu se opreste aici ! La anii 90, o iei usurel inapoi: 'Abia am avut 92'

Apoi se intampla cel mai straniu lucru: dupa 100, devii iar copil 'Am 100 si .....jumatate! ' Va urez tuturor sa prindeti 100 si jumatate cu sanatate!

2.. Inconjurati- va de prieteni veseli. Aia mohorati va deprima. CUM SA RAMAI TANAR MEREU 1. Ignorati numerele ne-esentiale. Inclusiv varsta, greutatea si inaltimea. Lasati doctorii sa-si faca griji in legatura cu astea. De asta ii platim. 2.. Inconjurati- va de prieteni veseli. Aia mohorati va deprima. .

3. Invatati. Studiati computerul, mestesugurile, gradinaritul, orice 3. Invatati. Studiati computerul, mestesugurile, gradinaritul, orice.. Nu lasati creierul sa leneveasca. 'O minte inceata este atelierul diavolului.' Si numele diavolului este Alzheimer. 4. Savurati lucrurile simple.

5. Radeti des, mult si din toata inima 5. Radeti des, mult si din toata inima. Radeti pana nu mai puteti si va trebuie aer.. 6. Mai apar si lacrimi. Indurati, suferiti si treceti mai departe. Singura persoana care va insoteste toata viata, suntem NOI INSINE. Fiti 'VII', cat sunteti in viata.

7...... Inconjurati- va cu dragoste, indiferent ca asta inseamna familia, animalutele dragi, muzica, plante, hobbi-uri, ce-o fi. Casa voastra este refugiul vostru. 8. Pretuiti-va sanatatea. Daca este buna, pastrati-o. Daca mai are 'hibe', reparati-o. Daca nu tine de voi 'reparatia', cautati sprijin..

9. Nu va cautati vina. Faceti vizite la mall, in alt judet, in alta tara , dar NU unde este vina. 10. Spuneti-le oamenilor pe care ii iubiti, ca ii iubiti, cu orice ocazie.

SI NU UITATI NICIODATA: Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momente care iti taie rasuflarea.

Dar impartaseste-l cu cineva... Fiecare zi trebuie traita la maxim !!! Si daca nu vei trimite acest mesaj la cel putin 8 persoane , cui ii pasa ? Dar impartaseste-l cu cineva... Fiecare zi trebuie traita la maxim !!!