Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Outlook să lucreze pentru dvs.

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "Outlook să lucreze pentru dvs."— Transcriere de prezentare:

1 Outlook să lucreze pentru dvs.
5 moduri de a face Outlook să lucreze pentru dvs. Semnați-vă cu stil Deschideți un mesaj nou. Pe panglică, selectați Semnătură, apoi Semnături. Selectați Nou și denumiți-vă semnătura. Acum adăugați-vă informațiile de contact. Pași cu instrucțiuni și video: aka.ms/outlooksignature

2 Atrageți atenția cu o mențiune
Text Sigle Linkuri Imagini Atrageți atenția cu o mențiune este cheia pentru a vă asigura că ul dvs. este observat. În plus, este o modalitate simplă de a adăuga persoane în linia Către. Tastați înaintea numelui unei persoane oriunde în corpul mesajului de . Toate sunt adăugate automat în linia Către. Outlook va afișa în lista de mesaje din inboxul acestora, pentru a le atrage atenția. Pași cu instrucțiuni și video:

3 Lucrați împreună la un fișier
Discutați pe chat și elaborați în comun fișiere Word, Excel și PowerPoint. Vedeți aka.ms/collaborate Lucrați împreună la un fișier Selectați un fișier de pe computer. Atașați fișierul la mesaj. Selectați lista verticală de lângă numele fișierului. Încărcați pe OneDrive. Folosind mementourile, nu mai uitați nimic Semnalizați mesajele cu limită de timp pentru a vă reaminti să urmăriți, să răspundeți, să apelați și multe altele. Selectați pictograma de semnalizare în lista de mesaje. Faceți clic dreapta pe semnalizator și selectați Adăugare memento. Setați opțiunile pentru memento.

4 Vizitați aka.ms/officetips
Aveți întrebări? Accesați „Spune-mi” Utilizați caseta Spune-mi ce dorești să faci pentru a afla mai multe despre tot ceea ce puteți face în Outlook. Pași cu instrucțiuni și video: aka.ms/outlooktellme Tastați o acțiune, de exemplu, necitit. Apoi selectați unul din rezultatele căutării sau Obțineți ajutor. Vedeți mai multe sfaturi, videoclipuri, ajutor și conținut de instruire Vizitați aka.ms/officetips Aceste experiențe sunt disponibile în Outlook 2016 și Outlook pentru Office 365.

5


Descărcați ppt "Outlook să lucreze pentru dvs."

Prezentări similare


Publicitate de la Google