Aurelian Iulius Şuţă ŞAI

Slides:



Advertisements
Prezentări similare
de Liviu Rebreanu Roman
Advertisements

Duhul Sfânt și darurile Lui
Dragostea e din Dumnezeu Şi ne-a arătat-o Prin Fiul Său Ce S-a jertfit şi s-a dăruit Pentru noi, la fel Să faceţi şi voi.
CÂND VINE VREMEA PIERDERII
DORINŢA DE LIBERTATE LIBERTÁTE s.f. 1. Posibilitatea de acţiune după propria voinţă sau dorinţă; posibilitatea de acţiune conştientă.
definiţie de Prentice Mulford în În zarea nemuririi
Este Exact Ora 20:27.
„Ce este scris în lege? Cum citești în ea?”
LA MULTI ANI.
George prezintă Gaumont.
Spune Talmud-ul: “Un vis neinterpretat e ca o carte necitită.”
CÂND VINE VREMEA PIERDERII
ABATIA SAINT MICHEL-MINUNEA DIN LARGUL OCEANULUI
N-AM CUVINTE CA SĂ-ŢI SPUN CÂT EŞTI TU, DOAMNE, DE BUN TE-AI PLECAT SPRE MIN’ M-AI MÂNTUIT MI-AI LUAT POVARA GREA AI DUS-O LA GOLGOTA ŞI MI-AI DAT, ÎN.
Studiul 10 pentru 8 Iunie 2019 MOMENTE DE TULBURARE.
Un defect al femeii.
Ileana Vulpescu.
CÂND EŞTI SINGUR Studiul 4 pentru 27 aprilie 2019.
“Cand nu mai am putere inchid ochii si realizez ca prietenii mei imi sunt energia mea .”
ÎMPREUNĂ PENTRU TOLERANŢĂ
Femeia, eternul mister.
AZI PLÂNGE MAREA.
1. De ce nu vii Ca să ne iei la Tine, De ce nu vii Cum ai făgăduit
1. Când veghezi în toi de noapte, Și suspini cu greu, Domnul bate, bate, Bate tot mereu! Să nu spui că-a fleacuri toate, Că vorbind greșești, Domnu-ți.
Neprihănire, credință și faptele Legii Galateni 2:15-21
Divi Un joc DIVIN .
IUBIRE VIRTUALĂ.
Aquarelles de Marcel REYNAERT.
Literatura Clasica.
Gabriel Garcia Marquez
SCRISOAREA DE ADIO A UNUI GENIU
MAXIME.
Untdelemnul cel binemirositor
Şi cuvinte vii.
UNITATEA ÎN FAMILIE Studiul 7 pentru 18 Mai 2019.
UN CÂNTEC DE DRAGOSTE REGAL Studiul 6 pentru 11 Mai 2019.
C E R D O P I ….
Cugetări despre bani.
Armele Vietii tale . Din intelepciunea iudaica.
Vrei sa vezi de ce sunt capabil ?
1. Ce har, ce iubire În Tine găsesc Ce daruri mărețe Din Tine primesc Ce liniște sfântă În suflet îmi dai Comori nesfârșite Ce doar Tu le ai.
1. Cine a crezut cele scrise. Cine-a cunoscut braţul Lui
Albert Einstein Gânduri şi vorbe.
Eu vin s-ascult doar vocea Lui, S-ascult doar vocea Domnului
1. Când se naşte un copil Tristeţea din lume dispare Mame şi îngeri mâinile îşi dau La porţi de infinit. Cerul parcă-i mai senin, Şi soarele luceşte mai.
MILA ȘI DREPTATEA ÎN CĂRŢILE PSALMII ȘI PROVERBELE
Atâta vreme ai căutat Bătând la porţi străine Dar fericire n-ai aflat Şi-ai zis să n-am pe nimeni Dar când spre Domnul ai strigat Plângând în rugăciune.
Credința în Isus IOAN 1-12.
FEMEIA VERITABILĂ.
Filozofia batranetii George Carlin
Cugetări despre curaj Muzica: Mary’s Boy Child.
Biruinţa prin Hristos.
Timpul şi Sufletul... Timpul este prea lent pentru cei care aşteaptă, prea iute pentru cei care se tem, prea lung pentru cei care se plâng, prea scurt.
Mesaje de.
NICOLAE NICOLAE IORGA IORGA.
1. Cu cine aş putea să te asemăn Cu cine aş putea ca să te schimb Căci ce fiinţă ar mai fi sub soare Să se jertfească Cum Tu Te-ai jertfit Și cine ar.
1. Eu sunt înscris În Cartea vieţii Şi Tată am pe Dumnezeu, Doar mulţumită bunătăţii Şi dragostei în Fiul Său. Mă odihnesc pe braţu-I tare, Sub ochiul.
1. Am auzit Că ai murit pe-o cruce Eu cred Isus Ce spui în Sfânta Carte //: Că pentru min’ Un păcătos Isuse Ai suferit ca să mă Scapi de moarte. ://
Studiul 10 pentru 8 Iunie 2019 MOMENTE DE TULBURARE.
O, nu-s mai tari ispitele ca harul Ce l-ai primit ca să le poți răbda,
Căci dacă dragoste Nu aş avea  Ar fi-n zadar Trăirea mea pribeagă,  Nu sunt nimic Fără iubirea Ta  Doar ea ne tine astăzi Și ne leagă. 
Pentru tine-un păcătos Pentru mine-un ticălos Pentru noi iubite suflet A murit Isus Hristos A murit pe lemnul crucii Ca noi toţi să fim salvaţi De-ale.
Probabil ca nu vei crede in asta, dar sfatul este minunat!
Azi venim la altar Să rostim jurământul dragostei Cad flori din cer Cu lacrimi şoptite din înalt Ne zâmbesc şi îngerii În zborul lor Ei nu-nţeleg ce.
Ce cred Adventiştii de Ziua a Şaptea
BĂRBATUL ŞI FEMEIA Text de VICTOR HUGO Realizat de Gabi şi Mara.
1. De am să port A mea cruce Domnul meu Mă conduce Nici grijă N-am nici temere El m-ajută-mi dă putere.
Transcriere de prezentare:

Aurelian Iulius Şuţă ŞAI www.caricaturasai.ro Un SAI…t de artist

De aceea 21 de grame suflet

Antoine de Saint Exupery : Întâiul gram de suflet Antoine de Saint Exupery : “A iubi nu înseamnă a ne privi unul pe celălalt, ci a privi amândoi în aceeaşi direcţie.”

Al II-lea gram de suflet Rabindranath Tagore : “Iubirea este cea mai înaltă fericire la care poate ajunge omul, căci numai prin ea cunoaşte că el e mai mult decât el însuşi, că e una cu totul.”

Al III-lea gram de suflet Voltaire : “Iubirea este o stofă a naturii, brodată de imaginaţie.”

Al IV-lea gram de suflet Dostoievski : “O iubire pe care eşti nevoit să o păzeşti cu atâta străşnicie nu reprezintă nimic. Dar tocmai asta n-au să înţeleagă niciodată oamenii cu adevărat geloşi.”

Al V-lea gram de suflet Apostolul Pavel : “Iubirea este răbdătoare, milostivă. Iubirea nu invidiază, iubirea nu se preamăreşte pe sine, nu este trufaşă; nu se dedă la excese, nu-şi caută interesul, nu se irită, nu cloceşte răutăţi ; pe toate le tăinuieşte, pe toate le crede, în toate speră, pe toate le îndură.”

Al VI-lea gram de suflet Emil Cioran : “A iubi înseamnă a suferi şi cum mulţi fug de suferinţă, puţini ştiu să iubească.”

Al VII-lea gram de suflet Wiliam Shakespeare : “Când dragostea vorbeşte, vocile tuturor zeilor par a fi adormite în armonia Raiului.”

Al VIII-lea gram de suflet Andre Maurois : “Iubirea îndură mai uşor moartea sau absenţa decât îndoiala sau trădarea.”

Al IX-lea gram de suflet Voltaire : “Când femeile ne iubesc ne iartă orice, chiar şi crimele ; când nu ne iubesc nu ne iartă nimic, nici chiar virtuţile.”

“O mare durere să iubeşti, Al X-lea gram de suflet I.L. Caragiale : “O mare durere să iubeşti, o mare nenorocire să scapi de această durere.”

Al XI-lea gram de suflet Albert Camus : “Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată ; asta înseamnă iubire.”

Al XII-lea gram de suflet Gabriel Juan Garcia Marquez: “Doar pentru că cineva nu te iubeşte aşa cum vrei tu, nu înseamnă că nu te iubeşte cu toată fiinţa sa.”

Al XIII-lea gram de suflet A.P. Cehov : “Când iubeşti, descoperi în tine o nebănuită bogăţie de tandreţe şi duioşie şi nici nu-ţi vine să crezi că eşti în stare de o astfel de dragoste.”

Al XIV-lea gram de suflet Salman Rushide “Ultimul suspin al Maurului” : “Dragostea înfrântă este şi ea o comoară şi cei care aleg să trăiască fără iubire nu câştigă nimic.”

Al XV-lea gram de suflet Victor Hugo : “Iubirea înseamnă a fi doi şi a nu fi decât unul. Un bărbat şi o femeie ce se topesc într-un înger.”

Al XVI-lea gram de suflet Rainer Maria Rilke : “Ca un om să iubească pe altul e probabil cea mai grea sarcină care ne-a fost încredinţată, sarcina supremă, examenul final, opera pentru care toate celelalte sunt doar un preludiu... iubirea e un imbold pentru fiecare să se desăvârşească, să devină o lume el însuşi de dragul cuiva.”

Al XVII-lea gram de suflet Michelangelo Buonarotti : “Iubirea! Este aripa dăruită de Dumnezeu sufletului pentru a urca până la el.”

Al XVIII-lea gram de suflet Octavian Paler : “Am învăţat că nu poţi face pe cineva să te iubească. Tot ce poţi să faci este să iubeşti... Restul...depinde de ceilalţi.”

Al XIX-lea gram de suflet Pascal : “Când iubeşti puternic, găseşti întotdeauna ceva nou în persoana iubită.”

Al XX-lea gram de suflet Marguerite Yorcenar -” Obolul visului” : “Iubirea nu poate fi cumpărată : femeile care se vând nu fac în fond decât să se închirieze; se poate însă cumpăra visul; această marfă impalpabilă se vinde sub numeroase înfăţişări.”

Al XXI-lea gram de suflet …şi ultimul Alex Gregora : ATINSU-MĂ ! Îmi eşti dragă iar şi pot să-ţi torn nisipuri şi-o lumânare creşte-n şapte îngeri cu gesturi de împăcare sângeri iar buzele-ţi cu mari ravene-s lipsă rămase mici şi stelele se înfierbântă se prăbuşesc să poată să se vândă şi minţi cu pleoape de osândă îmi spui şi drept, atinsu-mă !

…vă mulţumesc din suflet… www.caricaturasai.ro

“21 de grame de suflet” Montaj diapozitive: grafician Alexandru Şuţă – Şai www.caricaturasai.ro