Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Pentru tine-un păcătos Pentru mine-un ticălos Pentru noi iubite suflet A murit Isus Hristos A murit pe lemnul crucii Ca noi toţi să fim salvaţi De-ale.

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "Pentru tine-un păcătos Pentru mine-un ticălos Pentru noi iubite suflet A murit Isus Hristos A murit pe lemnul crucii Ca noi toţi să fim salvaţi De-ale."— Transcriere de prezentare:

1 Pentru tine-un păcătos Pentru mine-un ticălos Pentru noi iubite suflet A murit Isus Hristos A murit pe lemnul crucii Ca noi toţi să fim salvaţi De-ale noastre păcate.

2 Este greu, da este greu Să trăieşti făr’ Dumnezeu Dar te rog nu te uita La viaţa ta cea grea Uită-te doar la Isus Ce pe cruce a fost pus Ca să moară pentru tine.

3 Căci acum când tu doreşti Pe Isus ca să-l primeşti Tu-n dragoste să stai Ca-n lume să nu te pierzi Şi-n veşnică iubire Cu Isus să fim mereu Doar o lumină vie.

4 Este greu, da este greu Să trăieşti făr’ Dumnezeu Dar te rog nu te uita La viaţa ta cea grea Uită-te doar la Isus Ce pe cruce a fost pus Ca să moară pentru tine.


Descărcați ppt "Pentru tine-un păcătos Pentru mine-un ticălos Pentru noi iubite suflet A murit Isus Hristos A murit pe lemnul crucii Ca noi toţi să fim salvaţi De-ale."

Prezentări similare


Publicitate de la Google