Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Tandem părinte-copil am realizat coşuleţul decorativ pentru masa de Paşti.Copiii au fost recompensaţi cu câte un iepuraş de ciocolată, iar în coş au pus.

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "Tandem părinte-copil am realizat coşuleţul decorativ pentru masa de Paşti.Copiii au fost recompensaţi cu câte un iepuraş de ciocolată, iar în coş au pus."— Transcriere de prezentare:

1 Tandem părinte-copil am realizat coşuleţul decorativ pentru masa de Paşti.Copiii au fost recompensaţi cu câte un iepuraş de ciocolată, iar în coş au pus ouăle roşii .A fost o experienţă plăcută. Vin cu precizarea că nu au lipsit în nici o zi jocurile în aer liber, dat fiind programul grădiniţei cu program prelungit.

2 Concluzie Programul Şcoala altfel ,în viziunea reformei învăţământului preuniversitar se constiuie într-o nouă modalitate de abordare a procesului instructiv-educativ, cu extindere în aria activităţilor extracurriculare prin implicarea într-un tot unitar a celor trei factori indispensabili actului educaţional ,grădiniţă, familie, comunitate.Derularea zilnică a fiecărei activităţi, cu implicarea şi participarea factorilor vizaţi au creat copiilor momente de bucurie, satisfacţie,comunicare, relaţionare, cunoaştere, bună-dispoziţie,relaxare şi, nu în ultimul rând, performanţe reflectate în finalităţile educaţionale ale activităţilor. Acest program s-a bucurat de o viabilă sustenabilitate din partea părinţilor şi a comunităţii,confirmată prin prezenţa şi implicarea activă a acestora în acţiunile derulate şi asigurarea resurselor materiale şi financiare necesare.Evaluarea programului s-a realizat prin aprecierea eficienţei,performanţelor obţinute şi Mini party, sărbătorirea zilelor de naştere şi a celor onomastice din această perioadă.


Descărcați ppt "Tandem părinte-copil am realizat coşuleţul decorativ pentru masa de Paşti.Copiii au fost recompensaţi cu câte un iepuraş de ciocolată, iar în coş au pus."

Prezentări similare


Publicitate de la Google