LA MULTI ANI.

Slides:



Advertisements
Prezentări similare
Proiectul vietii si asigurarile de viata
Advertisements

LĂSAŢI COPILAŞII SĂ VINĂ LA MINE ACELOR CA EI VA FI ŢARA DE SUS LĂSAŢI COPILAŞII SĂ VINĂ LA MINE AŞA A ZIS ISUS.
PISICI MAI MULT SAU MAI PUTIN...
Povestea lui Moș Crăciun
Dragostea e din Dumnezeu Şi ne-a arătat-o Prin Fiul Său Ce S-a jertfit şi s-a dăruit Pentru noi, la fel Să faceţi şi voi.
Dragoste.
O, ce valuri, de-ndurare Când despre Tine eu aud,
Spune Talmud-ul: “Un vis neinterpretat e ca o carte necitită.”
O inimă neprihănită 1. O inimă neprihănită, o minte pururi înnoită,
Dragostea Ta de viata mea Caci Tu nu dai-napoi
Mos Craciun.
Un defect al femeii.
Eu voi cânta până când Orice suflet plângând ce Va-uzi se va-nsenina Şi vreau sa spun Orişicui să-i dea laudă Lui că-n Isus E mântuirea.
DROGURI NU, MULTUMESC!!! Avans automat.
BRUMA.
1. Voi toți, cei ce căutați Cetatea cea de sus, Veniți acum cu noi în rând, Aceleași flamuri fluturând! Veniți pe-același drum, Spre-al nostru Tată Sfânt!
“Cand nu mai am putere inchid ochii si realizez ca prietenii mei imi sunt energia mea .”
ÎMPREUNĂ PENTRU TOLERANŢĂ
Miraj de iarna A.E. Baconsky.
Femeia, eternul mister.
LIMBAJUL FLORILOR În secolul al XVII-lea, Regele Charles al II-lea al Suediei aducea din Persia în Europa arta limbajului florilor. Un buchet de flori.
AZI PLÂNGE MAREA.
Ca un far pe malul mării Mi-ai trimis lumina Ta,
VIATA... in pasi de VALS By GRETA.
Mă predau cu totul, Doamne, Vreau al Tău să fiu mereu
Nu ți-a fost prieten duhul lumii Te-a amânat de azi pe mâin’
1. Pe a mea cale 'Nainte mi-ai ieşit De mântuire, De viaţă mi-ai vorbit Nu credeam că-s vrednic eu Să-mi vorbească Dumnezeu, Să-mi dea iertare.
SĂPTĂMÂNA DE RUGĂCIUNE A TINERILOR MARTIE 2018
Orcât să ascult Cuvântul
Cu ocazia zilei de nastere !!!!!
O, ce valuri, de-ndurare În păcat ca într­o mare afundat De tot eram.
IUBIRE VIRTUALĂ.
Gabriel Garcia Marquez
MAXIME.
Untdelemnul cel binemirositor
Colinde de Crăciun.
Luceafărul de Mihai Eminescu
Eram în întuneric, Lumină Tu mi-ai dat
Te­adorăm în fericire, Domn al gloriei cereşti Ce cu raza­Ţi de iubire Inimile le­ncălzeşti. O, alungă orice urmă De­ntuneric şi păcat Şi ne luminează.
C E R D O P I ….
Armele Vietii tale . Din intelepciunea iudaica.
1. Ce har, ce iubire În Tine găsesc Ce daruri mărețe Din Tine primesc Ce liniște sfântă În suflet îmi dai Comori nesfârșite Ce doar Tu le ai.
Sf. Petru si Pavel Ce spune numele despre tine Care sunt sarbatoritii
1. Când se naşte un copil Tristeţea din lume dispare Mame şi îngeri mâinile îşi dau La porţi de infinit. Cerul parcă-i mai senin, Şi soarele luceşte mai.
,,Eu n-am să te las, ca să pieri, Când treci prin necazul cel greu, Atunci când Mă chemi, în dureri, Eu vin! A promis Dumnezeu. Cheamă-Mă-n ziua ce-a grea,
Zi de zi în fiecare clipă, Eu primesc puteri Și har de sus Să înving mereu Orice ispită, Fiind condus De-al meu iubit Isus.
1. Ce fericit sunt Că Tatăl din ceruri, Mi-a dat mulțime De dulci mângâieri; Multe minuni În Scriptură-am găsit, Dar cea mai mare-i: Isus m-a iubit!
1. Când viaţa ta-i Senină şi ceru-nseninat Adesea frate dragă, Poate c-ai uitat, Să-I mulţumeşti lui Isus, Priveşte-n jurul Tău Te-a binecuvântat Și.
Ea mângâieri dă în orice nevoi De când Isus a coborât la noi
Biruinţa prin Hristos.
Tu ce eşti slab şi-nsetat;
1. Îl văd adesea și-l admir Pe-urmașul Domnului Hristos, Sorbind al lacrimii potir Cu pași smeriți pe drum spinos De unde are el puteri Să-nfrunte-atâtea.
Timpul şi Sufletul... Timpul este prea lent pentru cei care aşteaptă, prea iute pentru cei care se tem, prea lung pentru cei care se plâng, prea scurt.
NU PĂCATUL TĂU ISUSE ŢI-A FOST GREU CĂCI N-AI AVUT /:CI AL NOST’ PĂCAT TE DUSE PENTRU LUME TE-A DURUT:/
Mesaje de.
NICOLAE NICOLAE IORGA IORGA.
Avansare automata.
Se numea Fleming şi era un agricultor scoţian sărac.
Toamna -primavara iernii.
Căci dacă dragoste Nu aş avea  Ar fi-n zadar Trăirea mea pribeagă,  Nu sunt nimic Fără iubirea Ta  Doar ea ne tine astăzi Și ne leagă. 
Pentru tine-un păcătos Pentru mine-un ticălos Pentru noi iubite suflet A murit Isus Hristos A murit pe lemnul crucii Ca noi toţi să fim salvaţi De-ale.
Spre slăvitul har 1. Spre slăvitul har, fără de hotar,
Probabil ca nu vei crede in asta, dar sfatul este minunat!
Azi venim la altar Să rostim jurământul dragostei Cad flori din cer Cu lacrimi şoptite din înalt Ne zâmbesc şi îngerii În zborul lor Ei nu-nţeleg ce.
Viaţă creştinească Plină de elan Frumuseţe, Daruri toate câte am Le închin de a pururi Pentru Dumnezeu. De viaţa mea dispune, Domnul meu!
1. Sta gandul martor uimit Apune ca o stea
CERCETASIA ESTE ALTFEL! ESTE UN MOD DE VIATA!
Perle de la Jocurile Olimpice
Transcriere de prezentare:

LA MULTI ANI

La buchetul vietii tale, s-a adaugat un fir, de trandafir.

Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu. La multi ani!!!!!

De ziua ta urare-ti fac: La tot ce-i rau sa-i vii de hac! La multi ani! De ziua ta urare-ti fac: La tot ce-i rau sa-i vii de hac! Si sa traiesti tu "La multi ani!“ cu sanatate, dragoste si bani!

La ziua ta de nastere-ti doresc sa ai mereu in jur pe cei ce te iubesc. Cu ei nimic nu-i greu de... depasit!

Mereu sa ai cu tine bucurie! Spre fericire drumul tau sa fie Lipsit de lacrimi si de zile-amare, Cu muzica si veselie !

Fericire, bucurie si succes! Iubire mare, rasul sa-ti dea ghes! Noroc si sanatate si putere Sa-ti-aduca in suflet mangaiere! Sa nu-ti fie deloc necazul cunoscut Iar prietenii sa-ti fie mereu scut!

Deschide fereastra sufletului tau si lasa lumina anilor sa-ti patrunda in suflet si sa-ti aduca florile fericirii si iubirii impletite intr-un buchet al implinirii!!! ziua ta de nastere-ti doresc

buchetul de trandafiri ai vietii. E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor, e ziua cand adaugi un fir la buchetul de trandafiri ai vietii.

Este ziua ta si numai a ta. Azi trebuie sa crezi in visele tale! Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. Este ziua ta si numai a ta. Azi trebuie sa crezi in visele tale!

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, si Dumnezeu sa te calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg sa treaca, precum razele soarelui mangaie o floare ce sta sa infloreasca! "La multi ani!!!"

La multi ani pentru prietenie!

superba melodie in interpretarea celebrilor Sarah Brightman si Jose Carreras “Amigos para siempre” Diaporama realizata de Elena Tudose trandafirr@yahoo.com