Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

DROGURI NU, MULTUMESC!!! Avans automat.

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "DROGURI NU, MULTUMESC!!! Avans automat."— Transcriere de prezentare:

1 DROGURI NU, MULTUMESC!!! Avans automat

2 Această prezentare vă arată efectele drogurilor asupra unei persoane care avea aproape totul și care și-a pierdut sănătatea, libertatea și, în final, viața: WHITNEY HOUSTON

3 Ne-o vom aduce aminte pentru momentele de plăcere pe care ni le-a dat cu vocea sa incredibilă și frumoasele ei melodii.

4 O recunoașteți ? Ea a fost una din artistele-vedetă ale generației sale, cu un mare număr de succese în anii 80 și 90, ca Wanna Dance with Somebody și multe altele, care s-au vândut în peste 100 de milioane de albume. .

5 Milioanele sale de fani vor crede cu greu că această femeie a fost admirată pentru frumusețea sa și vocea ei minunată.

6 La super étoile Whitney Houston, à 42 ans, a chuté, par addiction au crack, dans uLa super étoile Whitney Houston, à 42 ans, a chuté, par addiction au crack, dans un monde de dégradation. Les photos publiées dans le journal « The Sun » montraient les différents objets utilisés pour se droguer (pipes, papiers d’emballage, cuillères et tubes de cigarettes). n monde de dégradation. Les photos publiées dans le journal « The Sun » montraient les différents objets utilisés pour se droguer (pipes, papiers d’emballage, cuillères et tubes de cigarettes). Superstarul Whitney Houston, la 42 de ani, a căzut, datorită drogurilor, într-o lume a degradării. Fotografiile publicate în ziarul « The Sun » arată diferitele obiecte folosite pentru a se droga (pipe, hârtie de ambalaj, linguri).

7 Ea a dvenit o paranoică dependentă de droguri.
Drogurile i-au distrus celebra sa frumusețe. A slăbit și avea cearcăne. Când era drogată, dispărea mai multe zile sau săptămâni, pentru a reapărea în alt oraș.

8 ÎNAINTE

9 DUPĂ

10 DEGRADEAZĂ ! DISTRUG ! OMOARĂ !
DUMNEZEU NE-A OFERIT CADOURI ȘI ESTE DE DATORIA NOASTRĂ SĂ AVEM GRIJĂ DE ELE, SĂ LE SPORIM ȘI SĂ LE MENȚINEM INTACTE. DROGURILE: DEGRADEAZĂ ! DISTRUG ! OMOARĂ !

11 ESTE DATORIA NOASTRĂ, A TUTUROR, NU NUMAI A FORȚELOR DE SECURITATE.
COPIII NOȘTRI, COLEGII, PRIETENII, VECINII POT DEVENI, DE ASEMENEA, SCLAVI AI DROGURILOR. SĂ LUPTĂM ÎMPOTRIVA: CULTIVATORILOR, FABRICANȚILOR, TRANSPORTATORILOR, COMERCIANȚILOR, DISTRIBUITORILOR, INSTIGATORILOR, CELOR CE VOR SĂ LE LEGALIZEZE, ETC, ETC. ACEȘTIA SUNT PARAZIȚI AI SOCIETĂȚII, CARE SE JOACĂ CU SĂNĂTATEA CELORLALȚI. ESTE DATORIA NOASTRĂ, A TUTUROR, NU NUMAI A FORȚELOR DE SECURITATE.

12 NU DROGURILOR !!! NU DRUMULUI FĂRĂ ÎNTOARCERE ÎN CĂUTAREA FALSEI FERICIRI. PERSOANELE DEPENDENTE SUNT BOLNAVE! SUNT SCLAVI! SPUNETI DA VIETII !!!

13 DACĂ AI O CONȘTIINȚĂ RESPONSABILĂ, DIFUZEAZĂ ACEST MESAJ !!!
ACUM, EA ESTE MOARTĂ ! DACĂ AI O CONȘTIINȚĂ RESPONSABILĂ, DIFUZEAZĂ ACEST MESAJ !!!


Descărcați ppt "DROGURI NU, MULTUMESC!!! Avans automat."

Prezentări similare


Publicitate de la Google