Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Facultatea Constructii de Masini

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "Facultatea Constructii de Masini"— Transcriere de prezentare:

1 Facultatea Constructii de Masini
PROGRAMUL ERASMUS BURSE DE STUDIU in strainatate pentru studentii integralisti STAGII DE PRACTICA in strainatate pentru studentii integralisti Finantarea de mobilitati pentru studenti la universitati din: Austria (Viena, Innsbruck) Finlanda (Hamk) Franta (Nantes, Clermont Ferrand, Lyon) Germania (Aachen, Braunschweig, Bremen, Duesseldorf, Erlangen, Hanovra, Stuttgart) Italia (Bergamo, Cassino) Polonia (Bielsko-Biala, Varsovia) Spania (Bilbao) Portugalia (Minho) Turcia (Karabuk)

2 Facultatea Constructii de Masini
PROGRAMUL ERASMUS BURSE DE STUDIU in strainatate pentru studentii integralisti STAGII DE PRACTICA in strainatate pentru studentii integralisti Interviul pe baza de dosar complet are loc Marti, 20 octombrie 2015 ora in sala Emerson. Informatii despre actele necesare si acordurile existente ale Facultatii (cele cu codul CM) :

3 Facultatea Constructii de Masini
PROGRAMUL ERASMUS Dosarul de cadidatura va contine: Curriculum Vitae (format Europass in engleza) Scrisoare de intenţie (in engleza) in care sa specifice ce tip de bursa doresc, perioada si la ce universitate; Certificat de competentă lingvistică adecvat programului de studiu la universitatea-gazdă din UE, eliberat de catedra de specialitate a UTC-N sau de alte instituţii autorizate (minimum B1 - nivel mediu) ; Adeverinţă eliberată de către decanatul facultăţii CM din care să rezulte situaţia profesională în anul universitar anterior mobilităţii şi în ultima sesiune de examene Formulare de aplicatie de pe site-ul Alte certificate relevante Prodecan Facultatea Constructii de Masini Prof. Dr. Ing. Doina PÎSLÃ, Tel: ,


Descărcați ppt "Facultatea Constructii de Masini"

Prezentări similare


Publicitate de la Google