Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

S C U L P T U R I C O N T R O V E R S A T E = 2 = AVANSARE manuală !

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "S C U L P T U R I C O N T R O V E R S A T E = 2 = AVANSARE manuală !"— Transcriere de prezentare:

1 S C U L P T U R I C O N T R O V E R S A T E = 2 = AVANSARE manuală !

2 Puteţi urca pe o scară şi să vă introduceţi capul în fundul sculpturii pentru a vedea un videoclip cu doi politicieni cehi. Fiecare prezentare este însoţită de coloana sonoră "Suntem Campioni“ Realizată de David Černý.

3

4 Orice comentariu, privind motivul controversei, este de prisos.

5 Iubire eternă în Nong Khai - Thailanda.

6 Cel mai mare vagin creat vreodată din piatră
Cel mai mare vagin creat vreodată din piatră. Plasat în apropiere de clădirea universităţii din Tübingen / Germania de sud. Vaginul este atât de mare, încât chiar şi oamenii se pot ascunde în interiorul lui !.

7 Londra - Marea Britanie.

8 Atunci când acest monument a fost amplasat acolo a iscat un protest din partea cetăţenilor care considerau că acesta seamană cu un penis Cu toate acestea, consiliul local a negat astfel de acuzaţii şi a spus că este artă modernă. După câţiva ani Papa este programat să sosească în Malta Dintr-o dată consiliul local, care nu dorise să elimine monumentul, considerat ca fiind "simbol falic“, îl găseşte "nepotrivit pentru Papă.“. Decizia luată a fost acea de a angaja doi operatori de banere să se plimbe în jurul monumentului, când trece Papa pe acolo, pentru ca acesta să nu îl poată vedea.

9 Montmartre - Paris.

10 Această statuie a FSM a fost amplasată pe gazon de un tribunal în Crossville, Tennessee. Ulterior acelaşi tribunal decide scoaterea monumentului din spaţiul public.

11 Los Angeles - S.U.A.

12 Această sculptură este oficial numită "Moş Crăciun" şi a fost făcută de Paul McCarthy pentru Rotterdam (Olanda). Curând, a devenit celebră ca şi "gnome buttplug", care a provocat multe controverse şi care ia luat consiliul şapte ani, să găsească o locaţie pentru a pute fi amplasată permanent.

13 Dusseldorf - Germania.

14 “ O şansă păcii”.

15 Preşedintele venezuelian, Hugo Chavez a comandat unui artist pro-guvernamental o sculptură în care să apară el lovindu-l în cap pe preşedintele american Bush. Fiind în 2007 când se desfăşura “Copa America”, la fotbal, cei doi erau prezentaţi ca fotbalişti. Populaţia a distrus sculptura în următoarele 3 zile.

16 Londra - Marea Britanie.

17

18 Tracey Emin, "My Bed". Opera de artă a generat considerabile furori în mass-media , în special prin faptul că lenjeria de pat a fost colorată cu secreţiile corpului iar pe podea erau elementele din camera artistului (cum ar fi prezervativele, o pereche de chiloţi cu petele perioadei menstruale, ...., ....). Patul a fost prezentat aşa cum fusese atunci când Emin nu a coborât din el pentru mai multe zile din cauza depresiei suicide.

19 Chile.

20 Londra - Marea Britanie.

21

22

23 F I N A L Montaj : DIEGIS << >> Coloana sonoră : James Last - Biscaya Golf.

24


Descărcați ppt "S C U L P T U R I C O N T R O V E R S A T E = 2 = AVANSARE manuală !"

Prezentări similare


Publicitate de la Google