Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

R E C O R D U R I A N A T O M I E & A B I L I T Ă Ţ I

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "R E C O R D U R I A N A T O M I E & A B I L I T Ă Ţ I"— Transcriere de prezentare:

1 R E C O R D U R I A N A T O M I E & A B I L I T Ă Ţ I
Click pentru avansare !

2 Joe Allison (Marea Britanie), în vârstă de 9 ani,a reuşit la data de 1 aprilie 2008, să menţină pe faţă, prin magnetism propiu, 16 linguri. Acesta este recordul oficial în domeniu.

3 Guinness World Record pentru cel mai tare strigăt, de către o persoană fizică, este de 129 decibeli, stabilit în 2000 la Londra de Jill Drake (52), din Tenterden, Kent.

4 Michel Lotito din Grenoble, Franţa, mănâncă metal şi sticlă din 1959, în raţii de 900 gr/zi. Michael spune că bananele sau ouăle fierte tare îi provoacă indigestii Din 1966, dieta lui a inclus 18 biciclete, 15 cărucioare de supermarket, şapte televizoare, şase candelabre, două paturi, o pereche de schiuri, o aeronavă Cessna şi un computer. Până în octombrie 1997, a mâncat aproape nouă tone de metal.

5 Xie Qiuping are părul cel mai lung din lume, cu cei peste 16 metri
Xie Qiuping are părul cel mai lung din lume, cu cei peste 16 metri. Părul ei este atât de lung încât ea trebuie să-l poarte într-o tiară, pe cap, şi să călătorească cu un însoţitor. Ultima tunsoare a executato în anul 1973.

6 Cel mai bun timp pentru a scăpa dintr-o valiză cu fermoar, 7
Cel mai bun timp pentru a scăpa dintr-o valiză cu fermoar, 7.04 secunde, a fost realizat de Leslie Tipton (SUA) la 31 mai 2008, în Los Angeles, California, SUA.

7 Christian Adam din Lübeck, Germania, a învăţat să meargă cu bicicleta la vârsta de 4 ani şi a inceput să cânte la vioară, în De atunci, el a combinat cele două pasiuni pentru a sparge recorduri mondiale pentru ciclism cu spatele. Ultimul lui record mondial, pentru ciclism înapoi cântând la o vioară în acest timp este de km în 5 ore, 9 minute.

8 Claudio Pinto poate să-şi scoată, din orbită, ochii aproximativ 4 cm ( sau 95% din orbite). Domnul Pinto a suferit diferite teste, iar medicii spun că nu au văzut sau auzit de o persoană care poate împinge ochii la fel de mult ca şi el.

9 La cei 95 de ani ai săi, Frank, cetăţean american, este cel mai în vârstă om cunoscut care participă la concursuri de alergări organizate oficial.

10 Începând cu anul 2000 viaţa lui Lee Redmond a început să se schimbe
Începând cu anul 2000 viaţa lui Lee Redmond a început să se schimbe. La acea dată ea a hotărât să nu-şi mai taie unghiile. Aşa se face că la finalul anului 2008 ele măsurau 33 cm, cu un total de 8,65 metri. Conform declaraţiei propii, acestea, nu o împiedcă să aibe o activitate casnică coerentă, dar sperie copii. În februarie 2009 le pierde într-un accident auto.

11 Cathie Jung măsoară doar 15in (38cm)
Cathie Jung măsoară doar 15in (38cm). Regina corsetelor, aşa cum singură sa autointitulat, a purtat corsete strânse pe corp ani de zile. Ea apare în ediţia din 2007 a Guinness Book of World Records, luând locul lui Ethel Granger care cu cei 13 in. a fost femeia cu cea mai mică talie cunoscută vreodată.

12 Chinezul Lui Hua suferă de o boală rară cunoscută sub numele de macrodactyly. Când el a fost internat la Shanghai în iulie 2007, degetul mare stâng măsura 10.2 inch iar degetul index măsura aproape Pe 20 iulie chirurgi au efectuat o operaţie de şapte ore pentru a reduce dimensiunile degetelor. Medicii au eliminat 11 kg de ţesut.

13 Annika Irmlert (12 ani) din Tangstedt, Germania, a intrat în Cartea Recordurilor ca având limba cea mai lungă, cunoscută oficial în lume. Cu cei şapte centimetri ai limbii, ea poate linge îngheţata din fundul cornetului, operaţie pentru care colegii ei folosesc degetele.

14 Folosind un computer şi patru tastaturi, şi fără să se uite la monitor, Michele Santelia (Italia), a dactilografiat67 de cărţi (3,503,013 cuvinte, caractere, pagini, puncte, linii) în limba lor originală. Printre acestea Odysea, Macbeth, Biblia Vulgata, Guinness World Records 2002, şi Dead Sea Scrolls în ebraică antică. El a tastat scrieri etrusce în limba etruscă şi “Milionul” din China antică, la 16 noiembrie 2008

15 Băcanul indian Radhakant Baijpai este bărbatul cu cel mai lung păr din ureche, cu cei 25 cm., măsuraţi în anul 2008.

16 Frank Ames Saranac din New York, şi-a câştigat locul în Guinness Book of World Records cu o pereche de sprâncene stufoase ce măsoară 9.6cm Omologarea a avut loc în anul 2003.

17 Leonard Traenkenschuh Port Townsend, din Washington, este alt om cu sprâncene anormal de lungi Ele au o lungime de 3,5 inch ( an 2008) şi cresc în continuare.

18 Vivian Wheeler din Illinois este femeia cu cea mai lungă barbă naturală, în lungime de 29,5 cm. Deşi de la vârsta de şapte ani, la insistenţele tatălui, ea sa ras, începând din anul 1993 a renunţat la acest artificiu de cochetărie.

19 Rusoaica Svetlana Pankratova este, conform Guinness World Records, femeia cu cele mai lungi picioare, din lume. Deşi ea nu este cea mai înaltă femeie din lume (are 196 cm.) picioarele ei măsoară 132 cm. lungime, purtând măsura 46 (UE).

20 Turcul Mehmet Ozyurek, născut în 1949, este omul cu cel mai lung nas cunoscut oficial pe pământ, cu cei 8,8 cm ai săi.

21 JA Balthrope, din Texas este deţinătorul celui mai borcănat nas.

22 Indienii Pranamya Menaria şi Devendra deţin titlul de oamenii cu cele mai multe degete, cu cele 25 degete ale fiecăruia. Ambi sânt diagnosticaţi cu polydactylism.

23 Deşi neomologat oficial, în lume există un tânăr ce este posesorul a 31 degete Numele acestuia nu a fost făcut public dar fotografiile membrelor sale au făcut înconjurul lumii.

24 Melcul Gigantic african este cel mai mare gasteropod terestru cunoscut.

25

26 F I N A L Montaj : DIEGIS. << diegisro@yahoo.com >>
F I N A L Montaj : DIEGIS << >> Coloana sonoră : Dolanes Melodie.

27


Descărcați ppt "R E C O R D U R I A N A T O M I E & A B I L I T Ă Ţ I"

Prezentări similare


Publicitate de la Google