Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

A n i m a l e P R I E T E N E = 04 =.

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "A n i m a l e P R I E T E N E = 04 =."— Transcriere de prezentare:

1 A n i m a l e P R I E T E N E = 04 =

2 În firescul existenţial al savanei leoaicele vânează căprioare impala
În firescul existenţial al savanei leoaicele vânează căprioare impala Această leoaică a adoptat puiul, orfan, al uneia dintre victimele sale.

3

4 Cora, micul pui de tigru, s-a născut în menajeria unui circ
Cora, micul pui de tigru, s-a născut în menajeria unui circ. Din păcate propia mamă l-a respins pe când avea două luni. Spre norocul lui a fost adoptat de mama prietenului său de joacă.

5 “Un pui de cangur a supravieţuit în marsupiul mamei sale, după ce aceasta a fost călcată şi omorâtă de o maşină, pe o şosea din apropiere de Torquay, Australia, micuţul fiind scos de acolo de un ... câine”, scrie Daily Mail. "Am fost foarte surprinsă şi încântată de intervenţia lui Rex" a declarat proprietara căţelului, Leonie Allan, după ce acesta a salvat viaţa puiului de cangur în vârstă de numai patru luni.

6

7 Elefantul african Bubbles şi labradorul negru Bella sunt prieteni la cataramă. Bubbles a cunoscut-o pe căţeluşa Bella în momentul în care a fost adus în Myrtle Beach Safari din South Carolina, S.U.A, după ce a fost salvat din ghearele braconierilor din Africa.

8

9

10

11

12

13

14

15 Aceşti micuţi pui de panda au fost abandonaţi de mama lor, undeva în nordul Chinei. Căţeluşa, din imagine, nu a stat pe gănduri şi i-a “înfiat” imediat.

16 Stăpânul câinelui aduce acasă puiul, de felină, orfan
Stăpânul câinelui aduce acasă puiul, de felină, orfan. Cu trecerea timpului între cele două animale se cimentează o prietenie de nedespărţit.

17

18

19 În parcul zoologic Vuch Gardens, din SUA, timp de trei ani girafa Bella a trăit fericită alături de prietena ei, femela de struţ Wilma.

20

21

22 Leul Bonedigger şi teckerul Milo
Leul Bonedigger şi teckerul Milo. Leul a fost separat de familia lui când avea doar câteva luni, considerându-se că nu va putea supraveţui îmreună cu fraţii lui din cauza bolii de care suferă, o boală ce-i afectează oasele. Acesta s-a întâlnit cu nişte căţeluşi teckel, care nu l-au părăsit nici atunci când el a crescut mare. Cel mai bun prieten al leului a devenit Milo, care din primul moment a fost foarte atent cu micuţa felină. Cinci ani mai târziu, leul de peste 220 kg este în continuare prieten la cataramă cu teckelul Milo şi cu amicii lui, Bullet şi Angel. Cel mai nebunesc lucru care îl face Milo este acela că după cină, el îi curată cu limba dinţii leului! Ei trăiesc în Garold Wayne Interactive Zoological Park din Wynnewood, Oklahoma, S.U.A.

23

24

25

26

27

28 Un boboc de raţă, a cărui mămică a fost ucisă de o vulpe, a fost adoptat de un labrador. Bobocul Dennis, care avea mai puţin de o săptămână, ar fi murit în sălbăticie dacă nu ar fi fost găsit şi adoptat de labradorul Fred, în vârstă de patru ani, şi de stăpânul acestuia, Jeremy Goldsmith, din Marea Britanie. Acum, Dennis şi Fred dorm împreună, se joacă împreună şi chiar merg să înoate împreună în iazul din apropiere. Stăpânul lor deţine castelul Mountfitchet din Essex şi găzduieşte sute de animale salvate.

29

30

31

32

33 Alte prietenii înfiripate între animale, de diferite specii, se pot vedea în fotografiile următoare.

34

35

36 F I N A L Montaj : DIEGIS << >> Coloana sonoră : Adrivalan Orchestra - Wheels.

37

38


Descărcați ppt "A n i m a l e P R I E T E N E = 04 =."

Prezentări similare


Publicitate de la Google