Cu ocazia zilei de nastere !!!!!

Slides:



Advertisements
Prezentări similare
Proiectul vietii si asigurarile de viata
Advertisements

Te laud cu vie credinţă 1/1. Te laud cu vie credinţă,
A fost odată o fetiţă căreia i se spunea Norişor pentru că privea mereu norii.
CUM DUMNEZEULUI AM SUPRAVIETUIT COPILARIEI NOASTRE?
Ce cred Adventiştii de Ziua a Şaptea
Dragostea e din Dumnezeu Şi ne-a arătat-o Prin Fiul Său Ce S-a jertfit şi s-a dăruit Pentru noi, la fel Să faceţi şi voi.
Dragoste.
O, ce valuri, de-ndurare Când despre Tine eu aud,
O, ce valuri, de-ndurare Luaţi, mâncaţi din trupul Meu,
LA MULTI ANI.
George prezintă Gaumont.
Este o Carte Sfântă Numită Biblia Ce trebuie iubită Din toată inima A fost și nu este Doar o simplă Carte Explică trecutul Și înțelesul a toate.
N-AM CUVINTE CA SĂ-ŢI SPUN CÂT EŞTI TU, DOAMNE, DE BUN TE-AI PLECAT SPRE MIN’ M-AI MÂNTUIT MI-AI LUAT POVARA GREA AI DUS-O LA GOLGOTA ŞI MI-AI DAT, ÎN.
O inimă neprihănită 1. O inimă neprihănită, o minte pururi înnoită,
Un program ASF dedicat copiilor.
Mos Craciun.
1. Când greutățile Mă copleșesc, Și simt că-I greu, 'Nainte sa pășesc //: Pe brațul Său, Cu dragoste mă ia, Mă ține strâns Și-mi șterge lacrima. ://
Tu ești Creatorul Universului întreg, Tu ești început Și întregire tuturor. Stelele și luna Glasul Tău Îl înțeleg. Marea și pământul, Tot ce are viață,
1. De câte ori Domnul Ți-a vorbit. De câte ori a bătut La uşa ta
1. Voi toți, cei ce căutați Cetatea cea de sus, Veniți acum cu noi în rând, Aceleași flamuri fluturând! Veniți pe-același drum, Spre-al nostru Tată Sfânt!
Femeia, eternul mister.
6. Explorator e minunat să fii!
103. El ţine toată lumea.
O femeie manager in cariera, momentan la Paris cu serviciul, primeste o scrisoare de la logodnicul ei care locuieste in o alta tara.
1. Dacă îl ai Deplin pe Isus Lipsă de nimic nu duci Ai tot ce vrei Aici şi-n cer sus Depinde cum Pe drum te duci.
1. Când veghezi în toi de noapte, Și suspini cu greu, Domnul bate, bate, Bate tot mereu! Să nu spui că-a fleacuri toate, Că vorbind greșești, Domnu-ți.
Nu ți-a fost prieten duhul lumii Te-a amânat de azi pe mâin’
1. Pe a mea cale 'Nainte mi-ai ieşit De mântuire, De viaţă mi-ai vorbit Nu credeam că-s vrednic eu Să-mi vorbească Dumnezeu, Să-mi dea iertare.
SĂPTĂMÂNA DE RUGĂCIUNE A TINERILOR MARTIE 2018
Divi Un joc DIVIN .
1. În prezența Ta eu vin, Doamne ascult-al meu suspin
IUBIRE VIRTUALĂ.
Sculaţi, căci Domnul vine Ca Rege şi-Mpărat
1. Eu sunt un băieţel voinic Şi mama m-a-nvăţat de mic, Ca Biblia eu s-o citesc Și Lui Isus să-i mulțumesc. Mama îmi spune: „Fata mea, citeşte zilnic Biblia!”
Gabriel Garcia Marquez
MAXIME.
Untdelemnul cel binemirositor
Eram în întuneric, Lumină Tu mi-ai dat
C E R D O P I ….
Armele Vietii tale . Din intelepciunea iudaica.
1. Ce har, ce iubire În Tine găsesc Ce daruri mărețe Din Tine primesc Ce liniște sfântă În suflet îmi dai Comori nesfârșite Ce doar Tu le ai.
Sf. Petru si Pavel Ce spune numele despre tine Care sunt sarbatoritii
Eu vin s-ascult doar vocea Lui, S-ascult doar vocea Domnului
1. Când se naşte un copil Tristeţea din lume dispare Mame şi îngeri mâinile îşi dau La porţi de infinit. Cerul parcă-i mai senin, Şi soarele luceşte mai.
Nu ai tu loc în inimă, Pe Isus Ca să-L primeşti
O laudă mai înfocată Aprinde­n mine, Doamne, iar, Şi prin trăirea Mea curată Să Te înalţ Mai sus, mai clar.
Ce cred Adventiştii de Ziua a Şaptea
,,Eu n-am să te las, ca să pieri, Când treci prin necazul cel greu, Atunci când Mă chemi, în dureri, Eu vin! A promis Dumnezeu. Cheamă-Mă-n ziua ce-a grea,
Harul de a fi parte la Evanghelie
Definitia iubirii...spusa de niste copii cu varsta intre 4 si 8 ani!
INVIDIA DAN PURIC Azi e vineri, 11 octombrie 2019 Acum este ora 15:27.
FEMEIA VERITABILĂ.
Filozofia batranetii George Carlin
1. Frumos Tu ai creat Întregul univers Păduri, câmpii, livezi Toate Te cheamă! Oceane, râuri, mări, Planete, galaxii Și păsările-nzbor, și apa De izvor.
Sus pe plaiurile cerului
//: Fă să se cunoască Doamne O schimbare-n viaţa mea Faţa mea să radieze De iubirea Ta Fă ca dragostea-Ţi Isuse Să reflecte-n viaţa mea Şi-ncercări şi-n.
Mesaje de.
M-a cuprins un dor de casă, Dor de patria de sus;
NICOLAE NICOLAE IORGA IORGA.
Avansare automata.
Toamna -primavara iernii.
Pentru tine-un păcătos Pentru mine-un ticălos Pentru noi iubite suflet A murit Isus Hristos A murit pe lemnul crucii Ca noi toţi să fim salvaţi De-ale.
1. Vreau ruga mea Spre Tine să se înalțe Ca jertfa sfântă înaintea Ta Fața Ta întoarce-o spre mine Ca să-ți admiram privirea Ta Legea Ta îmi este moștenire.
Probabil ca nu vei crede in asta, dar sfatul este minunat!
Azi venim la altar Să rostim jurământul dragostei Cad flori din cer Cu lacrimi şoptite din înalt Ne zâmbesc şi îngerii În zborul lor Ei nu-nţeleg ce.
CERCETASIA ESTE ALTFEL! ESTE UN MOD DE VIATA!
1. De am să port A mea cruce Domnul meu Mă conduce Nici grijă N-am nici temere El m-ajută-mi dă putere.
Transcriere de prezentare:

Cu ocazia zilei de nastere !!!!!

Astazi, fiind o zi frumoasa, si stiind ca-i ziua ta, In parfumul diminetii tin a te felicita. Astazi, ziua fericirii pentru tine a sosit; Iti doresc in a ta viata numai drumul aurit, Flori frumoase, fericire sa rasara-n calea ta, Iar acum, te rog, primeste LA MULTI ANI din partea mea.

Iti doresc pe vant ce bate, multa multa sanatate si pe stele ce lucesc fericire iti doresc !!!!!!!!

La multi ani cu veselie sanatate pe vecie Casa plina de bucate dragoste pe saturate Bani la greu noroc cu carul Un ocean de sanatate, un munte de noroc, Un camion cu bani, si un sincer MULT NOROKI!!!

Bucuria lumii toata, zi de zi-n usa sa-ti bata, Bunul Dumnezeu sa-ti dea, tot ce iti doresti s-ai vrea! Un cer senin si fara nori, ca viata ta sa fie Sa ai in cale numai flori succes si bucurie!

Catelush cu parul cret sa ai Rata in cotet Si o vila cu piscina, Cindy Crawford de vecina O lopata pentru bani, sanatate, si la Multi Ani!!!

In viata sa te impiedici de un bolovan de NOROC, sa calci intr-o balta de FERICIRE, sa te stropesti din cap pana-n picioare cu IUBIRE si sa fi SANATOASA !!!!!!!!!!!

La multi ani si sus paharul La multi ani si sus paharul!! De ziua ta eu iti doresc, Tot ceea ce este firesc, un an tu mai implinesti, Si ce-ti place sa primesti/ sa iubesti, sa fii iubita , si sa traiesti fericita, ai acum si printul tau, Si sa va iubiti mereu

Fericire, bucurie si succes. Iubire mare, rasul sa-ti dea ghes Fericire, bucurie si succes! Iubire mare, rasul sa-ti dea ghes! Noroc si sanatate si putere , sa-ti-aduca in suflet mangaiere! Sa nu-ti fie deloc necazul cunoscut- Iar prietenii sa-ti fie mereu scut!

De la Tatiana Stryczek