Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Dacă Tudor Gheorghe ar fi fost manelist şi l-ar fi cunoscut pe Remus Truică, probabil că în loc de „cântec oltenesc” ar fi existat „cântec şmecheresc”,

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "Dacă Tudor Gheorghe ar fi fost manelist şi l-ar fi cunoscut pe Remus Truică, probabil că în loc de „cântec oltenesc” ar fi existat „cântec şmecheresc”,"— Transcriere de prezentare:

1 Dacă Tudor Gheorghe ar fi fost manelist şi l-ar fi cunoscut pe Remus Truică, probabil că în loc de „cântec oltenesc” ar fi existat „cântec şmecheresc”, cu versuri de genul: „Truicăăă, ai vilă de piatră, ai şi glie ai şi vatră / Dacă n-aveai lac de soi, trăgeai Snagovul mai ’napoi”. Asta pentru că proprietatea miliardarului de la Snagov, filmată de paparazzi din elicopter, este una cu adevărat impresionantă.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11 Localizată chiar la marginea pădurii, cu vedere la lacul Snagov, la câţiva kilometri de Bucureşti, în cea mai râvnită zonă imobiliară din jurul Capitalei, proprietatea fostului şef al cabinetului Năstase se întinde pe un teren de circa două hectare. În faţa palatului ridicat pe trei etaje şi a clădirilor anexe din jur se întinde o piscină pentru care componenţii lotului naţional de nataţie ar face „moarte de om”. Filmat din elicopter, de la mare înălţime, hogeacul lui Truică mai cuprinde şi două terenuri de sport, unul de tenis şi unul de fotbal. Despre garajul vilei se ştie că este „înţesat de limuzine de lux”, recăsindu-se acolo mărci precum Ferrari, Mercedes, Range Rover sau Aston Martin. Părinţii vor terenul înapoi O dată cu telenovela divorţului lui Remus Truică, miliardarul s-a trezit citat în instanţă şi de părinţii săi, care au cerut să li se returneze terenul de de metri pătraţi de sub vila de la Snagov a lui Remus Truică. Asta pentru că, susţin părinţii miliadarului, fiul şi nora lor nu şi-au achitat obligaţiile contractuale din contractul de vânzare cumpărare, nu le-au plătit cei de euro prevăzuţi în înţelegere şi nu au avut grijă de ei aşa cum îşi luaseră angajamentul. S-a vehiculat însă că tot acest proces este defapt un artificiu, prin care Remus truică doreşte să-şi pună averea la adăpost, în perspectiva partajului de după divorţ. Iaht de şapte milioane de euro Luxul „la vedere” în ţară al miliardarului Remus Truică este şi mai opulent când vine vorba de proprietăţile acestuia din străinătate. Fostul şef al cabinetului Adrian Năstase mai deţine un apartament la Monte Carlo, o vilă în caraibe şi un iaht de şapte milioane de euro. Ca să vorbim numai de bunurile oficiale ale acestuia, consemnate în declaraţia de avere

12


Descărcați ppt "Dacă Tudor Gheorghe ar fi fost manelist şi l-ar fi cunoscut pe Remus Truică, probabil că în loc de „cântec oltenesc” ar fi existat „cântec şmecheresc”,"

Prezentări similare


Publicitate de la Google