Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Numeroasele broşe sunt inseperabile de imaginea reginei Elisabeta a II-a.

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "Numeroasele broşe sunt inseperabile de imaginea reginei Elisabeta a II-a."— Transcriere de prezentare:

1

2 Numeroasele broşe sunt inseperabile de imaginea reginei Elisabeta a II-a.
Broșele Reginei nu sunt doar un accesoriu frumos, acestea sunt cartea ei de vizită. Fără bijuterii pe umărul stâng aproape niciodată nu apare în public și poartă cu siguranță o piesă unică, cu pricepere potrivită cu ținuta și evenimentul. În arsenalul Reginei sunt de la obiecte mari, grele până la miniaturi elegante, diamante, safire, smaralde, rubine și ori ce altceva ce vă puteți imagina.

3 Broşa regina Adelaide Marele diamant central și cele 6 diamante, în jurul perimetrului sunt luate de la însemnul Ordinului Bath, deţinut de George al III-lea.

4 După Adelaide proprietarele broşei au fost reginele Alexandra, Victoria, Mary, Elisabeta a I-a (Regina-mamă), și în cele din urmă Elisabeta a II-a. Trei regine care poartă broşa diamant a reginei Adelaide: 1. regina Alexandra, 2. regina Mary 3. regina Elisabeta a I-a

5 Regina Elisabeta a II-a a purtat această broşă în timpul întregii sale domnii; 1975 în Bermuda, Ziua Commonwealth-ului în 2009 și Jocurile Olimpice din 2012, Ceremonia de deschidere .

6 Broșă buchet de ametist
Broșă buchet de ametist. 7 ametiste în mijlocul florilor, înconjurate de ferigi și plante aromatice din aur alb și galben, 12 perle colorate din râul Tay. Cadou cu ocazia inaugurării podului Reginei în Perth, Scoția, 1960.

7 Broșă Violet, o parte din parura istorică de ametist "Kent-Demi".
A aparținut mamei reginei Victoria.

8 Broşă rubin cu două rânduri de diamante.

9 Cadoul reginei Mary de la femeile din Montreal, 1901.
Broşă frunze de arțar. Cadoul reginei Mary de la femeile din Montreal, 1901.

10 Broşă strugure. Safire și diamante. Moştenire de la Regina-mamă

11 Broşa împărătesei Maria Feodorovna
Broşa împărătesei Maria Feodorovna. Safir oval înconjurat de două rânduri de diamante, perlă în formă de pară. Cadou de nuntă pentru Maria Feodorovna, atunci prinţesa Dagmar a Danemarcei, de la sora și fratele ei, 1866.  Împreună cu alte ornamente prețioase au fost scoase din Rusia în După moartea împărătesei broșa a fost cumpărată de regina Mary.

12 Broşa perla de diamant moștenită de la regina Mary
Broşa perla de diamant moștenită de la regina Mary. Dupa moartea reginei Mary broşa ajunge la nepoata ei, Elisabeta a II-a .

13 Broşă perlă Shamrock (frunză de trifoi). O perlă mare și patru perle mai mici, încadrate de diamante. Regina poartă acestă broşă din 1980.

14

15 Broşă modernă achiziționată de regină. Diamante, rubine, aur.

16 O relicvă a Coroanei: broşa panglică a reginei Victoria.

17 Aceste trei broșe cu diamante, ce variază ca dimensiuni, au fost printre bijuteriile făcute pentru Regina Victoria în 1858 pentru a înlocui pierderea bijuteriilor bunicii sale, regina Charlotte, obţinute de regele din Hanovra, după o dispută îndelungată asupra testamentului ei. Noile broșe au fost realizate cu ajutorul propriilor diamante şi au o linie plină de viață faţă de cele ale reginei Charlotte, care erau mai degrabă rigide, plate.

18 Trei regine care poartă broşele panglică ale reginei Victoria;
1 regina Alexandra (jos în partea din faţă a fustei ei) 2 regina Mary (cu pandantive din centrul corsajului) 3 regina Elisabeta a I-a (ca broşă normală pe umăr)

19 Regina părăsind spitalul după o scurtă ședere în martie 2013
Regina la un serviciu de pomenire. Regina în ziua de Crăciun, după biserică, la Sandringham, Norfolk pe 25 decembrie 2013.

20 Broşă de la locuitorii din Dorset

21 Broşă de la locuitorii din Kensington

22 Broșă crizantemă safir
Broșă crizantemă safir. Miezul florii din safir înconjurat de petale de diamant.

23

24 Broşă buchet de flori de la Cartier, în stilul Tutti Frutti
Broşă buchet de flori de la Cartier, în stilul Tutti Frutti. Safire, rubine, diamante, smaralde sculptate. Broșa este formată din două flori de safir și trei de rubin pe tulpini de diamant și cu diamante în centru, înconjurate de frunze de smarald sculptate. Între frunze sunt incluse, de asemenea, diamante.

25 Broșă floare de safir. Diamante, safire australiene albastru închis
Broșă floare de safir. Diamante, safire australiene albastru închis. Una dintre broșele preferate de Regina-mamă. Cadou de la soțul ei regele George al VI-lea. După moartea ei, în 2002, broșa a ajuns la regina Elisabeta a II-a.

26 Broşa de argint irlandeză
Broşa de argint irlandeză. Proiectată în formă de 10 discuri, cu un model de spirală bazat pe cultul monumentului irlandez de la Newgrange (3200 î.Hr.). Donată de preşedintele Irlandei în timpul vizitei de stat a Reginei în 2011.

27 Broșă roz Tudor. Numele dat bijuteriei regale pentru asemănarea sa cu emblema heraldică a dinastiei Tudor. Nu există nici o informație exactă cu privire la originea broșei.

28 Broşă lalea. Cadou de la președintele turc și soția sa în timpul vizitei oficiale a Reginei în Turcia în 2008.

29 Broşă floare de aur. Regina o poartă din 2012
Broşă floare de aur. Regina o poartă din Se crede că aceasta este un cadou pentru Jubileul de Diamant.

30 Broșă de flori. Acestă broşă a fost văzută prima dată în timpul unei vizite oficiale în SUA în 2011.

31 Broșă ciulin Harewood, cadou de la femeile din Glasgow
Broșă ciulin Harewood, cadou de la femeile din Glasgow. Aceasta a fost realizată de Edwards and Sons, Court Jewellers.

32 Broşa Perlă Dee primită cadou de Regina-mamă la aniversarea a 100 de ani de la „Salmon and Trout Association” (Asociaţia Somon şi Păstrăv). Această broşă a fost comandată la aurarul Rachel Jeffrey

33 Broşa Botswana. Cadou din partea preşedintelui din Botswana în 2007
Broşa Botswana. Cadou din partea preşedintelui din Botswana în Concepută sub formă de crengi de mei - principala cultură agricolă a țării.

34 Broșa reginei floare verde și albastră.
Are un diamant mare strălucitor în centrul înconjurat de, petale, care par a fi realizate din smaralde și safire, conturate cu diamante.

35 Broşă buchet de narcise. Diamante, aur
Broşă buchet de narcise.  Diamante, aur. Probabil un cadou pentru a 60-a aniversare a încoronării, în 2012.

36 Brosa portocalie cu boboci pe care prinţul Albert a făcut-o cadou reginei Victoria la logodnă în 1839.

37 Broşa florală reprezintă o vază dintr-un acvamarin destul de mare cu o bază de diamante şi ceea ce arată ca florile într-o vază sunt realizate din safire, rubine și ametiste cu centre şi tulpini de diamante.

38 Broşa Brigada de Gardă. Actuala broşă a fost creată pentru bunica sa, regina Mary. Regina Elisabeta a II-a poartă această broşă de fiecare dată la Trooping Colour, parada anuală de ziua de naştere a suveranei, conform tradiţiei într-o sâmbătă din luna iunie, atunci când există o şansă pentru o vreme mai bună.

39 Ecusonul Ordinului Jartierei.

40

41

42


Descărcați ppt "Numeroasele broşe sunt inseperabile de imaginea reginei Elisabeta a II-a."

Prezentări similare


Publicitate de la Google