Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Sandale pentru vara 2010 de Valer Pop Bibliografie:

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "Sandale pentru vara 2010 de Valer Pop Bibliografie:"— Transcriere de prezentare:

1 Sandale pentru vara 2010 de Valer Pop 08.07.2010 Bibliografie:
Intrefete.ro

2 Cautarea sandalelor perfecte este cu siguranta prioritatea numarul unu a sezonului estival.
Sezonul care tocmai a inceput se arata extrem de ofertant din acest punct de vedere, iar multitudinea de trend-uri existente va multumi chiar si cea mai exigenta cumparatoare. De la sandale joase la platforme foarte inalte, tocuri cui sau talpa ortopedica, culori puternice sau terne, varietatea modelelor propuse de designeri nu te va dezamagi.

3 Sandalele joase Unul din cele mai ravnite tipuri de sandale este cea joasa, plata. Pentru zilele in care vrei sa uiti de tocuri, sa te simti confortabil, fara a uita insa de aspectul estetic, sandalele joase sunt ideale. In ceea ce priveste modelul lor, sunt la mare cautare modelele animal print si cele metalice. Nici anul acesta nu au fost uitate sandalele gladiator, care troneaza de cativa ani in topul preferintelor.

4 Talpa ortopedica Nu vei da gres sezonul acesta cu sandalele cu talpa supra-inaltata, ele regasindu-se in colectiile unor designeri precum Givenchy, Christian Dior, Christian Louboutin si Proenza Schouler. In mare voga anul acesta sunt cele cu talpa din pluta sau cu detalii din sfoara. Raman la fel de actuale si variantele clasice, din piele simpla sau cu imprimeuri colorate.

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23


Descărcați ppt "Sandale pentru vara 2010 de Valer Pop Bibliografie:"

Prezentări similare


Publicitate de la Google