Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

GENEVA Elvetia Geneva (în franceză Genève, în germană Genf) este un oraș elvețian situat în extremitatea vestică a țării, capitală a cantonului cu același.

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "GENEVA Elvetia Geneva (în franceză Genève, în germană Genf) este un oraș elvețian situat în extremitatea vestică a țării, capitală a cantonului cu același."— Transcriere de prezentare:

1 GENEVA Elvetia Geneva (în franceză Genève, în germană Genf) este un oraș elvețian situat în extremitatea vestică a țării, capitală a cantonului cu același nume. Cu privire la populație ( locuitori la recensământul din 2001), este al doilea oraș al țării (după Zürich) și primul din zona franceză. Geneva este situată pe malul celui mai mare lac din Europa, lacul Leman (lacul Geneva). În Geneva râurile Ron și Arve se varsă în lacul Leman. Direct la marginea lacului s-au strâns multe bănci, mari hoteluri (palate), magazine de ceasuri și bijuterii. Conform unui studiu publicat de compania de consultanță americană Mercer Human Resource Consulting, Geneva ocupă primul loc (la egalitate cu Zürich) în lista orașelor cu cea mai bună calitate a vieții.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34 Sfarsit realizat de Maxim Mihai-Stelian

35


Descărcați ppt "GENEVA Elvetia Geneva (în franceză Genève, în germană Genf) este un oraș elvețian situat în extremitatea vestică a țării, capitală a cantonului cu același."

Prezentări similare


Publicitate de la Google