Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

A treia mare creatie a lui Roger Vadim a fost Jane Fonda , o actrita care a luptat din greu sa-si faca un nume propriu, dar a reusit. MY WAY- RICHARD.

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "A treia mare creatie a lui Roger Vadim a fost Jane Fonda , o actrita care a luptat din greu sa-si faca un nume propriu, dar a reusit. MY WAY- RICHARD."— Transcriere de prezentare:

1 A treia mare creatie a lui Roger Vadim a fost Jane Fonda , o actrita care a luptat din greu sa-si faca un nume propriu, dar a reusit. MY WAY- RICHARD CLAYDERMAN

2 JANE FONDA MODELUL REUSITEI
Lady Jayne Seymour Fonda, nascuta in 1937 in New York, face parte dintr-o dinastie de actori celebri si talentati monstri sacri ai Hollywood-ului, fiecare ramas in memoria cinefililor de diferite varste .  Este fiica actorului "cu ochii limpezi" Henry Fonda si a sotiei acestuia Frances Seymour Brokaw . Fratele ei este actorul, scriitorul, scenaristul si producatorul Peter Fonda . Initial cu inclinatii spre teatru, isi face debutul alaturi de tatal ei pe scena, fiind apreciata la inceput ca fiica tatalui . Roger Vadim marele regizor-descoperitor de talente ii devine sot (1965 – 1973). Acesta ii incredinteaza rolul "Barbarella” din filmul de aventura/ Fantastic care o propulseaza ca vedeta in lumea intreaga . Jane Fonda are o fiica cu Roger Vadim nascuta in 1968, azi regizoarea si producatoarea Vanessa Vadim. Dupa despartirea de Vadim devine o actrita contestatara, se casatoreste cu activistul politic Tom Hayden ( ) cu care mai are doi copii adoptati,  Mary Luana Williams si actorul Troy Garity. Continua cu succes activitatea artistica: "They Shoot Horses, Don't They?“ , " Klute “ , " Julia” , " Coming Home “ , "The Morning After  “ . Este detinatoarea multor premii si nominalizari. Timp de 10 ani a fost sotia marelui producator si director CNN Ted Turner , continua activitatea actoriceasca, preda aerobic pe casete video, intemeiaza o societate feminista, activeaza politic si social si este admirata de o lume intreaga .

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17 Roger Vadim , creatorul Barbarellei si Jane Fonda cu fiica lor Vanessa

18

19 Jane Fonda in filmul Barbarella
Vanessa Vadim : `Pina la Barbarella nimeni nu a prezentat femeia ca fiind stapina pe sexualitatea ei . A fost indepartat mitul conform caruia o femeie trebuie sa fie o curva daca isi traieste intens sexualitatea .` Barbarella este tipul eroinei dure si feminine in acelasi timp, care salveaza sau distruge lumea, insa o face de fiecare data cu acelasi spirit de seductie, incit dezarmeaza si cele mai rebele spirite oponente .

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35 Cu fiica adoptiva Mary Luana Williams
. Cu fiica Vanessa Vadim si fiul adoptiv actorul Troy Garity Cu fiica adoptiva Mary Luana Williams

36

37

38 Autor rcalin

39


Descărcați ppt "A treia mare creatie a lui Roger Vadim a fost Jane Fonda , o actrita care a luptat din greu sa-si faca un nume propriu, dar a reusit. MY WAY- RICHARD."

Prezentări similare


Publicitate de la Google