Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Va fi odată o pace, Pe veci netulburată, Va creşte odată grâul Ca cedrii din Liban; Va fi odată o turmă, Din lumea asta toată, Şi mieii nu o să aibă.

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "Va fi odată o pace, Pe veci netulburată, Va creşte odată grâul Ca cedrii din Liban; Va fi odată o turmă, Din lumea asta toată, Şi mieii nu o să aibă."— Transcriere de prezentare:

1 Va fi odată o pace, Pe veci netulburată, Va creşte odată grâul Ca cedrii din Liban; Va fi odată o turmă, Din lumea asta toată, Şi mieii nu o să aibă Atunci niciun duşman!

2 Iubirea o să aibă O patrie slăvită, În care Adevărul, Doar El, va fi Împărat, În care bucuria Va fi desăvârşită, Şi Domnul singur Fi-va de-a pururi adorat!

3 Acum mă rog cu fraţii, Plângând cu frunţi plecate, Aici stropind cu lacrimi Atâtea căi de dor; Acolo însă, toate, Pe veci, vor fi uitate! Ne vom scălda în iubire, În veşnicul izvor!

4 O, viitor de aur, Cuprinde-mă în tine, Cu inima şi ochii desprinşi De tot ce îi jos! Să ai pe totdeauna Tot sufletul din mine, Aprins ca o mireasmă, Pe calea lui Hristos!


Descărcați ppt "Va fi odată o pace, Pe veci netulburată, Va creşte odată grâul Ca cedrii din Liban; Va fi odată o turmă, Din lumea asta toată, Şi mieii nu o să aibă."

Prezentări similare


Publicitate de la Google