Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

1. Aş vrea să-ţi spun ce s-a ‘ntâmplat în Betleeem,

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "1. Aş vrea să-ţi spun ce s-a ‘ntâmplat în Betleeem,"— Transcriere de prezentare:

1 1. Aş vrea să-ţi spun ce s-a ‘ntâmplat în Betleeem,
Cum pentru noi veni un Fiu de Dumnezeu, Căci El iubea viaţa mea şi-a ta. Pe paie, reci, în staul s-a născut Şi-au fost atâţia care nu L-au vrut, Dar El iubea, viaţa mea şi-a ta.

2 Un Fiu de Dumnezeu, trimis din înălţime Ca să salveze viaţa mea şi-a ta. El ne-a adus în dar un drum spre veşnicie Şi tot prin El cu Tatăl , azi sunt împăcat.

3 Apoi pe cruce a fost răstignit, Şi-au fost atâţia care L-au lovit,
2. Aş vrea să-ţi spun ce s-a ´ntâmplat în Ghetismani, Cum pentru noi a plâns un Fiu de Împărat, Căci El iubea viaţa mea şi-a ta. Apoi pe cruce a fost răstignit, Şi-au fost atâţia care L-au lovit, Dar El iubea viaţa mea şi-a ta.

4 Un Fiu de Dumnezeu, trimis din înălţime Ca să salveze viaţa mea şi-a ta. El ne-a adus în dar un drum spre veşnicie Şi tot prin El cu Tatăl , azi sunt împăcat.

5 3. Aş vrea să-ţi spun ce se v-a întâmpla cândva, Când lumea asta nu v-a exista, Când cerul şi pământul vor fi noi. Acolo, sus, în cer, la Dumnezeu, Îl vom vedea pe Isus, Fiul Său, Pe cel ce ne-a iubit şi ne-a salvat.

6 Vom mulţumi mereu, cântând o veşnicie, Căci a salvat viaţa mea ( şi a mea ). El ne-a adus în dar un drum spre veşnicie, Şi tot prin El cu Tatăl am fost împăcaţi.


Descărcați ppt "1. Aş vrea să-ţi spun ce s-a ‘ntâmplat în Betleeem,"

Prezentări similare


Publicitate de la Google