Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

El este viața, E lumina, este domn Puterea care m-a Dezlegat de păcat Hristos e rugul aprins Văzut de moise El e iubirea Dăruită pe calvar.

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "El este viața, E lumina, este domn Puterea care m-a Dezlegat de păcat Hristos e rugul aprins Văzut de moise El e iubirea Dăruită pe calvar."— Transcriere de prezentare:

1 1. //: Hristos E rugul aprins Văzut de Moise El e iubirea Dăruită pe calvar. ://

2 El este viața, E lumina, este domn Puterea care m-a Dezlegat de păcat Hristos e rugul aprins Văzut de moise El e iubirea Dăruită pe calvar.

3 2. Hristos e liniștea mea După furtună E trandafirul Alb și dulce din saron Hristos e susurul blând Ce îți vorbește El este jertfa Dăruită pe calvar.

4 El este Viața, E Lumina, este Domn Puterea care m-a Dezlegat de păcat Hristos e rugul aprins Văzut de moise El e iubirea Dăruită pe calvar.

5 3. Hristos e scara Ce leagă veșnicia De un pământ lovit De patimi și păcat Făcut blestem Pentru salvarea omenirii E apa vieții Și e calea pe pământ

6 El este viața, E lumina, este domn Puterea care m-a Dezlegat de păcat Hristos e rugul aprins Văzut de moise El e iubirea Dăruită pe calvar.


Descărcați ppt "El este viața, E lumina, este domn Puterea care m-a Dezlegat de păcat Hristos e rugul aprins Văzut de moise El e iubirea Dăruită pe calvar."

Prezentări similare


Publicitate de la Google