Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

1. Azi, la altar, voi aţi venit Voioşi şi plini de bucurie, Ca de la Domnul să primiţi Un sprijin tare-n căsnicie.

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "1. Azi, la altar, voi aţi venit Voioşi şi plini de bucurie, Ca de la Domnul să primiţi Un sprijin tare-n căsnicie."— Transcriere de prezentare:

1 1. Azi, la altar, voi aţi venit Voioşi şi plini de bucurie, Ca de la Domnul să primiţi Un sprijin tare-n căsnicie.

2 De vrei să ai, Pereche scumpă, bucurie, De vrei să ai În viaţă mai multe flori şi cânt, Stai pe genunchi Mereu cu Domnu-n părtăşie Şi să nu treci nicicând Peste-al scripturilor Cuvânt.

3 2. De vrei să ai în casa ta O sfântă binecuvântare, Tu, frate mire, nu uita De odăiţa de-nchinare.

4 De vrei să ai, Pereche scumpă, bucurie, De vrei să ai În viaţă mai multe flori şi cânt, Stai pe genunchi Mereu cu Domnu-n părtăşie Şi să nu treci nicicând Peste-al scripturilor Cuvânt.

5 3. Tu eşti o floare Dintre flori Ce ai fost smulsă Din grădină, Azi laşi părinţi, Fraţi şi surori Şi-ţi faci în Domnul Rădăcină.

6 De vrei să ai, Pereche scumpă, bucurie, De vrei să ai În viaţă mai multe flori şi cânt, Stai pe genunchi Mereu cu Domnu-n părtăşie Şi să nu treci nicicând Peste-al scripturilor Cuvânt.

7 4. Tu, soră scumpă, Acum păşeşti Aici în haină de mireasă, Căci scris a fost Din slăvi cereşti Mirelui tău să-i fii aleasă.

8 De vrei să ai, Pereche scumpă, bucurie, De vrei să ai În viaţă mai multe flori şi cânt, Stai pe genunchi Mereu cu Domnu-n părtăşie Şi să nu treci nicicând Peste-al scripturilor Cuvânt.

9 5. Să nu uitaţi ce v-a legat Când spuneţi DA La cununie, Căci martor E chiar Dumnezeu Şi DA al vostru, DA să fie.

10 De vrei să ai, Pereche scumpă, bucurie, De vrei să ai În viaţă mai multe flori şi cânt, Stai pe genunchi Mereu cu Domnu-n părtăşie Şi să nu treci nicicând Peste-al scripturilor Cuvânt.


Descărcați ppt "1. Azi, la altar, voi aţi venit Voioşi şi plini de bucurie, Ca de la Domnul să primiţi Un sprijin tare-n căsnicie."

Prezentări similare


Publicitate de la Google