Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Marian Velicu Senior Director, Regulatory, Legal and Corporate Affairs

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "Marian Velicu Senior Director, Regulatory, Legal and Corporate Affairs"— Transcriere de prezentare:

1 Inovatia si investitiile continue, numitorul comun al industriei telecom
Marian Velicu Senior Director, Regulatory, Legal and Corporate Affairs Vodafone Romania

2 14 ani de inovatie! Timp de 14 ani, Vodafone a investit peste 1 miliard de Euro pentru dezvoltarea retelei, astfel incat sa oferim clientilor nostri servicii de calitate Vodafone – primul operator care a introdus tehnologia HSPA+, ce permite viteze sporite de date mobile, de pana la 21,6 Mbps pentru download si pana la 5,7 Mbps pentru upload Servicii 3G Broadband de mare viteza, prin benzi de frecventa de 2100 MHz si de 900 MHz (UMTS). Serviciile de voce si transmisiuni de date au devenit disponibile pe 86.9% din suprafata tarii, acoperind 99.4% din populatia Romaniei Vodafone ofera cea mai buna acoperire de broadband mobil in banda 900 MHz: peste 90% din populatie, de localitati

3 Cea mai buna acoperire si cel mai rapid internet mobil

4 Calitatea retelei: Anul trecut, reteaua Vodafone a fost certificata drept cea mai performanta retea GSM/UMTS/CDMA din Romania pentru datele mobile Certificatele obtinute de la auditorul independent, P3, atesta ca: 1. “Vodafone Romania ofera cea mai buna viteza de transfer la descarcarea de fisiere in zonele urbane si rurale dintre toate retelele mobile GSM/ UMTS/ CDMA din Romania” 2. “Vodafone Romania ofera cea mai buna viteza de transfer la incarcarea de fisiere in zonele urbane si rurale dintre toate retelele mobile GSM/ UMTS/ CDMA din Romania” 3. “Vodafone Romania ofera cele mai stabile servicii de date dintre toate retelele mobile GSM/ UMTS/ CDMA din Romania” 4. “Vodafone Romania ofera cea mai buna conectivitate pentru serviciile de date dintre toate retelele mobile GSM/ UMTS/ CDMA din Romania” 5. “Vodafone Romania ofera cele mai fiabile servicii de date dintre toate retelele mobile GSM/ UMTS/ CDMA din Romania”

5 Eforturi comune ale industriei
Dezvoltarea serviciilor de broadband depinde si de implicarea autoritatilor in domeniu, prin: - crearea unor programe de formare si stimulare a cererii pentru servicii de broadband; atragerea de fonduri structurale pentru dezvoltarea utilizarii Internetului si in zone rurale, comparativ cu disponibilitatea serviciilor de broadband oferite in acest moment de catre operatori; initierea unor parteneriate public – privat cu operatorii care ofera servicii de broadband dezvoltarea retelelor de comunicatii de tip ”next generation networks” Dezvoltarea unor programe pentru stimularea performantei si eficientei serviciilor de telefonie fixa (implicarea autoritatilor in dezvoltarea retelei de fibra optica) Implicarea autoritatilor este necesara, intrucat blocajele legislative, taxele locale mari, ineficientele date de numeroase structuri de retea paralele duc in cele din urma la incetinirea adoptiei serviciilor de broadband in zonele rurale.

6 Multumesc!


Descărcați ppt "Marian Velicu Senior Director, Regulatory, Legal and Corporate Affairs"

Prezentări similare


Publicitate de la Google