Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Numeroasele broşe sunt inseperabile de imaginea reginei Elisabeta a II-a.

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "Numeroasele broşe sunt inseperabile de imaginea reginei Elisabeta a II-a."— Transcriere de prezentare:

1

2 Numeroasele broşe sunt inseperabile de imaginea reginei Elisabeta a II-a.
Broșele Reginei nu sunt doar un accesoriu frumos, acestea sunt cartea ei de vizită. Fără bijuterii pe umărul stâng aproape niciodată nu apare în public și poartă cu siguranță o piesă unică, cu pricepere potrivită cu ținuta și evenimentul. În arsenalul Reginei sunt de la obiecte mari, grele până la miniaturi elegante, diamante, safire, smaralde, rubine și ori ce altceva ce vă puteți imagina.

3 Broșă floarea-soarelui (Golden Dahlia). Creaţie Garrard & Co, 1970
Broșă floarea-soarelui (Golden Dahlia). Creaţie Garrard & Co, Aur mat având în centru un diamant mare, înconjurat de 9 diamante în formă de pară. Fiecare petală este decorată cu diamante rotunde.

4 Broşa panglică, a reginei Mary
Broşa panglică, a reginei Mary. Un diamant mare în centru, pe benzi diamante mai mici.

5 Regina Elisabeta a II-a purtând broşa moştenită de la bunica ei, regina Mary

6 Broşa rubin de la casa de bijuterii Grima
Broşa rubin de la casa de bijuterii Grima. Cadoul prinţului Philip în În centru un rubin sculptat, pe margini 6 rubine mai mici.

7 Broșa de diamante şi perle, cu trei perle pandantive a reginei Victoria.
Regina Victoria purtând broşa ei cu trei perle pandantive în 1887.

8 Regina Elisabeta a I-a purtând în decembrie 1998 una dintre broşele ei preferate.
Regina Elisabeta a II-a participând la o slujbă la Catedrala St Pauls în martie 2015

9 Design Sir Kurt Thompson, soţul lui Winifred Thompson, sora Reginei mamă. După moartea surorii sale prin testament broșa a ajuns la Regina-mamă și apoi la regina Elisabeta a II-a.

10

11 Broșă în stilul Art Deco cu motive indiene, 1920
Broșă în stilul Art Deco cu motive indiene, Diamante, smarald, platină și aur. Achiziționată la licitație Christie în 2011.

12 Broşă dantelă de aur. Cadou de nuntă, 1947.

13 Broşă australiană Hibiscus
Broşă australiană Hibiscus. Cadou de la Regina-mamă, după vizita sa în Australia.

14 Frunză de palmier, Cartier, o altă broșă preferată de Regina-mamă şi moștenită de regina Elisabeta a II-a.

15 Floare broșă Turmalina
Floare broșă Turmalina. Aur alb, turmalină de Madagascar înconjurată de 300 de diamante. În centru o perlă de apă dulce. Cadoul locuitorilor din provincia Saskatchewan, Designer Rachel Mielke de Hilberg & Berk .

16 Broşă din parura de nuntă a prinţesei daneze Alexandra, viitoarea regină a Angliei, Broşa include trei perle rotunde mari, înconjurate de diamante și trei pandantive cu diamante și perle în formă de picătură. Partea centrală a broșei și pandantivele sunt detașabile. Broşa, moștenită de Regina Mary, a ajuns la Regina Elisabeta a II-a

17 Broșă pană cu safir. Diamante, safir albastru.
Cadou de nuntă, Prințesa Elisabeta, 1947.

18 Broşă cu perlă albastru irizat
Broşă cu perlă albastru irizat. Cadou personal de la prim-ministrul John Key din Noua Zeelandă, 2013.

19 Broşă bară de diamante. 10 diamante rotunde, aur, argint
Broşă bară de diamante. 10 diamante rotunde, aur, argint. Primul proprietar al broşei a fost regina Victoria, care o folosea pentru a atașa eşarfa la îmbrăcăminte. Mai întâi au fost două broşe gemene de 5 diamante fiecare, apoi au fost combinate într-una singură. Ulterior, toate reginele Angliei au folosit această broşă bară pentru ataşarea eşarfelor.

20 Portretul Reginei Victoria cu însemnele Ordinului Jartierei şi eşarfă ataşată la rochie cu broşa bară de diamant. Regina Victoria

21 Portretul Reginei Victoria cu însemnele Ordinului Jartierei şi eşarfă ataşată la rochie cu broşa bară de diamant. Regina Victoria

22 Regina Elisabeta a I-a Regina Elisabeta a II-a

23 Colectia reginei Elisabeta a II-a are o broşă bară similară cu două rânduri de diamante, dar cu șapte într-un rând. Regina î-l folosește ca ac de păr și ca decor ornamental.

24 Broşa Buchet din colecția Regina-mamă. Rubine, diamante, platină
Broşa Buchet din colecția Regina-mamă. Rubine, diamante, platină. Regina Elisabeta a II-a începând cu 2002 (anul morţii mamei sale) a purtat broșa doar de câteva ori, inclusiv în 2015 în timpul unei vizite în Germania.

25 Diamant diademă Hyderabad (Cartier, 1947)
Diamant diademă Hyderabad (Cartier, 1947). Cadou de nuntă de la Osman Ali Khan, conducător al principatului Hyderabad (India).

26 Broşă frunze duble de iederă (Cartier)
Broşă frunze duble de iederă (Cartier). O broşă a fost realizată înainte de 1930, cea de a doua în În centrul fiecărei frunze un diamant mare, înconjurat de diamante mai mici. Cadou de la părinți la a 21-a aniversare.

27

28 Prințesa Elisabeta a purtat broșa în moduri diferite: pe guler, pe o pălărie, pe laturile opuse ale gâtului.

29 Broşa rubin a reginei Victoria, 1854
Broşa rubin a reginei Victoria, Rubinele cele mai rare ca mărime, oval și în formă de lacrimă, încadrate de diamante. Broşa face parte dintr-o parură de rubin, un decor îndrăgit de Regina-mamă. Regina Elisabeta a II-a a purtat broşa pentru prima dată la Royal Race 2015.

30 Trei proprietare anterioare ale broșei: regina Victoria, regina Mary, regina Elisabeta a I-a.

31 Broşa floare a Ducesei de Teck
Broşa floare a Ducesei de Teck. Istoria brosei datează din mijlocul secolului al 19-lea. Primul proprietar a fost prințesa Mary Adelaide de Cambridge, mama reginei Mary. Apoi a fost moștenită de regina Mary, regina Elisabeta a I-a și în cele din urmă de regina Elisabeta a II-a. Broşa constă dintr-o parte centrală, cu un diamant și patru pandantive în formă de pară, cu diamante.

32 Broșă scoţiană Oban Plaid
Broșă scoţiană Oban Plaid. O broşă scut mare de argint cu un tip de agat lustruit sau Oban de marmură în centru. Regina a purtat broșa pentru a deschide primul Parlament scoțian.

33 Broşa crin, Cartier, 1938. 249 diamante, platină
Broşa crin, Cartier, diamante, platină. Broşa concepută ca o tulpină de crin cu două flori și boboci din șase diamante în formă de pară. O broșă foarte mare și nu dintre cele mai preferate de Elisabeta a II-a. Moștenire de la Regina-mamă.

34 Broşa Centenar. Creată la ordinul Reginei Elisabeta a II-a ca un cadou pentru Regina-mamă la a 100-a aniversare.

35 Acum este deținută de regina Elisabeta a II-a
Acum este deținută de regina Elisabeta a II-a. Trandafir pictat pe piatră de cristal sculptată, într-un cadru oval de 100 de diamante.

36

37 Broşa jubileu, sub forma unui porumbel stilizat cu elemente de Shamrock(lăstar tânăr de trifoi), ciulin, trandafir şi narcise - simboluri ale ţărilor din Marea Britanie. Cadou la nunta de diamant de la Asociația de bijutieri din Marea Britanie. Broşa a fost realizată în conformitate cu rezultatele concursului pentru cel mai bun design câştigat de Ivonna Poplanska.

38

39 Broşa reginei Victoria jubileu de diamant
Broşa reginei Victoria jubileu de diamant. Această broşă făcută din diamante, perle, argint și aur, are în centru de perlă și un pandantiv detașabil, o perlă agăţată cu lanţ de diamante. A fost făcută de Garrard în 1897 drept cadoul reginei Victoria de la soţul ei, pentru a marca jubileul de diamant.

40 Regina Elisabeta a I-a poartă broşa în 1995.
Regina Elisabeta a II-a poartă broşa în Toronto, Canada pe 05 iulie 2010.

41 Broşa Cambridge cu pânză de paianjen diamant, una din multele broșe cu smaralde Cambridge. Are smaraldul central tăiat "pernă" şi unul în formă de lacrimă. Broşa a fost făcută pentru regina Mary în 1911, cu ocazia unei recepţii din Delhi.

42 Broşă Cambridge cu un smarald rotund
Broşă Cambridge cu un smarald rotund. O altă bijuterie cu smaralde din "colecţia Cambridge". Smaraldul central rotund este înconjurat de două rânduri de diamante, pandantivul detaşabil este cu un smarald în formă de pară.

43

44

45

46


Descărcați ppt "Numeroasele broşe sunt inseperabile de imaginea reginei Elisabeta a II-a."

Prezentări similare


Publicitate de la Google