Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

1. Ei s-au luptat Cu fiara cea grozavă Şi au biruit întregul ei alai

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "1. Ei s-au luptat Cu fiara cea grozavă Şi au biruit întregul ei alai"— Transcriere de prezentare:

1 1. Ei s-au luptat Cu fiara cea grozavă Şi au biruit întregul ei alai
1. Ei s-au luptat Cu fiara cea grozavă Şi au biruit întregul ei alai! De aceea sus În minunata Slavă Ei strălucesc Ca soarele în rai.

2 Biruitorii pe marea De sticlă Cu alăutele lui Dumnezeu, Ei stau în slavă Și n-au nici o frică Căci l-au învins Pe balaurul cel rău!

3 2. Ei s-au luptat Și-n lupta lor cea mare Au biruit prin sângele Cel Sfânt! Isus Hristos în noaptea De salvare Cu îngerii i-a scos De pe pământ!

4 Biruitorii pe marea De sticlă Cu alăutele lui Dumnezeu, Ei stau în slavă Și n-au nici o frică Căci l-au învins Pe balaurul cel rău!

5 3. Ei s-au luptat Cu fiara prin credinţă N-au fost învinşi În cele pământeşti! Căci moartea lor I-au dus la biruinţă În răsplătiri mai mari Dumnezeieşti!

6 Biruitorii pe marea De sticlă Cu alăutele lui Dumnezeu, Ei stau în slavă Și n-au nici o frică Căci l-au învins Pe balaurul cel rău!

7 4. Pe-ntinderea De sticlă străvzie În valuri ca de foc Scânteietor, Biruitorii plini de bucurie Îl preamăresc Pe Mielul Salvator!

8 Biruitorii pe marea De sticlă Cu alăutele lui Dumnezeu, Ei stau în slavă Și n-au nici o frică Căci l-au învins Pe balaurul cel rău!


Descărcați ppt "1. Ei s-au luptat Cu fiara cea grozavă Şi au biruit întregul ei alai"

Prezentări similare


Publicitate de la Google