Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

FURNIZOR INTEGRAT DE ENERGIE SI RESURSE ENERGETICE

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "FURNIZOR INTEGRAT DE ENERGIE SI RESURSE ENERGETICE"— Transcriere de prezentare:

1 FURNIZOR INTEGRAT DE ENERGIE SI RESURSE ENERGETICE

2 FURNIZOR DE ENERGIE ELECTRICĂ ÎN ROMÂNIA DIN 2005
Fondată în 2004, compania TRANSENERGO COM SA este singurul furnizor de energie electrică cu capital integral românesc prezent în Europa centrală și de est, avand ca specific urmatoarele activitați: Furnizare energie electrică către consumatorii finali Trading energie electrică Dispecerat Producție energie electrică din surse regenerabile Un business realizat de o echipă devotată și profesionistă!

3 PREZENTAREA ACTIVITĂȚILOR DE PRODUCERE A ENERGIEI DIN SURSE REGENERABILE
Prezentare generală a capacitaților de producție TRANSENERGO COM SA operează unitați de producție energie electrică solară și micro-hidro în valoare totală de 19,95 MW. TRANSENERGO COM SA asigură managementul energetic la centrale eoliene și peste 20 de parcuri fotovoltaice. Topolog Microhidrocentrale Cca. 150 MWh - unitati dispecerizabile aflate in gestiunea TRANSENERGO DMC Salcuta Parc fotovoltaic Ciocanesti Parc fotovoltaic Bucuresti Vieru Parc fotovoltaic Microhidrocentrale Parcuri fotovoltaice

4 TRANSENERGO ÎN DATE ȘI CIFRE

5 Geta Coman Presedinte CA TRANSENERGO COM SA
Geta COMAN (n. 1971) este prima femeie antreprenor implicata într-o afacere din domeniul energetic. “Studiile juridice m-au ajutat să-mi formez o  imagine completă în managementul riscului in afaceri pe termen lung.  Începând din anul 2004, din funcția de Președinte al societății TRANSENRGO COM SA, am încercat să aplic o politică orientată spre cunoaşterea și satisfacerea cât mai deplină a cerinţelor clienţilor noştri, prin structuri flexibile, personal competent, creativ și dinamic, o mentalitate novatoare și proceduri simple, eficiente de lucru. Ca o conscință firească în dezvoltarea unei afaceri din domeniul energetic, începând din anul 2013 am  investit în 4 unități de producție energie electrica regenerabilă solară și 5 unități de producție energie electrica – microhidrocentrale, cu o capacitate totală instalată de 20 MWh. In anul 2015, am fost autorizați ca dispecer național, astfel încât în prezent avem în management  150 MWp capacitate de producție energie electrică regenerabilă. Strategia corectă si coerentă a companiei TRANSENRGO COM SA, dar și cadrul legislativ la nivel intern si european, reglementările autorităților din domeniul  specific  (chiar dacă uneori mai întâmpinăm obstacole), precum și sprijinul băncilor din Romania  au contribuit la dezvoltarea acestei afaceri în domeniul energetic. In cei 11 ani de experiență, împreună cu echipa TRANSENRGO COM SA, am înțeles că trebuie să facem eforturi susținute pentru a deveni un jucător de referință pe piața energetica din Romania și la nivel european. Astfel, ne-am propus permanent să asigurăm servicii de calitate, prin parteneriate corecte și pe termen lung, confirmate prin aprecierea partenerilor noștri de colaborare care ne-au investit cu încrederea lor, în așa fel încât o companie cu capital relativ mic (in comparație cu marile societăți multinaționale) să poată Geta Coman Presedinte CA TRANSENERGO COM SA atinge performanțele pe care le-am înregistrat în ultima perioadă, respectiv in anul 2015  o cifră de afaceri de 300 mil euro. Fără îndoială însă că toate acestea au fost posibile și pentru că m-am bucurat permanent de sprijinul, susținerea și dragostea familiei mele, pentru care nu voi putea niciodată să mulțumesc îndeajuns.  Totodată, și nu în ultimul rând, am avut alături, pe parcursul acestei perioade de 11 ani, o echipă de oameni deosebiți, atât din punct de vedere uman cât și profesional, alături de care am putut să ne reinventăm ori de câte ori a fost nevoie, pentru a realiza performanță chiar și în cel mai dificil context de afaceri.


Descărcați ppt "FURNIZOR INTEGRAT DE ENERGIE SI RESURSE ENERGETICE"

Prezentări similare


Publicitate de la Google