Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

1. Veniți, că vreau a spune, De lumea cea de sus, De-a Domnului iubire Și slavă de nespus! Veniți, că vreau a spune, Ce știu că este-așa, Dorința-mi împlinește,

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "1. Veniți, că vreau a spune, De lumea cea de sus, De-a Domnului iubire Și slavă de nespus! Veniți, că vreau a spune, Ce știu că este-așa, Dorința-mi împlinește,"— Transcriere de prezentare:

1 1. Veniți, că vreau a spune, De lumea cea de sus, De-a Domnului iubire Și slavă de nespus! Veniți, că vreau a spune, Ce știu că este-așa, Dorința-mi împlinește, Deplin iubirea Sa!

2 Veniți, că vreau A spune De-a Domnului minune Și-n slavă eu cânta-voi De Hrist’ și jertfa Sa.

3 2. Veniți, că vreau a spune, Ce e mai minunat, Ca orice gând de aur Ce omul l-a visat, Veniți, că vreau a spune, Cum El m-a mântuit, Și de osânda morții, Pe veci m-a izbăvit.

4 Veniți, că vreau A spune De-a Domnului minune Și-n slavă eu cânta-voi De Hrist’ și jertfa Sa.

5 3. Veniți, că vreau a spune, Al mântuirii vers, Ce lumea a uimit-o Și-ntregul univers Veniți, că vreau a spune, Să-audă orice om, Ce pentru el făcut-a Al mântuirii Domn.

6 Veniți, că vreau A spune De-a Domnului minune Și-n slavă eu cânta-voi De Hrist’ și jertfa Sa.

7 4. O spun și aș tot spune-o La orice suflet chiar Ce știe, dar dorește Să-asculte iar și iar Și când odată-n slavă Un imn nou voi cânta Va fi tot vechiul cântec Ce l-am iubit așa.

8 Veniți, că vreau A spune De-a Domnului minune Și-n slavă eu cânta-voi De Hrist’ și jertfa Sa.


Descărcați ppt "1. Veniți, că vreau a spune, De lumea cea de sus, De-a Domnului iubire Și slavă de nespus! Veniți, că vreau a spune, Ce știu că este-așa, Dorința-mi împlinește,"

Prezentări similare


Publicitate de la Google