Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Un taran îsi cumpara un Mercedes din noua clasa E, direct de la Daimler Benz AG. Dar se simte foarte deranjat de toate cheltuielile aditionale ale accesoriilor.

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "Un taran îsi cumpara un Mercedes din noua clasa E, direct de la Daimler Benz AG. Dar se simte foarte deranjat de toate cheltuielile aditionale ale accesoriilor."— Transcriere de prezentare:

1 Un taran îsi cumpara un Mercedes din noua clasa E, direct de la Daimler Benz AG. Dar se simte foarte deranjat de toate cheltuielile aditionale ale accesoriilor ce nu sunt incluse în variantele de serie normala. Cîteva luni mai tîrziu, un director al Daimler Benz AG cumpara o vaca de la acelasi taran, ca hobby pentru ferma sa de la tara. Taranul îi prezinta urmatoarea: Factura 1 vaca (versiune normala) pret de baza: € Optiuni aditionale: 2 culori (alb/negru) € versiune în piele € rezervor de lapte pentru iarna/vara € 4 robinete de muls (la 12,50 € fiecare) € 2 bare de protectie, versiune în corn (la 17,50 € fiecare) € plici anti-muste, semiautomatic € parfumator (BIO) € copite tot teren climatizate € sistem de frîne dublu circuit (labe F+S) € claxon tonuri diferite € ochi HALOGENI € posibilitate de multi-combustibil € total 1 (una) vaca, conform ofertei: €

2


Descărcați ppt "Un taran îsi cumpara un Mercedes din noua clasa E, direct de la Daimler Benz AG. Dar se simte foarte deranjat de toate cheltuielile aditionale ale accesoriilor."

Prezentări similare


Publicitate de la Google