Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

GRADINITA CU P.P. “MOTANUL INCALTAT” GALATI

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "GRADINITA CU P.P. “MOTANUL INCALTAT” GALATI"— Transcriere de prezentare:

1 GRADINITA CU P.P. “MOTANUL INCALTAT” GALATI
Str. COSTACHE CONACHI, Nr. 2, MICRO 19 Tel: 0236/ Director: Prof. pt înv. preşcolar OPREA STANCA

2 DEVIZA Modernism Inteligenta Orientare Necesitate Tinerete Calitate
Adevar Altruism Noutate Liniste Utilitate Tenacitate Libertate Armonie Transparenta

3 MISIUNEA Promovarea unui învăţământ deschis şi flexibil capabil să asigure accesul egal pentru toţi copiii, indiferent de condiţia socială şi materială, de sex, rasă, naţionalitate, apartenenţă politică sau religioasă, din perspectiva formări de abilităţi, competenţe, atitudini şi valori necesare unei inserţii şcolare

4 VIZIUNEA Sub deviza “Pentru tine, copile, tot ce este mai bun” Grădiniţa cu P.P “MOTANUL INCALTAT” din GALATI îşi propune să devină o “Grădiniţă dechisă pentru toţi” prin crearea climatului socio-educaţional adecvat unei pregătiri de calitate, de nivel european, a unui mediu democratic şi creativ de dezvoltare pentru toţi şi pentru fiecare.

5 Scurt istoric Gradinita cu P.P. “MOTANUL INCALTAT” a fost construita in 1976, ridicarea ei fiind legata de initiativa Primariei Locale, de dezvoltarea generala a orasului si a judetului Galati. Patronata initial de Combinatul Siderurgic Galati, actualmente Mittal Steel, gradinita s-a dezvoltat treptat asigurand cele mai bune conditii de munca si de viata, scolarizand in prezent un numar de 400 copii – 8 grupe in program prelungit si 4 grupe in program normal. Gradinita are personalitate juridica si Centru Financiar, avand ca structuri gradinitele “Alice” - str. Nr. din Micro 21 si “Voinicelul” din str. Nr. Gradinita functioneaza cu toate grupele in alternativa Step by step, urmarind in felul acesta individualizarea nevoilor de pregatire a copiilor conform particularitatilor de varsta.

6 Incepand cu acest an scolar in unitatea noastra functioneaza, in cadrul proiectului national “Un start bun in viata”, o grupa anteprescolara (2-3 ani), gradinita raspunzand astfel nevoilor parintilor de a-si creste si integra copiii intr-un cadru formal, care le asigura conditiile optime de dezvoltare. In contextul schimbarilor determinate de reformele sociale si ale noilor reforme curriculare, ne-am propus un tip de educatie bazat pe formarea capacitatii de invatare, avand ca scop stimularea la cel mai inalt nivel a personalitatii copiilor Dorim sa nu ne oprim aici, sa ne mandrim cu rezultetele obtinute si avem propuneri pentru proiecte nationale dcare sa ne evidentieze ca fiind cea mai buna unitate prescolara din Galati si nu numai.

7 SCOPUL GRADINITEI ESTE ACELA DE A FI UN LOC SPECIAL: - unde copilul este acceptat in functie de propriile nevoi - unde copilul invata sa-i respecte pe cei din jur si sa constientizeze ce inseamna sa faci parte din comunitate - unde copilul invata despre valorile vietii - unde curiozitatea si dorinta de cunoastere a copilului sunt incurajate si dezvoltate. Copiii din gradinita sunt provocati prin intermediul jocului sa participe la diferite activitati: sa picteze, sa coloreze, sa modeleze, sa numere, sa scrie, sa memoreze, sa povesteasca, sa vorbeasca corect din punct de vedere gramatical, sa socializeze, sa se pregateasca pentru activitatea viitoare - invatarea.


Descărcați ppt "GRADINITA CU P.P. “MOTANUL INCALTAT” GALATI"

Prezentări similare


Publicitate de la Google