Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Prezentarea se încărcă. Vă rugăm să așteptați

Cu ocazia zilei de nastere !!!!!

Prezentări similare


Prezentarea pe tema: "Cu ocazia zilei de nastere !!!!!"— Transcriere de prezentare:

1 Cu ocazia zilei de nastere !!!!!

2 Astazi, fiind o zi frumoasa, si stiind ca-i ziua ta, In parfumul diminetii tin a te felicita. Astazi, ziua fericirii pentru tine a sosit; Iti doresc in a ta viata numai drumul aurit, Flori frumoase, fericire sa rasara-n calea ta, Iar acum, te rog, primeste LA MULTI ANI din partea mea.

3 Iti doresc pe vant ce bate, multa multa sanatate si pe stele ce lucesc fericire iti doresc !!!!!!!!

4 La multi ani cu veselie sanatate pe vecie Casa plina de bucate dragoste pe saturate Bani la greu noroc cu carul Un ocean de sanatate, un munte de noroc, Un camion cu bani, si un sincer MULT NOROKI!!!

5 Bucuria lumii toata, zi de zi-n usa sa-ti bata, Bunul Dumnezeu sa-ti dea, tot ce iti doresti s-ai vrea! Un cer senin si fara nori, ca viata ta sa fie Sa ai in cale numai flori succes si bucurie!

6 Catelush cu parul cret sa ai Rata in cotet Si o vila cu piscina, Cindy Crawford de vecina O lopata pentru bani, sanatate, si la Multi Ani!!!

7 In viata sa te impiedici de un bolovan de NOROC,
sa calci intr-o balta de FERICIRE, sa te stropesti din cap pana-n picioare cu IUBIRE si sa fi SANATOASA !!!!!!!!!!!

8 La multi ani si sus paharul
La multi ani si sus paharul!! De ziua ta eu iti doresc, Tot ceea ce este firesc, un an tu mai implinesti, Si ce-ti place sa primesti/ sa iubesti, sa fii iubita , si sa traiesti fericita, ai acum si printul tau, Si sa va iubiti mereu

9 Fericire, bucurie si succes. Iubire mare, rasul sa-ti dea ghes
Fericire, bucurie si succes! Iubire mare, rasul sa-ti dea ghes! Noroc si sanatate si putere , sa-ti-aduca in suflet mangaiere! Sa nu-ti fie deloc necazul cunoscut- Iar prietenii sa-ti fie mereu scut!

10 De la Tatiana Stryczek

11


Descărcați ppt "Cu ocazia zilei de nastere !!!!!"

Prezentări similare


Publicitate de la Google